Sista veckorna

(Skrev detta för över en vecka sen, levereras nu haha)

Hej jag lever men har sämst wi-fi. Filippinerna har levererat både bra och dåligt, men ska njuta sista veckorna nu. Vi har bokat fin-hotell i Manila sista dagarna, och även en hotellnatt i Stockholm. Det ska bli så jävla underbart att duscha i varmvatten och dricka vatten ur kranen och äta SVENSK FRUKOSTBUFFÉ!!!!!!


Bali Thai Gili Kambodja och Indien☺️👍

Hehe

Internet suger, men jag lever och mår bra! Hejdå ;)



De senaste dagarna










Helt okej natt

Puh! Har precis överlevt ett flyg från Bali till Kuala Lumpur och spenderat tid här från klockan 00 till nu (klockan är 7.45) och planet till fili går om en halvtimme. 
Det har faktiskt inte varit så farligt. Vi hittade en foodcourt, där vi kunde lägga oss på några sköna lädersäten. Så några timmars sömn har man fått, även om man nog kommer vara trött som fan vid 12, då vi är framme i Manila. 
Där spenderar vi bara en natt för vi har BARA hört dåligt om Manila. Verkligen!!! Så där vill vi inte vara. Vi flyger till Palawan imorgon istället hehe. Sedan blir det tre veckors paradis (hoppas vi!) 

Hehe vi la våra sista rupiah på hard rock café. Gött var det!


Hej dåååå nu ska vi boarda. 
 

Barn igen

Hej! Nu har jag, Adam, Filip och Elvira åkt till Kuta beach. Igår slängde vi in väskorna på rummet (som förövrigt är stort, fint, har AC och tv med bra kanaler, gratis frukost och pool!!!!!) och gick till Mcd och åt lite snabbt. Sedan blev det direkt till Waterbom!! Asiens bästa vattenpark, världens tredje bästa. Jag kan intyga att det stämde!! I 6 timmar sprang vi upp för trappor, kastade oss ner för kanorna, upp igen och ner igen. Det var så galet jävla kul!!! Åkte även 2 st som jag aldrig hade åkt om jag visste hur jävla äckliga dom skulle vara heheh, men nu gjorde jag det! Åkte allt utom 3 st, och det var frittfall-saker. Sånt åker man ju bara om man vill ta livet av sig😅
Bilder kommer senare, orkar inte hämta gopron. Men har lagt upp en film på fb/insta så får ni höra mitt skrik i en brant och rolig attraktion👍🙈


Apan apansson

Idag har vi varit i en Monkey forest och promenerat runt. Fått se en hel del apor som sprang runt och busade, det var sköj :D Vi åt billig och svingod lunch, och på kvällen köpte vi med oss pizza till vår altan och åt. Så fruktansvärt god pizza med salami på!!!!! Gött! 
Nu ligger vi i sängen och har wi-fi för typ första gången idag, vilket är skönt haha! 
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det spelar ingen roll. Alla dagar är roliga dagar när jag får spendera dom med adam☺️




Spontanitet

Igår åt jag och adamski världens godaste hamburgare!!!! Allt var bara perffff. Seriöst maten här i Indonesien har bara varit fabulös!!!

På kvällen blev det spontant att vi köpte 2 vindunkar och drack oss rejält fulla med Elvira och Filip! Dom som har mig på snap kan ju kanske se det på min story haha.....vaknade och mådde som en apa :DddDd men vi pallrade oss iväg och åt asbillig och god tacos! Nice!
Ikväll blir det nog en riktigt god stek?! Är så sugen på det haha. Kommer bli kämpigt att komma hem och inte äta på restaurang 2 ggr om dagen..;)



Ny destination

Imorgon lämnar vi Gili T! Nästa destination blir Ubud på Bali. Spännande!! Vi hörs!
här är en bild på en farligt god pizza! tur att jag och Adam delade på denna, för dom var gigantiska!!!

RSS 2.0