Ändrade planer!

Allting med resan till Öland löste sig så imorgon bär det av mot Göteborg för att spendera en natt där hos Jennifer och sedan tar vi tåget tillsammans till Kalmar. Blir säkert ett och annat traditionellt Donken i Kalmar, vi är faktiskt stamkunder där, mihihihihihi ;)
Blir inte så mycket bloggande, får se kanske om jag gör något litet inlägg, annars hörs vi på söndag eller måndag!

Här får ni en bild på en god tårta. Hejdå!

åh orkar inte

Jag och min babe Jennifer hade köpt oss tågbiljetter till Öland denna helg för att spendera med några kompisar. Kompisar som nu i sista sekunden backar ur. Nu står vi på Öland utan boende och kompisar och biljetterna går inte att lämna tillbaka. HAHA då tänkte vi "ja men vi kanske åker till några polare i Gävle då?" haha men då kostade resan skjortan!!!! Nu går jag och lägger mig i koma, puss!
btw som bilden visar, så känner jag mig just nu. FUL.

Midsommar! (igen)

Började hemma hos min kära kompis Emma med härliga människor. 
En glad emma!
några babes!
.
 
Efter några drinkar körde vi hårt på dansgolvet! Kollade även på fotbollsmatchen Tyskland-Grekland. 
Under kvällen lyckades jag även ta mig upp på en skateboard, i EN HALV SEKUND innan jag ramlade av den och blödde som fan, haha grät lite gjorde jag också men jag tror att om jag inte hade varit alkoholpåverkad hade jag fått ännu ondare. Har så jävla ont i den just nu så det är helt galet. Svullen och jävlig haha.
Me and my loca amigos!!!!
.
Jahopp, efter några till drinkar (som jag ångrar att jag tog) hade jag tydligen blivit pinsam och slickat min kompis i ansiktet några gånger, dont remember why....lite senare bestämde sig jag och Evelinis att dra till hennes pojke i Nora, sagt och gjort! Hittade någon fest som höll på att lida mot sitt slut, kvällens höjdpunkt var då att kliva in i ett rum med en naken kille :D
.
Vi gick hem till Gustav och sov där. Jag kände mig ensam när Evelina och han låg i sängen och jag på madrass på golvet så jag kravlade upp till dom, mysigt (och kanske lite för naket?) somnade och vaknade av att dom två låg på madrassen och jag hade hela big-mama sängen för mig själv :D Mådde fett illa resten av dagen men mådde bättre senare och åt lite kebabpizza :D 
En trevlig midsommar! 
 
 

Midsommar!

Dagen började med en trevlig midsommarlunch följt av firande i Ölnbrotorp, standard som vi gör varje år. Hade femkamp med mi madre y padre och jag förlorade stort haha. 
En fin bild haha! Nu ska jag träna och sedan får ni veta mer om min midsommar plus lite partybilder!

myspys

Igår var innebandylaget i Mellringe och fick testa nya klubbor och skor. Blev kär i en innebandyklubba, men ingen av mina lagkompisar hade lust att betala för den...SNÄLLT!!!!!!!!! -.- ;)
Efter det blev det picknik (stavas det så?) mys i Stadsparken. Yeah buddy!

en rörig text om betygssystemet

Måste säga att det är många som har klagat på det nya betygssystemet, men helt ärligt är det mer rättvist och man lär sig mycket mer eftersom att man måste anstränga sig mer. Förut kunde man ganska enkelt få ett VG och nu får man faktiskt slita för att få ett C, för att inte tala om ett A! Då ska man uppfylla alla, som vanligtvis är 10, kriterier. Missar man ett kriterie och alltså får 9 A och 1 C får man B. Ganska krävande alltså. Självklart är det drygt att falla på målsnöret (som jag gjorde i Företagsekonomin, kämpade som en idiot...) så är det ändå mer rättvist och faktiskt jäkligt bra ändå!
Mina betyg i år. Jag är väldigt nöjd, förutom Företagsekonomin, som jag skrev så var det så nära..
Och sedan engelskan. Ansträngde mig inte tillräckligt och då är det inte mer än rätt att jag får C (men hade det varit gamla betygssystemet hade det varit enklare att få fullpott)

konstigt

Spenderar 1600:- på hår och skor. Svider i plånkan, men gör mig lite gladare av att veta att lönen snart rullar in på kontot. Och att håret blev fint och skorna var sjukt fräna.
Sitter på biblioteket och läser Twilightboken nr 1 och bestämmer mig för att läsa ut den på två timmar när jag somnar vid hälften och vaknar av att en tant tycker jag är ordentlig som har tagit av mig skorna när jag använde en stol som fotstöd. Äter en kycklingbaguette från La bagge och skäms ordentligt när jag och min nya parfym sätter sig i frisörstolen. Bestämmer mig för att strunta i träningen. Tankar rullar i huvudet och det blir egentligen ingen ordning på dem. Vilket är synd.
.
Kollar resor till Kalmar och häpnar över priserna. Bestämmer mig för att ta en omväg förbi Göteborg. Om två veckor åker jag och får äntligen lite lugn och ro. Eller lugn och ro blir det aldrig med dessa människor. Men hellre kaos med dem över en helg än kaos med min egna hjärna i min ensamhet.

nya skor som är snygga irl.

jävla skitladdare

Hade en trevlig kväll igår med Linn och Jennie, förutom "liten" grej som hände med min mobilladdare.....när jag satte i den i ett eluttag började den blixtra grönt och gult och så small det till och där satt vi tre i mörkret HAHA :O Vi tog med oss laddaren upp och skulle testa i ett annat uttag (tog på mig en grytlapp för säkerhets skull haha) men när jag satte i den FLÖG DEN UR UTTAGET! Bokstavligen!!! Samtidigt som det sa POOFFF och då gick proppen på övervåningen också. Haha skrattade som fan tills jag insåg att jag inte hade nån laddare </3 fuck life. Tur att jag får låna av Linn!

HAHAH MAMMAS DATOR HAR MYCKET FINA BILDER.

GRATTIS!<3

EMMA ISABELLE JOHANSSON, MIN BÄSTA VÄN I HELA VÄRLDEN, HAR KOMMIT MED I DEN HÖGSTA DANSGRUPPEN PÅ KULTURSKOLAN! Man bara myyyser av stolthet :D Grattis du fina! <3333333

aölfhåqarq fuck överskrift (bad ass)

Hej hej hemskt mycket hej!
Jag har jobbat och tränat och varit med fina tjejer denna vecka. Inte illa må jag säga! Ikväll blir det ännu mer träning och imorgon jobb och Sverigematch!!!! På lördag jobb och sleepover med 2 töntar, blir bra det! :D
Tråkigt blogginlägg men jag var ju bara tvungen så ni vet vart jag håller hus ;)
Och detta fina diplom och ljusgrej (?) fick jag i pris i tisdags. Blev så jävla förbannat glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tack igen alla fina som grattat mig, även fast jag själv vill ge priset till några andra som förtjänar det mer. Men jag är somsagt tacksam! :)

första dagen på sommarlovet

Tänkte strunta i att blogga idag eftersom att det enda jag har gjort är att kollat på DH och film hela jävla dagen. Glömt bort och äta har jag också gjort, så det måste jag göra nu innan min träning. I resten av juni ska jag jobba röven av mig så jag får lite cash på kontot, sedan drar jag till Öland med massa fina vänner. Resten av sommarlovet är oplanerat. Jobbar 2 veckor i juli också, men sen tror jag att jag är ganska ren, ifall någon känner för att bjuda mig på en resa till Grekland eller så, JUST LET ME KNOW ;)
en bild från thailand bara för att ha en bild att lägga upp :P

!!!

Sugen på att dansa till denna låt på en strand i 30+ *dagdrömmer*

Bilder

Skolavslutning!
ÄLSKLINGSEMMA<3
Finisar
Fisen<3
<3
HAHA SÅ JÄVLA KÄRA!
grillgrabbarna
hannish , swedens next top model!!!!!!!!!!!

student!
gratttttis fule fan :D
JB

så.

Nu SKA jag lägga ut bilderna på facebook och blöggen.

EN TREVLIG LÖRDAG

Imorse försov jag mig och vaknade 28 härliga minuter innan jag skulle befinna mig på jobbet i stan, PANIK!!!!!!!!!!!! Hann ändå i tid, mamsen gav mig skjuts (tacka gudarna för det!!!!) och jag jobbade till 1. Efter det åkte jag hem och åt med släkten och sedan somnade jag som en liten mört. Vaknade vid sju och åkte till Emma, käkade pizza och kollade på William Spetz, I LOVE YOU SOOOOOOO MUCH!!!!!!!!!!!!!!<333333333333

hahahhahaha så jäääävla jag när jag ska plugga <3
MARRY ME, DU SJUKA SKAPELSE!!!!!!!!!!
Ny!!

LUGN BA LUGN

Har bilder från skolavslutning och student som jag ska lägga in, men inte just nu! Alla gäster har precis dragit och jag är såååå trött efter att ha hållt igång hela dagen. Imorgon börjar jag 8.00 i stan med jobb. Orkar inte. TÄNK PENGAR, OLIVIA!!!!!


Bilder från idag

Idag har jag gymmat med Sofia och varit på poolparty och ätit pizza hos Emma med några i klassen. Här kommer bilder som sammanfattar!
In tha pool, Sofia Emma Gabbe och Ellen
Aw
Hanna har danslektion och leker Loreeeeen
Hovsta gangsters
Fuck yeaaaaaah
Jag fick ställa upp som vimmelfotograf, haha tråkiga kameror <333333
Master on kubb
Chillarn Gabriel Purreboii Dalstad
Gabbe lär Emma lite om kameror ;)
Emma och Ellen <3
Fina ni!
Haha älsklingar <3

.

ibland händer konstiga saker. saker som man bara känner att det är ödet. jag tror att gud finns. det finns ingen annan rimlig förklaring till vissa saker som sker. och det är häftigt. och jävligt läskigt på samma gång.

det är helt omöjligt och totalt förbjudet, det förstår till och med jag. men jag kan inte hindra mig själv från själva fantasin. fantasin som jag så vansinnigt önskar ska slå in. och med guds hjälp kanske det inte är så omöjligt ändå.

(skulle publicerats förut, nåt blev fel)

Dagen bestod av volleybollturnering med alla ettor och lärare. Tyvärr åkte vi ut i gruppspelet, men det var roligt ändå. Nu har jag kollat asmånga DH-avsnitt så jag har väldigt ont i huvudet och är på SÄMST humör. Ska dock på träning om 10 minuter så det är bara och bita ihop. Imorgon och på onsdag är jag ledig, sedan är det avslutning och student denna vecka. Känner mig inte alls taggad på sommarlov.

true

“You know the world is going crazy when the best rapper is a white guy, the best golfer is a black guy, the tallest guy in the NBA is Chinese, the Swiss hold the America's Cup, France is accusing the U.S. of arrogance, Germany doesn't want to go to war, and the three most powerful men in America are named 'Bush', 'Dick', and 'Colon.' Need I say more?"


:P

Kvällen med brudarna vart lyckad, som alltid med dom<3 Imorse jobbade jag med Alex (Louise, jag menar faktiskt alexander nu, en annan HAHAH), fett jävla kul hade vi! Stod även i en kö på Mcd i 30 minuter, mindre kul....-.- Fick skjuts hem av hans syrra. Klinkade piano och åkte på innebandymöte. Fick så mycket beröm av mina tränare så jag höll på att ramla av stolen. Jag blir rörd, men det är inte läge att böla haha!!!! ;) Nu ska jag kolla på film och sen ikväll är det finmiddag som står på schemat.
standard

iwepghåq¨jböt

Karrofesten var väldigt festlig, lol, även fast det typ bara var vi som var nyktra så det var lite damp emellanåt ;) Åkte taxi hem och somnade nästan på en gång. Vi vaknade halv tio, åt nygräddade pannkakor och sedan åkte axel till skolan och jag chillade ett tag och åkte sedan till skolan jag också. Fick reda på två betyg, ett bra och ett mindre bra, men det är bara att gilla läget!
Nu ska jag på tjejkväll hos Hanna med massa finisar. Blir bra! Imorgon jobb och hem till Jennie på middag. HERREGUD hela mitt liv är planerat känns det som (även fast det bara är två dagar haha) :D
Gilla och dela om du skulle svara :P

RSS 2.0