20 Barre

Hade min bästa födelsedag ever. Har skrivit ett inlägg på fb om det så kommer bara berätta kortfattat här. 

Samtal från nepalisarna, bästa!! Frukost, presenter i form av klänning, halsband, vin och berlock från Etiopien. Så fina vänner<3
Båttripp på några timmar i finaste miljön. Åh!!!!
Hem och fixa, sedan middag. Trodde jag hade fått ihop 10 pers, men det slutade med att vi var 20 + en hund haha! Helt fantastiskt. Alltså HELT fantastiskt.
Fest på stranden, och sen hem och sova. 
BÄSTA <3333333333





Bindi (pricken i pannan alla i Indien använder)
hahah tvingades ha detta på hövvet
OBS! Omöjligt att få 20 pers att titta i kameran samtidigt ;) mitt huvud syns lite på högersidan i mitten. 

Motgångar

Den här dagen har börjat så dåligt och jag är sååååå ledsen, USCH

Satans jävla klänning

Ni som har Twitter lär ju inte missat hetsen kring denna klänning idag. Folk ser olika färger. Jag ser blå/svart och andra ser vit/guld. Jag FATTAR INTE!! I mina ögon är den så jävla blå hahah





ÄR SÅ FÖRVIRRAD HAHAHA HATE IT

:D

Har det så bra här!!!! Du behöver aldrig vara ensam. Alltså seriöst jag har inte varit själv mer än på toa hahah. 

Häromdagen hängde jag och Carina med James från England och David från Canada. James är ju skön och har alltså KÖPT en egen riksha. Så vi åkte in till Varkala town och åt så billig mat som var såååå god. Alltså helt sjukt. 
Jag och Julia var på denna restaurang i november, vilket gav mig flashbacks på hur vi satt där och åt med våra skedar:') Nu slafsar man på med händerna som en riktig gris. Trevligt..

Igår var det ännu en stor middag. Börjar med att man är 3, sen kommer hela Varkala. Så himla najs. Folk från alla världens hörn. Jag älskar det. Jag trivs så bra här. 

Nej nu ska jag återgå till att vattna blommor. Får alltså mat och gratis boende för detta. Tråkigt :D 


Bra dagar

Två sjukt fina dagar. Har fått så mycket vänner på denna korta tiden. Vi äter stora måltider, åker moppe, badar (inte jag hehe), sjunger på våra språk, äter lite till och pratar om ditten och datten. Bor i doorm (sovsal) och killen som har bädden bredvid mig ba "vi är grannar i två veckor nu!" Vilket var så mysigt sagt, för vi sover med bara nån halvmeters mellanrum, och han är verkligen toppen!!!! 
Han bor i Tyskland, men har rest i 2,5 ÅR utan att varit hemma. Han vet så mycket. Är så sjukt vis. Jag tycker verkligen om honom. Vi delar mobilladdare och han är bara så enkel. Åh vad det är nice. 

Lite bilder från igår och idag:
För tredje gången i Indien ser jag solen gå ner i vattnet. Så fruktansvärt fint. Bilden kan inte beskriva. 
Jag och Vuk från Montenegro
Carina, från Sthlm, och Vuk
jag, godaste desserten och David från London
sanjay (som ser farlig ut) och Vuk
en salig blandning<3


Från moppeturen idag, David Carina Vuk och jag!

Så fint!
På moppen!
indisk festival kvällen till ära!!


Alla är män hahah så kul 
Creepy...

Nu ska jag sova. Idag var jag ledig från jobbet men imorgon är det en ny vecka! 4 dagar till 20!!!


Första dagen på jobbet

Idag jobbade jag första dagen på jobbet jag fixade igår, tjoho!!!
7.30, och en sömnlös natt pga så jävligt nervös. Som tur var är jobbet rätt chill, iallafall första dagen. Började med att servera frukost, och ju längre dagen gick så fick jag även ta beställningar. Fick frukost i form av traditionell keraliansk mat som består av ångkokt ris och cocos + banan och ett slags chips till. Mumsigt, men INTE i tre veckor hehe. Imorgon ska jag nog äta ägg. 
Jobbet är på Varkalas mest kända backpackerställe, vilket resulterade massor av snack med härliga människor. En svensk tjej och två från Israel var underbara mot mig. Han från Israel var förfärligt underbart snygg också. Mjau ;) 

Enda nackdelen hittills: fötterna VÄRKER och kocken försöker prata deras lokala språk med mig HAHH=kommunicera funkar sådäääär. Men två andra killar är väldigt bra på engelska, så det gick ändå rätt okej. 

Nu är jag helt slut!!!!! 
Försöker förstå deras språk på menyn också haha jävla trams ;)

OCH JUSTE! En bild från nepalisarna och jag DÖR av avundsjuka. 
Så fetans nice 

Ett till födelsedagsbarn

Idag fyller Kalleponken 24 år. Vet att han inte kan läsa detta då han befinner sig någonstans i bergen i Nepal, men jag säger grattis ändå. 
Grattis till dig, fina fina människa. Du är ju fantastiskt duktig på att förstöra saker för mig (haha) men jag beundrar dig ändå. Kärlek. 
Hahah alltid lika lugn och sansad..
ponken!!!<3


Moppeäventyr

Idag har jag och Anne (min norska vän) hyrt mopeder och åkt runt i Kochi. Först hamnade vi på en strand där vattnet var såååååå varmt, men alla indiska grabbar glodde så mycket att vi var tvunga att dra. Åkte vidare in till stan och åt mat, gick i varuhus och hade oss. När vi skulle hem insåg man ju att "ojdå, indisk rusningstrafik" som är lika med KAOS!!!!! Hahah och där sicksackade vi fram, bland galna taxichaufförer och stora lastbilar utan hjälmar.....alla indier hade hjälmar, men vi hade inte planerat att åka i stan!!! Åh shit..till slut så kom vi iallafall ut ur kaoset helskinnade, men jag vet inte HUR MÅNGA GGR de körde in i Annes moppe...mig lät de va ;) 

Nu ska jag gå in till fläkten. Sitter ute och blir uppäten av myggen och svettas ihjäl!!!!!


Haha asså detta




Kochi

Tåget var 2 h sent, och jag var utan mat i X antal timmar, men annars var resan behaglig. Hade lugnt folk vid mig, ingen gloapa eller högljudd typ, utan bara vanliga söta indier faktiskt. Gött! Träffade även en norsk tjej på tåget, hon är aaaaasrolig! Så vi hänger ihop nu :D Inatt bodde jag svindyrt för det fanns inga rum nånstans i staden, men det var skönt för jag hade feber. Idag har jag checkat in på ett ställe som grabbarna grus rekommenderat, och jag förstår verkligen varför. Så jävla mysigt!!!! Franska unga ägare, jätterara! Ligger i en hängmatta och njuter av min coca cola. Lovar att det var därför jag var så sjuk igår- hade inte druckit någon Cola heheheh.

Stackars lilla olli

Broris du äger

Asså ja. Sitter och roar mig själv med denna konversation. Senare: 15 h tåg. 




Ghetto straight from Bronx

11 timmars plåga senare: 



ÄLSKAR färgen då jag blandade svart med ljusbrun för de hade inte min hårfärg. Dock är dom föööör långa haha det syntes inte medan dom flätade för de satte upp varje fläta med en klämma, så jag insåg efteråt att OKEJ kan typ sitta på mitt hår och jag ser fett jävla ghetto ut...men nu behöver jag inte bry mig ett piss om håret på minst 4 månader, WIE

Motivation




Paradisfester ju

Festen igår var insane!!!! Först var det fest efter karnevalen och det var packat med folk. Samma DJ som jag nämnde i förra inlägget också, NÄJS! Vi dansade loss på stranden, sedan gick jag tillbaka till rummet och hämtade alkohol och åt lite mat. Vägrade gå tillbaka hela vägen för det hade tagit mig 30 minuter hem, så jag hoppade på en liten söt grabbs moppe och han skjutsade dit mig gratis. Tänk att det finns vänliga indier!!!!! 

Vi hängde där, och drog sedan till reggaepartyt, som tyvärr var rätt tomt på folk. Men hallå det betyder ju endast MER PLATS PÅ DANSGOLVET FÖR MIG!!!!! Haha. Dansade loss och sen drog vi tillbaka till karnevalfesten. När festen började dö ut, kanske vid 4, så bestämde vi oss dumt nog att ta taxi till äckelAnjuna för dom hade en fet fest där också. Haha så mongo. Vi åkte dit och jäääävlar vad folk det var. Jag, som nog var den enda på hela stället som INTE poppat piller/rökt på, var inte längre så stabil på min vodka haha utan jag höll ständigt på att somna till den hemska sidetrance-musiken....jag gick iväg och satte mig, och lukten av gräs verkligen STACK i näsan. Jävlar vad folk bolmar...när klockan var sju fick jag äntligen min vilja igenom - ÅKA HEM! Taxi tillbaka, och jag somnade på en halv sekund. 

Några timmar senare var vi tvungna att checka ut haha sämst. Men kvällen var såååååå nice (förutom anjuna) så det var det värt ju!!!!!!! 
Idag har Nick och Amanda åkt hem. Snyft :( 


En orre
men ni!!!!<3
eldshow jao 

Idag: sova tidigt!
Imorgon: fläta fläta fläta 


Tråkigt inlägg

Kortfattat ska jag försöka nu....

Anjuna sög balle?! Vad fan???? Världens tråkigaste ställe. Vi kommer dit en lördag, förväntar oss fester överallt och hela stranden typ sover? Var vi på fel ställe, eller överdriver folk när dom säger att anjuna är bäst för att festa? 
Dock frågade alla vi gick förbi "wanna get high tonight?" Eller ah dom viskade i våra öron, creepy. Så ja, kortfattat om anjuna: vill du ha gräs/kokain så åk dit. 
En sak var dock nice: jag och Amanda var ute på promenad när en fet klubb uppenbarar sig. Vi går in och det visar sig vara NAJS SOM FAN med bra DJs och perfekt utsikt över solnedgången. Vi stannade ett tag och dansade, men dock var det ingen annan som dansade. Bara massa snobbiga indier där haha! 

Emily åkte hem till Sverige :( Jag och Amanda träffade Nick, en snygg jävel från London (varför är alla snygga jävlar från London haha?!) 
Vi tre drog till arambol, där jag spenderade jul och nyår. En lökig äcklig bussfärd på en timme och vi var framme i vårt paradis. 

Alla känner igen oss och stannar och pratar, vinkar och ler. Det är så trevligt här, och jag älskar att man vet vart man ska gå om man behöver hjälp med något. Bästa stället!!!!

Igår var det fest på samma ställe som nyårskvällen. JÄVLAR vilket drag det var!!! Samma DJ som nyår också, vilket ägde! Vi stannade till 04, och gick då vidare med vår vän Silent baba. 
Har jag berättat om honom? En kille som inte pratar överhuvudtaget och ska inte göra det på 12 år, nån spiritual thing haha! Han är iallafall världens mysigaste man. Han är så mån om att alla har det bra, och han gav oss sina armband som en gåva för att välkomna oss tillbaka.<3

Vi gick vidare till en bar och åt lite mat, innan vi gick hem vid halv sex och sov. 

Ikväll är det tisdag, vilket betyder reggaefest på ett ställe på stranden. Det är även en fet karneval innan!!!! :D Sista dagen med Amanda och Nick, sen drar dom hem :( 

Jag kommer göra rastaflätor om två dagar, även fast det är svindyrt....måste göra något åt mitt äckliga hår. Nu saknar man Aczel lite extra, som kan permanenta skiten!!!<3 

Jag stannar nog här några dagar ensam innan jag tar tåg/buss till Varkala och börjar jobba. Har även bokat flyg till Andamanerna, och snart....måste jag boka flyg hem.....böhöööö!!!! Vill inte!!!

Imorgon/övermorgon börjar gänget i Nepal sin vandring. Är nervös och skraj, men jag hoppas verkligen att de klarar trekken, trots att vädret inte är på deras sida och att dom ska gå utan guide och att ingen är van vandrare hahah........heja heja!!!!!

Nu har jag ordbajsat tillräckligt. Ut i solen nu Olivia!!!!!
Klubben i anjuna

Snyggt tejpat hahah VIPens röda matta


En mysig restaurang med livemusik
arambol! Världens bästa smaker jao
igår åt vi på samma restaurang som julafton. SATAN DERAS STEK ÄR DEN GODASTE SOM FINNS!!!!!!!! Önskar Adam var här. Då skulle vi äta det frukost lunch middag.....

Wow grym dag

Idag har varit en strålande dag!

Vaknade och åt värsta hälsofrullen med gröt, fruktsallad, omelett med spenat, broccoli, tomat och ost + en kopp chai. 


Efter det får jag samtal från Amanda och Emily, mina arambol/partyprincessor som säger att de är 10 minuter bort. Ett minst sagt kärt återseende! I timtal satt vi och skrattade åt galna minnen på nyårsafton och gick igenom i detalj vad vi hade haft för oss den senaste månaden. Fascinerande att höra!!!

Vi bestämde oss sedan för att
1. Klippa Amanda (som låtit en full kille klippa henne hahah)
2. Borsta ut mina dreads

Några plågsamma timmar senare var vi hyfsat fina i håret, och lyxade med stans godaste ravioli. Vi insåg också att Palolem är på tok för likt Thailand=charterstränder och tråkiga människor. Vi drar imorgon till Anjuna, sägs vara bättre drag än Arambol. Götttttt!!!
Sån jävla crazy girl med sitt blåa hår hahah
såhär "snyggt" var hennes hår klippt innan...

Multitasking!
aj som in i helvete
en äcklig dread..
Done and Done. Min hårbotten RIP
VARNING!!! Hahah så äckligt. Mitt och
Amandas hår. Yummy!-.-


Efter middagen drog jag vidare och träffade en vän som jag träffade i november, Julie. Sjuuuukt kul att träffa henne igen! Vi shoppade, fikade och pratade några timmar. Bäst!!!
Cheesecake<3333

:*

VILKEN DAG! So blessed

Bästa jao

Igår var det ännu ett födelsebarn, nämligen Erika som har den äran att bli hela 24 (!!!) år. STORT GRATTIS TILL DIG!!!! Du är en sjukt bra förebild och den ballaste jag känner. Keep it up babe! <3 



Födelsedagsbarnet!

Igår fyllde finaste Emma år! 20 Barre!!!!!! Tiden bara flyger förbi!!! Saknar dig supermycket och längtar tills jag är hemma. Då ska vi äta på palette och baka gummianka-kaka. Puss vännen min, du är värd allt! <333333



Love you hun!!

Träna äta träna äta

Vaknar som vanligt av att råttorna har KRIG med varandra på mitt tak.....hmm inte så nice. 
Gick upp och har nu precis ätit gröt och omelett. Still hungry....vilket inte är bra alls, varken för min ekonomi eller för min kropp haha. Ena sekunden tittar jag mig i spegeln och känner "men shu jag har ju faktiskt blivit lite smalare" meeeeeen sen ställer man sig i en annan vinkel och inser "okej nä det är säkert 5 kilo extra på denna kropp..." -.- Måste sluta äta så jävla mycket godis och läsk...och jaaaaa nu tänker ni: men Olivia du är på semester!
Fast jag kan inte tänka så i fem månader hahah hur mycket jag än vill ;) Så därför har jag bestämt mig för att försöka hålla igång några gånger i veckan, plus göra detta:

Och jag HATAR såna här töntiga utmaningar -.- men tänker utmana Adam i plankan i mars, och då jävlar måste jag ligga i. Tjoho! 

Händeserik dag till slut

Kopierar mitt fbinlägg:

Kära vänner!
Idag har termometern visat 36 grader celsius och inte ett enstaka moln på himlen. Trots detta håller jag mig så långt ifrån solen som det är möjligt, eller ja, i skuggan med en bok. 
Hoppade även lite sisådär spontant på en trevlig farbrors moped och vi susade fram på gatorna till strandens enda bankomat (förlåt mamsen, nästa gång tar jag taxi jajaja kosta vad det kosta vill). 

Inte blir historien bättre för mamsens hjärta.....igår stötte jag på 4 trevliga indiska grabbar på stranden. Efter lite snicksnackande bestämde vi oss för att mötas idag. 
Så jag vandrar ner till stranden och möter killarna. Eller vänta?.....Varför är det bara en av killarna där?
" oh the other guys are home now, but maybe we can see the sunset near the cliff?"
Kan lova er att klyschigare blir det inte. Vi går till klipporna där endast gifta par sitter och håller om varandra. Jag skrattar åt hur patetiskt detta är, men det var ingen ond människa jag hängde med, vi ville nog bara olika saker. 

På vägen tillbaka stannar vi på en mysig restaurang för middag. Han tar en öl och förklarar att "you must drink before food, or else you will be so full and don't have place for alcohol"
Ja jo. Visserligen haha. Prioriteringarna var även olika där med, då jag njöt av min pasta och coca cola. 

Han ber om mitt nummer och jag ljuger ihop en lång och invecklad historia om att mitt abonnemang är spärrat osv osv. Vet inte om jag trodde mig själv ens, men det verkar hjälpa. Äntligen påväg hem! Olyckligtvis ser han vilket ställe jag bor på, så imorgon får jag nog flytta..

En vanlig dag i Indien. På fredag kommer en tjejkompis hit. Längtar!

--------

Japp. Så har min dag varit haha. Plus lite träning också! Ingen dag är den andra lik, och det är därför det inte blir tråkigt. Tjoflöjt!

Har även haft världens talk med gussen aka asgarv i en timme!!!! Han är en riktig charmör. (Haha förlåt bror ska sluta uppmuntra honom<3) 

Blä :(

Idag känner jag mig inte på topp. Har ont i ryggen, (antagligen pga träningen..) är ledsen för att jag precis fått reda på att jag inte alls har jobb när jag kommer hem, inte så mycket som jag trodde. Så nu måste jag börja leta jobb, och det suger för jag orkar inte göra det här och nu, men mååååste :(
Klockan är snart halv tolv och jag har inte klivit upp ur sängen, och det tänker jag inte göra än heller. Jag ska deppa lite till, sedan ska jag gå och äta och sen träffa grabbarna från igår. Förhoppningsvis blir det kul!!! 

Nu ska jag fortsätta och drömma mig bort med hans linne som doftar amazing. 

Ta hand om er! 

Friends?

Har ätit fett god mat idag i form av tandoorikyckling, sallad, vegburgare, pommes och såklart en stoooor skål gröt till frukost!


Mötte 4 indiska grabbar på stranden förut. De stannade mig och började ställa massa frågor. Först tänkte jag "shit vad jobbiga ni är" men sen insåg jag att dom faktiskt var sköna. Så vi bestämde att vi ska ses imorgon! Lite yolo sådär :D tar nog med pepparsprayen ändå haha, dom var ju trots allt 4 mot 1.... ;) 

Sen när jag satte mig och åt blev jag typ bff med restaurangägaren. Tror även han försökte haffa lite, men då sa jag att jag hade pojkvän, så då blev han lite mer chill. Fick billigare mat också, najs! :D 

Så ja. Jag kan ju få vänner om jag vill. Sedan föredrar jag kanske folk från vilket land som helst förutom Indien haha, men nu får man inte vara kräsen!!!


Har precis sett Mockingjay part 1, och jag vet inte vad jag tycker. Mina förväntningar har aldrig varit högre på en film (utom möjligtvis Harry P) men det kan ju även bero på att jag såg den på min iPhone med sämst hörlurar. Fast den är bra!!! Nu taggar jag 21 november 2015 då del två kommer hehe hej nörd. 

Livets labyrint

Haha är sådan klant. Igår när jag skulle äta så gick jag till ett ställe som de höll på att bygga när jag var här i november. Jag såg bara att "shit det är färdigbyggt!"
Så jag gick in och satte mig. När jag hade satt mig tittade jag mig omkring och inser att "helvetes jävla skit..har hamnat på Goas finaste restaurang"
DET VAR SÅ LYXIGT HAH!!!!!! Jag vågade knappt öppna menyn för jag visste att det skulle vara svindyrt....och det var det! Beställde ändå en pasta, och SATAN vad god den var!!!! Helt fantastiskt!!!!!!! Så jag var ändå nöjd att jag hamnade där, även fast jag inte kommer gå dit igen ;) 

Sedan gick jag hem, mätt och belåten, och började titta på Hungergames. Dessvärre var mitt internet inte starkt nog för att klara av det, så jag somnade istället som ett litet barn. Första gången på snart tre månader som jag sover ensam, och kommer göra i fem veckor till :( snyft! 

Imorse vaknade jag klockan 9, gick upp och vandrade längst stranden. Nu sitter jag på en mysig restaurang och har precis ätit frukost. Får även samtal från Erika<3 världens sämsta täckning, men jag fick iaf prata med henne, David, Oskar, Elias och Denniz vilket gjorde att starten på denna dag blev amazing. Wow, ni är så rara allihopa. Jag är så tacksam. 

Idag ska jag slöa på stranden. Har läst ut min engelskabok och vill bara gråta. Den var så himla speciell och fin. Svårläst som bara den, och vissa saker hade jag knappt förstått på svenska heller då den var vääääldigt djup och filosofisk. Men jag älskade den. Läs den. Och läs den på engelska, för vissa uttryck går inte att få med på svenska. 
"Looking for Alaska" med John Green. 

Har fått en bok av Emma som jag ska läsa. Tack och bock!!



2 dygn senare

Superlångt och detaljerat inlägg om mina 2 senaste dygn. Läs om du orkar!



Vaknade tidigt, förväntansfull över en sista dag med gänget. Samlade mod till mig för att knacka på hos grabbarna (behövde låna deras dusch då vårt varmvatten inte ville samarbeta). Knackar försiktigt i några sekunder när jag får respons från andra sidan i form av att jag tror dörren ska gå sönder. 
" HÅLL KÄFTEN, DU LOVADE ATT INTE VÄCKA OSS!!!!"
" jag ska bara duscha, du kan lägga dig igen" säger jag i lugn samtalston, och jag får anstränga mig SÅ för att inte gråta av skratt. Deras morgonhumör är inte nådigt!!!!!!! 

Efter en svidande varmdusch tassar jag försiktigt ut från rummet, livrädd att väcka någon av dessa monster igen. 
Någon timme senare vågar jag mig in och fråga "vill ni med och möta de andra tre på stationen?"
Svaga mumlande till svar. Jag vågar mig fram, sätter mig på sängkanten och säger "du..är du fortfarande arg?"
Han svarar "nej, jag var aldrig arg"
HAHA dagens lögn var därmed framförd. Men sådär är det alltid. Förbannade ena sekunden, bästisar andra sekunden. Lite ryggkliande och vi är hemma igen. <3 

Vi knetar iväg på delhis kaotiska gator, och där i vimlet, ser jag tre vackra individer. På närmre håll ser jag att de är lika bruna som mig (nästan) och det strålar om dom! Värmen sprider sig i hjärtat på mig. Wow, jag har saknat er mer än jag själv var medveten om. 

Glädjen blir kortvarig. 15 minuter om jag ska tala klarspråk. I 15 minuter hinner vi umgås innan jag måste bege mig. 15 minuters leende, pussar och kramar. Varför varför varför måste skiljas åt redan? 
Men jag sliter mig loss. Sliter mig loss ur hans famn, men han drar mig tillbaka. Mitt hjärta slår och jag får en klump i halsen. Släpp mig nu, annars kommer jag aldrig iväg. 
"Du är den modigaste vi känner! Så jävla grymt av dig, det kommer gå fantastiskt bra, vi är så stolta!"
Och där får det räcka. 
"Håll käften med det där snacket, nu går jag! Hejdå, ha mobilerna på er!!!"
Och så går jag. Jag hör hur de skrattar varmt och säger "shit vad tomt det kommer bli" 
Oh ja. Jag ångrade mig redan i rikshan. Tänkte "nej, jag åker inte ifrån dom"
Men nu får du ge dig Olivia. Ta dig samman!!!!! 
Sagt och gjort. Jag tar mig samman, biter mig i tungan och sätter mig på tåget och kopplar i hörlurarna. Nu är jag påväg. 

Vad gör man då i 40 timmar? Jo, man äter ju mestadels av tiden. Choklad! Och dricker chai. 
Jag läser min bok på engelska, och försöker ignorera den jobbiga gloende franska gubben på 75 bast. Jag ler när min telefon blinkar och på displayen lyser "Kalleponken calling" 
Vi pratar länge. Lägger på. En timme senare "David kingen calling" vi pratar ännu längre. Han utmanar mig i hans och Kalles "köpa-all-mat-som-säljs-på-tåget-tävling". Jag skrattar och säger att jag nog skippar den tävlingen. Deras tåg är trotsallt bara 10 timmar. Mina pengar skulle ta slut...

Första natten. Köld!!!! Mitt fönster går inte att stänga helt, vilket resulterar i att jag huttrar natten lång. En indie frågar om han får ligga på golvet bredvid min bädd. Självklart! Jag erbjuder honom även en filt, men han tackar artigt nej. Han måste varit lagom stolt, med tanke på att jag frös ihjäl med 3 filtar och han med 1....
Vaknar av sms från David som berättar att deras natt varit lika kylig. Det tröstar faktiskt. 

När solen gått upp tittar jag ut och blir förvånad över klimatet. Palmer?! Vad tusan?! Vad hände över natten? Några timmar senare: svetten rinner. Fönstrena är vidöppna, fläktarna är igång, solen steker. All choklad jag köpt på mig=smält. Sorgligt, men ett bra tecken att jag är på rätt väg. 

Trots dötrist sällskap i form av gloende gubben och hans fru som kan ca 0,1% engelska och verkar tro att jag förstår franska + en tafatt, otrevlig, bitter, snofsig japanska så är det en rätt bra dag. Pratar i telefon igen med grabbarna, och trots knackig täckning lyckas vi föra en trevlig konversation. 

Andra natten. VÄRME! Öppnar fönstret, ligger utan filtar och svettas ändå. Men det är najs, jag hatar att frysa. 

Framme i Goa. Hoppar av tåget, delar på en riksha med tråkmånsarna och hamnar på en buss mot Palolem för endast 40 rupies. Checkar in i en mysig hydda för ca 50 kronor natten. Surt att gå från att dela rumskostnad på 3 till att vara helt solo, men tur att det är så pass billigt!!! 

Idag har jag ätit gröt, druckit vatten, tränat (HÖR OCH HÄPNA!!!) då jag insett att gänget kommer vara så sjukt vältränade efter 3 veckors vandring, så nu måste jag försöka några gånger i veckan. Imorgon ska jag upp tidigt och ta en morgonpromenad på stranden!
Men jag har även ätit både chips och glass, MAGNUM!!! 

Nu är klockan åtta och jag ska gå och se om det finns något mysigt ställe som har något gott att äta. Blev även inbjuden till ett party på någon restaurant, men orkar inte det ikväll. 

PÅ ÅTERSEENDE!!!




RSS 2.0