OC-kväll

Har precis kollat ca 4-5 avsnitt av OC. Sånna där serier ska alltid sluta så förbannat spännande så man bara mååååste se ett till, och ett till...och ett till.... Men nu måste jag sluta. Börjar tidigt imorgon så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Tror dock det blir svårt. Somnade runt ett inatt. Vi gör ett försök! Godnatt fina ni.
Hello gorgeous.

About the games..

Matchen i söndags blev aldrig av för motståndarna lämnade W/O vilket betyder att vi automatiskt vinner med 5-0. Liiiite chill med tanke på att vi spelade lika förra gången och hade lite flyt. Hade även match idag som gick åt skogen. Dels för att vi mötte ett bättre lag och dels för att jag hade nog lite feber. Mådde kasst redan innan matchen, men åt värktabletter. Hjälpte en stund men jag kände sedan att det vore så fruktansvärt dumt att spela en period extra och vara sjuk flera veckor. Inte värt det!
.
Imorgon börjar jag 13.20. Njuter av livet hehehe.
En gammal bild från tiderna med Rynninge. Ska börja på fotboll igen. Har nästan bestämt mig. Nästan.

Äntligen!

Har fått tillbaka internet. Ironiskt, sista dagen på lovet. Jaja. Idag fyller jag ju 17 år, världens sämsta ålder någonsin ever ever ever. Snart kommer mormor och morfar hit, trevligt. Tills dess kanske jag ska plugga lite spanska eller kolla på film. Hinner nog både och.
.
Ikväll har jag en superviktig match. Det skulle vara kul att få göra lite mål på sin födelsedag, men det återstår att se! ;)
men ja söt bild.

Godnatt

Sov till 12 idag igen och det kändes ändå som om jag bara sovit nån timme. Helt sjukt. Har kollat tv halva dagen. Och bakat muffins som blev ganska goda men fula. Orkar ingenting och vill verkligen sova bort några månader. Är trött på allt och då inkluderas innebandyn. Dock är jag jävligt taggad på att börja på fotboll igen. Hittade mina gamla målvaktshandskar och fick nostalgi-känslor. Vet bara inte vilket lag...helst något dåligt. Aja. Nog om det. Imorgon ska det städas och bakas hela dagen. Eller ah. Efter jag har vaknat. Gäster på kvällen. Wihu.


Hej

Ställde väckarklocka på 10. Somnade om till 12. Fan, det kommer inte bli roligt på måndag morgon. Jaja. Har precis skrivit klart en svenskauppgift. 500 ord på 10 minuter är ganska okej tycker jag. Men problemet är att internet fungerar fortfarande inte så jag kan inte skicka in uppgiften. FAN VAD BRA -.- Kommer det lysa rött och stå SEN. Åhhhh. Aja tur att man har en lärare som inte är petig med sånt där. Nu ska jag städa, tvätta håret, plocka ur diskmaskinen, städa lite till och sedan träna. Rolig dag;)


.

Det går inte att plugga. Tankarna vandrar hela tiden iväg. Och det blir överbelastat i huvudet. Nu ska jag iväg på träning. Jag vill inte. Jag vill sova bort resten av lovet. Eller resten av livet.


Internet är fortfarande struligt. Åh. Idag sov jag till 12, inte alls bra:( Nu ska jag plugga, ångest över att jag inte ens vet hur jag ska få ihop denna äckliga svenskauppgift. Fan fan fan. Önskar jag vore supersmart i en timme!!! Men först ska jag äta. Hungrig som en varg.


Sorry

Förlåt vänner. Internet i vårat hus fungerar inte riktigt. Nu bloggar jag via mobilen, men det är inte lika kul ju. Aja. Igår sov jag och min babe hos Karro, mysigt som vanligt! Imorse åkte Karro och jobbade så då passade vi på att äta upp hennes pojkväns kakor och titta på lite tv hehe. Sedan åkte jag och köplte glass åt min 40graders-sjuka mamma och sedan hem. Lite senare tränade jag med Emma och nu inväntar jag Big brother. Tråkig update, men ni får bättre när jag har internet på datorn.


En fin kväll - igen

Åt på Saigon och kollade på En gång i Phuket. Haha skrattade sjukt mycket, en film som jag verkligen rekommenderar, till alla! Frös i en halvtimme när jag väntade på bussen och haltade hem i 20 minuter pga skavsår, men det var det värt. Allt är toppen med dig, min älskling.

En fin kväll.

Jag har så himla fina vänner. En toppenkväll med mycket skratt. Ler när jag tänker på er och allt roligt vi varit med om. Jag älskar er jättemycket, Linn & Jennie, mina fula hönor <3
Hehe sorry tjejer, hittade en gammal bild ;)

<3

Världens finaste vänner bjuder på bowling och tre-rätters. livet leker. godnatt.

grattis äckel!

Idag fyller min jobbiga storebror 19 år. Han är irriterande som FAN och jag hoppas att han flyttar snart...men idag ska jag försöka vara snäll mot honom. ;)

.

Skakar mig igenom skoldagen. Är lycklig. Går på stan med bästavännen efter skolan och upplever roliga stunder tillsammans. Åker hem. Lagar lax och potatis. Åker och spelar match som vi vinner med 5-0. Jag blev besviken. Skulle göra 2 mål. Blev 1 mål. Tillslut. Men vinst är kul. Imorgon väntar spännande saker. Nu ska jag fortsätta sitta vid facebook och snacka med en fin. Har gjort det i flera timmar. Tröttnar aldrig.

karma

Haha. Okej inte för att vara negativ men FYFAN vad jag blir irriterad på vissa grejer. Och personer. Speciellt personer om jag ska vara ärlig. Men det är bara att bita ihop, fake-le och hoppas att allt blir bättre snart, även om jag känner mig som en riktigt bitch.
.
Nu ska jag redigera några bilder som jag tog förut. Alltid kul att använda systemkameran och mixa med effekter.
And btw. Mitt matteprov gick åt helvete. :)

Hej

Jobbar matte och vissa grejer förstår min hjärna. Men långt ifrån allt. Snälla Gud, ge mig ett E på provet. ------ tränar väldigt hårt och armarna värker värre än någonsin. Skön känsla, de där med träningsvärk. Sjunger "ja må hon leva" till fina Frida som fyller arton idag. Hon ska ut och roa sig. Önskar henne en bra kväll! Själv åker jag hem och sätter mig vid bordet med matteboken igen. För tio minuter sedan gav jag upp, gick och borsta tänderna och la mig till kojs. Därför säger jag godnatt. Hörs imorgon med bättre uppdatering. Promise.


,

Att göra människor glada är lycka. Det lyckades jag med idag. Jag har även lyckats förstå en del matte. Oh herregud<3!
.
Äter lunch med några bekanta och några obekanta en timme senare än ordinarie lunchtid. Pluggar matte själv och känner mig ganska glad för en stund. Ser honom, med en väldigt löjlig mössa. Men det sa jag ju inte högt. Såklart. Går på stan och fikar med 2 fina. Träffar även min bror. Det förgyllde dagen.
.
Går extremt snabbt så benhinnorna värker mot friskis. Tränar ett vanligt pass, men det hänger ändå alla<3dag-ballonger i hela salen.
Åker hem med mamma och får choklad. Gott. Dricker även te. Som också är gott. Funderar på om jag ska plugga eller om jag ska göra någonting roligare, såsom tv. Vi få se. Puss.

.

Vet inte om jag är speciellt sugen på att träna längre. De ska nämligen vara ett speciellt alla<3dag pass. C'mon. Kan man få vara någonstans där det INTE firas? Tror nästan inte det. Kärleksfrukost på skolan. Mys. Men ändå. Jag vet. Jag låter otroligt bitter. Men jag tycker inte om denna dagen. Speciellt inte när den jag tycker om inte tycker om mig tillbaka.


<3

Happy valentine's day!
Nu ska jag äta lunch med Julia och Vickan, sedan ska jag träna. WIHU!!!!

min måndag

Diskuterar cup med innebandylaget. Kommer fram till en cup i Göteborg under valborgshelgen. Trist att inte vara hemma då, men samtidigt roligt med cup. Åker bil med Karro. Sitter i bagageluckan med min bror och skrattar så vi får träningsvärk i magen. Ingen förstår det roliga, men det behövs inte. Huvudsaken är att vi förstår varandra. Och det är precis det vi gör. Hela tiden.
Benen lyfter inte från golvet, så jag och älsklingen gör fys. Har aldrig gjort så mycket situps under en träning. Samtidigt pratar vi om allting och jämför våra lår. Jag älskar henne.

.

Jag tror ingen har missat att det är Alla <3 dag imorgon. Roligt, för de som har någon att spendera den med. Jag ska träna stenhårt på Friskis, plugga matte och äta godis. Det funkar det med.


take care

"One time, been in love one time
You and all your girls in the club one time
All so convinced that you’re following your heart
Cause your mind don’t control what it does sometimes
.
We all have our nights though, don’t be so ashamed
I’ve had mine, you’ve had yours, we both know
We know, you hate being alone
You ain’t the only one
You hate the fact that you bought the dream
And they sold you one
You love your friends but somebody shoulda told you somin’ to save you"



music baby

2 SICK låtar har släppts, 9 februari och 10 februari. Dessa låtar får mig att dansa, går inte att sitta still. OMFG.<3

Alltså Drake och Lil wayne gör mina dagar.

min lördagskväll

Myser hela kvällen med fina lagkamrater.
Åker till coop och köper allt onyttigt man kan hitta.
Åker hem till fina Karolina (det rimmar heheh).
Äter pizza med Linn och Ida medan Frida och Karro lagar sushi som såg förjävlig ut, men smakade helt okej.
Resten av kvällen tittar vi på Melodifestivalen, Jersey shore och Big brother. Livets. Somnar sent och vaknar tidigt för en resa till V-ås. Helgen blev bra. Mycket bra. Med såna vänner som jag har klarar man allting. <3

matcher

Vann första matchen med 6-1. Jag gjorde ett mål men har ingen aning om hur jag gjorde, minns inte. Aja, vinst mot serieledarna är alltid roligt. Matchen idag gick däremot inte lika bra. Förlust med 4-1, men dom var värda vinsten med tanke på att de var bättre. Så ja, en helt okej helg matchmässigt. Snart kommer ett inlägg om min lördagkväll som var mycket trevlig. Håll utkik!

Lördag

Gosar med kissen och tittar på Mästerkock. Drömmer mig bort men kommer tillbaka till verkligheten när mamma säger att min rum börjar likna min broders. Ingen komplimang. Sjunger sånger samtidigt som jag packar två väskor. Först match i Västerås mot Rönnby. Efter det sover jag och några fina brudar hos Karro. Imorgon åker vi till V-ås igen och möter Rönnby IGEN. Olika serier-samma lag. Hoppas på 2 vinster men känns nästan omöjligt. Fast nja. Det sa att det nya betygssystemet skulle vara omöjligt att få ett A. Fick A på min engelskaredovisning. Ingenting är omöjligt.


Inlägg som skulle publicerats i torsdags.

Får chokladmuffins av en i laget. Det godaste jag ätit. Kör ordentlig fys och känner mig helt okej bra. Tittar på biggest loser samtidigt som jag använder Abtronic X2. Aj. Den gör ont. Längtar till helgen.


min fredag

Thaiboxning på idrotten. Kulit. Resten av dagen var bra. Efter skolan fikade jag med Linn och Karro. Åkte hem till Linn och kollade Solsidan. Må vara den bästa serien någonsin.

hej

Lyckades bra med en oförberedd redovisning i företagsekonomi och lyckades skapligt med ett förberett prov i samhällsekonomi. Lånade ut en penna men kom på att jag inte kunde skriva prov då. Fick låna en penna av en tjej som är väldigt snäll, även fast jag inte känner henne. Det är så det ska va.


Vet ni? Godis är gott. Därför känns det ologiskt att inte äta det. Min åsikt.
.
Får hjälp med matematiken men alla är smartare än mig. Frustrerande och bara jobbigt. Varför faller aldrig den där jävla polett-jäveln ner?! Åh fuck matte. Lovet närmar sig och jag längtar förfärligt.
Förstår inte varför jag inte badade i detta underbara vatten. Kanske för att inte bli brunare, kanske för att jag inte orkade ta av mig shortsen, eller kanske för att jag bara njöt av att sitta på den där fina stranden.

Hihi

Tror inte så många fattade förra inlägget. Har i vilket fall tagit bort övertandställningen igen. Känns underbart! (och tack för alla fina komplimanger i skolan<3) nu ska jag träna och sedan plugga. Roligare uppdatering imorgon!:*


:')

PS. mitt leende är tillbaka. älskar mina tänder. ska ta såååå väl hand om dom. puss

.

Går på ett aerobicspass på friskis. Känns härligt att röra på sig till bra musik, och samtidigt få ett bra träningspass. Knät gjorde lite ont i början, men senare blev det bättre.
.

Dricker en kopp te och funderar på dagen. Haha mitt hjärta bultade jävligt hårt, så hårt att jag trodde det skulle synas. Jag har även upptäckt att en av bitcharna inte alls är någon bitch. Tvärtom. Det glädjer mig. Men det skrämmer mig också. Du får ju inte tycka om henne mer än mig.
ja, jag gillar denna tumblr mycket.

mysig eftermiddag

Igår var det en fin eftermiddag. Åt god mat och fika med min älskade broder. Love you so much!!!!!
Nu ska jag ha en svenskaredovisning typ. Hejja mig!!!!

Hej

Tittat innebandy från 8.30 tills 17.30. Mitt huvud mår sådär. Plugget har jag totalt struntat i denna helg, skönt men nu i efterhand är det ju knasigt. Men jag är så trött på allting så jag ORKAR inte / gangstah...
.
Nu äter jag fett goda kakor och ska göra i ordning på mitt nya rum. Fick en ny säng i födelsedagspresent i förskott, fyller ju om 3 veckor. Wihuu! 17, sämsta åldern ever haha.

Om matchen

Okej seriöst. Siffrorna ger inte rättvisa. Vi förlorade med 10-3, men många av målen var slarv. I första period var vi bättre, dom blev chockade när vi tog ledningen när dom förväntade sig att äga ut oss. I andra perioden (som förövrigt var extremt tråkig) tog dom tag i matchen och vi tappade sjukt mycket. Förlorade perioden med 3-0. I sista perioden kändes det bara som om alla var irriterade på varandra. Utvisningarna kom och det var nära till bråk. Hade lust att slå till en hel del brudar. SKILLNAD PÅ ATT SPELA FULT OCH FYSISKT!!;) Dock var Kumla bättre än oss och vi tappade markeringar som dom gjorde mål på. Holm blev matchens lirare och det var hon värd. Vi fick 2 straffar men missade båda. Jag gjorde ett mål som var ren tur. Tack för mig!


GAMEDAY

Om en timme åker jag till stan med innebandylaget och äter innan finalen. Är nervös nu, men det är ingenting mot vad jag kommer bli sen. Hoppas nerverna inte förstör i alla fall!!! Sen hoppas jag VERKLIGEN att tankarna kommer vara på matchen. För just nu är dom inte riktigt det. Åh

GRATTIS TILL MIN BABE SOM FYLLER 17 IDAG!:*

 


.

Kvällen avslutas hemma hos Emma med massor av fina tjejer. Känns bra och sådär, men förövrigt är allting skit. Vill inte spela matchen imorgon, tankarna är inte på rätt ställe. Men om ni känner er sugna att titta när vi möter Kumla i DM-final så börjar matchen 16.30 i Mellringehallen.

THE ULTIMATE TEST...

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: trött och lite irriterad.
Favoritgodis: surt och snickers.
Är det nåt du absolut inte äter: fiskbullar går bara inte!
Kläder just nu: sovkläder.

Musik just nu: No music just nu.
Vad sa du senast: jävla cp! (haha oups)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: antiken kanske
Sommarplaner: inte så många. kanske thailand men väääldigt tveksamt. vi får se helt enkelt.
Fisk eller badkruka: badkruka, badar bara över 28 grader.
Hur många kuddar sover du med: 2 eller 3st
Favoritväder: Sol och varmt!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: bp11b, mat och musik!
Spelar du nåt instrument: nja litegrann
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: sparare
Bästa film: alla nicolas sparks, alltså The notebook, Dear john, A walk to remember, The last song och Remember me.
Tror på liv på andra planeter: nja det gör jag nog inte
Kommer du ihåg din första kärlek: självfallet!
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: nej men bisexuella

Tror du på mirakel: ja det gör jag nog.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: beror på hur man är som människa, men absolut. :)
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja oftast.

Ser du på kärleken som ett misstag: det har nog alla gjort någon gång i sitt liv ;)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 st kanske
Bio eller promenad: promenad på somrarna, annars bio.

Är du kittlig: OM jag är..
Snarkar du? nix pix
Stjärntecken? FIRRE <3<3<3
Rädd för insekter? haha lol nej
Äckligaste insekten: typ ingen...eller ah kommer iallafall inte på någon.
Största svaghet: kort stubin, dålig förlorare och lågt självförtroende.
Det här är jag bra på: jobbig fråga :( jag är bra på innebandy, svenska och att få folk att skratta.
Bästa bok? finns tusen som är bra..."Innan jag dör", "Fallen ängel" och "Syskonkärlek" ligger högt uppe.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? tankeläsare eller kunna göra sig osynlig. omg<3
Vad vill du jobba som? psykolog.
Chips, morötter eller godis? godis.
Pizza eller hamburgare? hamburgare på Mc, annars pizza!
Skriver du dagbok? nja, snarare veckobok.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? vill gärna tatuera mig när jag blir äldre.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat. annars får jag damp.

Gungar du på stolen? nej.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? bara för pengar!
Vilken hand håller du gaffeln i ? *tänker* vänster!
Är du rädd för blod? inte rädd, men det är inte så mysigt.
Saltar du på maten? missbrukade örtsalt förut, men nu saltar jag inte på maten. HAHA ful fråga.
Gillar du att sjunga? jag älskar att sjunga.
Anser du att du är stark? som person, ja. fysiskt, nej.
Brukar du sola? nej det behövs inte :D
Vad gör du om du får hicka? surar!
Röker du? nej, har aldrig provat heller.
Snusar du? neeej!
Använder du knark? ja varje dag, SMOKE WEED EVERYDAY!
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? ja det skulle man nog kunna säga.


:)

Hehe ja vi förlorade med 10-3 eller 10-4, minns inte. Men det vore konstigt om vi vann tycker jag! Aja. Nu ska jag göra lite spanska som jag har skjutit upp hela veckan och sedan ska jag gå och lägga mig så jag kan vakna tidigt och äta en superfrukost, som jag gjorde idag. Var typ mätt 2 timmar längre än vad jag brukar, toppen! :D
en härlig bild som gör mig taggad på livet.

Torsdag

Hittade halsbandet och engelskaredovisningen gick bra och jag fick C i slutbetyg i historia. Nöjd! DM-finalen i helgen förföljer mig i tankarna hela tiden. Men det ska nog gå bra. Jag tittade även poängligan för alla spelare i Div3. Ligger på plats 23 av 289. Det tycker jag i alla fall är riktigt bra. Nu ska jag spela träningsmatch mot Wadköpings herrar som spelar i Div2. Förlust haha!


OMAJFACKINGGAAAAD


RSS 2.0