Suck skynda dig tönt

Börjar om 15 minuter och här ligger jag i sängen och tar det chill. Vart är min motivation?! Inatt satt jag uppe till halv två och kollade gossip girl. Liksom vaaaa. Skärpning! Upp och åk till skolan NU!!!!


en bra dag ju

Tjejen på banken var trevlig och gratulerade mig på min stora dag. Det gjorde mig glad faktiskt. Sedan var jag och shoppade, kände mig rik och köpte två tröjor WEEEIII storshopparn ;) Efter det var jag så utmattad att jag åkte hem till alexandra och sov. Hehe sen samlade jag nya krafter och gick till friskis och gymmade, även fast jag sträckt båda baksida lår så jag knappt kan gå. Men biceps sitter inte i benen, så det var bara att ge sig iväg! Mamma och jag åkte sedan till Saigon och handlade god mat. Nu har jag gjort mig i ordning för att åka till stan och gå in på närmsta bar med alexandra och dricka cider, BARA för att jag får göra det nu :DDDDD Imorgon börjar jag tidigt, men YOLO 18 barre liksom vad ska man göra!!!!!!!!!!! :D 

Fick iPhone 5, nytt årskort på gymmet, 2000:- av farmor och farfar, 2000:- av mormor och morfar och ett superduperfint halsband av älsklingen. 

18 barre

Idag fyller jag arton barre! Herregud vad det är sjukt! Men som jag har längtat alltså :D 
Så vad ska vi göra idag? Först ska vi till banken och fixa ett nytt bankkort. Sen måste vi väl plugga, som alltid -.- Platta håret måste vi väl göra också. Alltså en helt vanlig dag. Jag längtar mer till fredag. Då kommer innebandylaget hit på firande och sedan STRÖMPIS! Lovely!
Längtar sååå till sommaren och partykvällar! 

ovärt

Varför gör jag inget vettigt med mitt liv?! 
Idag har jag kollat gossip girl och läst min bok hela dagen. Jahopp det var ju roligt. Sen åkte jag och tränade, något vettigt åtminstone!!!!! Kom hem och åt pannkakor, dock bara två små för en viss broder var tydligen hungrigare än mig....kan han inte bara flytta -.- Så nu sitter jag med datorn i sängen, vet att jag måste plugga men vill helst av allt beställa en pizza och sätta på en film och ligga och dega hela natten lång. GUD ÖNSKETÄNKANDE SOM JÄMT SKA SPÅRA! SKÄRPNING! 
Ta tag i någonting nu. Plugget till exempel. Hejdå bitches. 
tråkigt med detta nu

11.57

Sluta prata som om du vet någonting om mig. Som att du vet vad jag kan och inte kan. Som att du vet vad jag lärt mig och inte lärt mig. Du känner inte mig, så dina spekulationer hjälper inte. Ledsen:)


!

NOTE TO SELF: Har inte tid för patetiska människor för tillfället. Måste satsa mer på skolan, bilkörningen, innebandyn och alla mina vänner som för tillfället inte mår bra. Varför är så många deppiga?:( Mina älskade....:(


Inteok

Det är sjukt va världen inte är på min sida just nu.


fatta gott med lite hemmakväll nu

Idag är det fredag. Tjohoooo! Jag ska på stan med min fader och fixa ett ID-kort för om 4 dagar (!!!!!) är det inte gratis längre för då blir jag myndig. Herrejesus! :O 
Kanske ska övningsköra lite också, körde hem från min träning i Mellringe i onsdags och det gick väldans bra, Ikväll blir det myskväll tror jag. Är sjukt sugen på godis, men NIX jag och alexandra äter inte godis. Eller hur?!
Imorgon är det match mot serieledarna. Ska bli kul:D

Shit grov jag e

Kan ej sova. Kan någon typ suga min kuk eller nåt så kan jag somna efter det -.-


livet är en metafor

blir stum av förundran över hur fantastiska vänner jag har. och även sådana som man inte pratar med så ofta, som visar sig vara omtänksamma och helt fantastiska de också. har jag tur eller har alla sådana människor i sitt liv? jag vet inte. jag är iallafall grymt tacksam. och idag är jag extra tacksam till min bebibror, du äger massa.
 
NOTE (till mig själv): jag får skärpa mig. kan inte hålla på såhär på träningarna osv. folk lär tröttna. jag är så jävla töntig. TA DIG SAMMAN!!! vem orkar med en sådan människa som mig egentligen? (tydligen jävligt många fler än jag visste. tack igen.)
 

jag skulle vilja skriva av mig här. berätta för hela världen (eller okej de gullungarna som läser min blogg) att jag är så medveten om saker och ting som andra inte tror jag är medveten om, det är lite roligt faktiskt. haha jag känner att jag har rätt stor makt, över olika saker. men de sakerna tänker jag inte skriva här. det blir bäst att lämna de sakerna osagda. men jag vet exakt precis vad som händer. :)


Fin dag tisdag

Idag har varit en bra dag. Vaknade vid nio och begav mig till körskolan Här går man. För att ha suttit bakom en ratt enbart 5 gånger i hela mitt liv så gick min första körlektion fantastiskt bra! Fick mycket beröm och det var ingenting drastiskt som hände, typ att jag körde i diket eller så, nix pix!! Nu är det bara att öva framtill nästa lektion som är om cirkus 14 dagar. Wihu!!! Släkten var här förut och firade mig och brorsan. Fick mycket pengar (hur klarar sig mormor och morfar när de ger bort typ hela sitt pensionssparande till mig och kusinerna?!) så de pengarna ska jag lägga i min sparbössa hehe. Snart ska jag vara med min älskade alexandra och hennes kissekatt som hatar mig, blir spännande :D Men först: läsa kinkyboken!!!


Palla

Idag vill jag bara gå i graven helt ärligt. Vill inte träna. Hatar nog människor idag. (och såna som ljuger om larviga saker är TAMEFAAAAN ännu värre)


hahahahaha

Jag älskar den här låten, men efter jag såg videon så tror jag tamefan att jag älskar den ännu mer! NI MÅSTE SE! och se hela hahah. Bruden i videon, asså önskar hon vore min syrra eller nåt.
 

"and let me kiss you"

älski

07.21

Min torsdag var perfa mannen!! Elevrådet fixade mysfika och älsklingsfia bakade till oss tjejer. Hela skolan var pyntad med alla<3hälsningar. Så bra dag. Kvällen var också perfekt! (Förutom att jag är så jävla klantig och lyckas sätta igång brandlarmet, bra olli..) Min fredag var också rätt så bra. Inte lika bra, men duglig. Gjorde ett engelskaprov som gick sådär, sedan tog jag lov. Spelade match med damjuniorlaget i Västerås. Förlorade dock med 7-3 mot Rönnby :( Men gjorde 2 assist så är helt ok nöjd. Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Inte så taggad pga det blir stressigt efteråt då jag ska till Kumla och lira match. Ikväll ska jag bara vara hemma och ANDAS med familjen. Känns som att alla mina helger jämt är planerade 15 år i förväg.


.


men hej jag älskar er

 

osammanhängande inlägg

Bokat in mig på körskola, första lektionen på tisdag AAHHHH vet jag ens hur man svänger?! Knappt. Men det är lika bra haha. Bokade in allting, teorikurs halkan riskettan eller vad sjutton allt nu heter ;) 
 
Shoppat grejer till imorgon, klyschig som man är. Nu borde jag plugga engelska, men har jag pluggat något sedan december? Eh typ inte. Så varför ska jag börja nu egentligen? Onödigt, yeye gangster är man ju. 
 
Surat som en jävla surtant har jag gjort också, standard jao. Men det kan förändras snabbt. Hihi. 
 

LITE FETT ALLTSÅ!!!!


En bra dag och en bitter kväll

Idag var jag ledig från skolan, så nice! Gymma på nya fräscha friskis öster, åt god lunch och tittade på Ellen, den kvinnan alltså<3 Sedan träffade jag Andrea en stund, sen Alexandra och på kvällen Andrea och Anna igen, som hade bakat fantastiskt goda semlor. Amazing!! Kom nyss hem och är på dåligt humör trots en bra dag. KAN DE PLOGA VÄGARNA?! Får damp. Sen ringde distrikslagstränaren mig och frågade om mina planer om att delta, men jag tackade artigt nej och Andrea blev besviken och jag skämdes. Men men. Jag vill ju icke:( Så slog jag pannan i en hård kant så har ett fult ärr-.- Så utmanade jag mig själv och sprang på löpband för första gången sedan min skada, och nu är benhinnan äckligt svullen och gör såklart ont.... Så ska min kinkybok lämnas tillbaka imorgon och jag har mer än hälften kvar. BRAAAA!!!! Suck. Nu är jag bitter, godnatt. Här kommer bilder på dagens semlor.


min helg

Min fredag var toppen! Emma mådde bra, jag mådde bra, alla mådde bra. God mat och roligt sällskap. Åkte hem vid ca halv 12 och somnade någon timme senare. Klockan halv sju kom Alexander och Zandra, mina kära jobbkollegor, och hämtade mig och vi jobbade från 7-13. Kul som alltid! Efter det åkte jag hem, övningskörde (orka att jag var asgrym hela tiden tills de sista 30 sekunderna då mamma skriker att jag ska blinka och jag liksom inte hinner och kör in i en snödriva-.-) 
Jag och alex söta som fååååå.
 
Åkte och lirade match i Mellringe mot ÖSK. 4-4 slutade matchen och jag gjorde ett mål. Helt ok match. 
Sen var jag typ dötrött så åkte hem och kollade på Melodifestivalen och qx-galan och somnade i hyfsad tid. Idag har jag övningskört igen och städat rummet + tvättat sängkläder. Wiho bara massa vuxenpoäng till mig :D
 

Helg!

Idag är det fredag och folk brukar jubla. Vanligtvis gör jag inte det, eftersom att jag på lördagar alltid får gå upp tidigare än någon annan vardag. Jobbar vid 8, så fredagar är ganska sämst, MEEEEN INTE IDAG!!!! För idag har Emma tagit körkort:DDDDD HON ÄR GRYM! Fyllde i måndags och har redan körkort. :') Så nu är jag påväg till hennes firande. Ska bli superkul! Dock får hon gå på krogen och jag får åka hem och sova -.- Men snart min tur. 18 dagar!!!


mystorsdag med favoriter

Tråkig skoldag, även fast den bara innehöll 2 lektioner. Efter gick jag till biblioteket (mitt andra hem nuförtiden) och läste hälften av en superbra bok, lättläst var den också<3 Snabbt besök (typ 5 minuter hah) på la bagge med två finisar och sedan gick jag vidare till Java med innebandybrudarna. Åt gottgott och snackade av oss som alltid. Sedan träning och min höft fucka ur så jag tittade mest på. 
 
Imorgon ska jag på fest, men bara dricka läskeblask för på lördag ska jag jobba och sedan är det DERBY mot ÖSK. Fy så nervöst det kommer vara. :(
oj snett. grädden ser gul ut, men lovar den var vit ;)

onsdag

Vaknade upp med väääärldens jävla huvudvärk och sämsta humöret någonsin. Bestämde mig för att kämpa mig upp och ta mig till skolan (slutade 10.15) men när jag reste mig snurrade hela världen och huvudet fortsatte envist att dunka. Så jag låg kvar. *Skolkare*ekar i mitt huvud, men det gick bara inte. 
 
Låg kvar i sängen till 12 för att det inte gick att ta sig upp, men sen fick det vara nog och jag gick upp och åt en god frulle och grät till extreme homemakeover, finaste bästa hihi. Nu ligger jag i sängen igen, borde inte sitta vid datorn eftersom att huvudvärken inte har släppt än.....mitt täcke luktar asgott så jag ligger och luktar på det och dricker lite te. Har även påbörjat nerladdningen av Gossip girl, som alla tjatar så förbannat om. Ska ge det en chans. Hejdå livet, kommer nörda varje dag haha. 
såhär såg jag ut imorse, alltid lika snygg jöns..
..och här är min #aldrigvila #beach13 frukost. Haha nej skojar bara, men gott var det iallafall.

hei

Skrev att jag skulle berätta mer om helgen igår, men jag tror inte jag har så mycket att säga. Jobbet i lördags gick galant och tiden sprang iväg! Efteråt åkte jag till alexandra och vi chillade (lite väl länge) så vi fick kubba till bussen som dessutom inte kom i tid. Suck. Bion EGO var fantastiskt bra! Den borde ni verkligen se. Älskar skådespelarna!
.
I söndags åkte jag tidigt till Mellringe och åt mat med Bea innan vår match. Efter matchen - jobb. Sedan hem och sova. 
.
IGÅR FYLLDE BÄSTA EMMA-SLEMMA 18 ÅR!!!!!!!!!!!! Yeeeeey grattis :D<3
en fin bild från i somras!<3


Idag var jag ledig. Spenderade dagen med linnsan, myspys! Och kvällen med alexandra, gose! 
Nu känner jag mig väldigt deppig på livet så ska nog lägga mig i sängen och läsa min kinkybok. Puss

MJAU

Bästa introt sedan Rihannas We found love. 
Älskar denna låt, även fast radion redan håller på att tjata ut den.
 

DM-final

Skriver om helgen mer imorgon, är så trött nu!!!! Har iallafall spelat DM-final idag och tyvärr förlorade vi med 5-3 mot Kumla. Svårmött lag, vi vinner ju aldrig :( Jag gjorde ett mål iallafall, vilket var skönt. Efter det jobbade vi med distrikslaget till 22. (gäsp) Nu är jag äntligen hemma, med ömmande kroppsdelar och stela ben, men det är det ju värt. Innebandy är ju ändå ganska så roligt. :*
 

Lördag morgon

Finaste morgonen och jag är på ovanligt bra humör. Igår träffade jag kevinsko, han är alltid lika knäpp<3 Vi drog till vår kompis Amanda i vintrosa och chillade, kollade på william spetz som är så lik Kevin så det är helt sjukt :o Så där satt vi och grät av skratt medan Kevin sura sönder, hahah skadeglädje sägs vara den bästa glädjen;) Kul hade jag iallafall, trots att jag glömde hörlurarna och fick åka buss i hundra år i tystnad. Usch. Aja nu ska jag jobba! Ikväll blir det bio, EGO. Längtar!


RSS 2.0