Händeserik dag till slut

Kopierar mitt fbinlägg:

Kära vänner!
Idag har termometern visat 36 grader celsius och inte ett enstaka moln på himlen. Trots detta håller jag mig så långt ifrån solen som det är möjligt, eller ja, i skuggan med en bok. 
Hoppade även lite sisådär spontant på en trevlig farbrors moped och vi susade fram på gatorna till strandens enda bankomat (förlåt mamsen, nästa gång tar jag taxi jajaja kosta vad det kosta vill). 

Inte blir historien bättre för mamsens hjärta.....igår stötte jag på 4 trevliga indiska grabbar på stranden. Efter lite snicksnackande bestämde vi oss för att mötas idag. 
Så jag vandrar ner till stranden och möter killarna. Eller vänta?.....Varför är det bara en av killarna där?
" oh the other guys are home now, but maybe we can see the sunset near the cliff?"
Kan lova er att klyschigare blir det inte. Vi går till klipporna där endast gifta par sitter och håller om varandra. Jag skrattar åt hur patetiskt detta är, men det var ingen ond människa jag hängde med, vi ville nog bara olika saker. 

På vägen tillbaka stannar vi på en mysig restaurang för middag. Han tar en öl och förklarar att "you must drink before food, or else you will be so full and don't have place for alcohol"
Ja jo. Visserligen haha. Prioriteringarna var även olika där med, då jag njöt av min pasta och coca cola. 

Han ber om mitt nummer och jag ljuger ihop en lång och invecklad historia om att mitt abonnemang är spärrat osv osv. Vet inte om jag trodde mig själv ens, men det verkar hjälpa. Äntligen påväg hem! Olyckligtvis ser han vilket ställe jag bor på, så imorgon får jag nog flytta..

En vanlig dag i Indien. På fredag kommer en tjejkompis hit. Längtar!

--------

Japp. Så har min dag varit haha. Plus lite träning också! Ingen dag är den andra lik, och det är därför det inte blir tråkigt. Tjoflöjt!

Har även haft världens talk med gussen aka asgarv i en timme!!!! Han är en riktig charmör. (Haha förlåt bror ska sluta uppmuntra honom<3) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0