:D

HÄR HÅLLER JAG HUS

Tv-kväll

Världens bästa program på tv ikväll:
Dr Phil
Masterchef USA
Biggest loser
Glee
Halv åtta hos mig
90210
.
TUR att man kan spela in! Nu sitter jag och ska försöka få in en svenskagrej i huvudet. Längtar till torsdag då hela Thoren hyrt Gustavsvik på kvällstid med egen DJ. Det kommer bli sjukt roligt! (om min fot har blivit bra tills dess, annars blir jag ledsen).
2 veckor till Thailand...


Ny blogg!

Kolla in denna blogg!!
Jag, Emma, Sanna och marthina har startat en ny blogg som vi alla kommer skriva på. Hoppas ni läser den, för jag är inte säker på hur mycket jag kommer skriva här. Självklart kommer jag skriva och lägga upp bilder här, speciellt från Thailandsresan, men följ denna blogg också :D
.
KOLLA HÄR
KOLLA HÄR
KOLLA HÄR

Before I die...


23.59

Svar på kommentar:
Hahahhaha hon dansade den med oss hela jävla spanska lektionen idag, vi gjorde bara det inget annat!! Haha taggade reme ;)
.
Hahah hon är verkligen härlig! Hoppas vi också för göra det på torsdag :D

Matchen vann vi med 6-3 till slut. Dom var sjukt duktiga och ledde nästan hela matchen tills sista perioden då det började gå bra för oss. Men jag stukade foten, trodde bara att det var en liten vrickning som förra helgen men nej nu är det värre. Har galet ont och kunde knappt komma in i duschen. Fan alltså....
Nu ska jag sova, puss.
haha misslyckad tjej, jajjemen..

Salming quest torlite 27

Idag köpte jag en ny innebandyklubba av Anton Björnehaag för bara 200:- och den kostar egentligen runt tusenlappen! Så snäll är han hihihi :D
Den ska jag premiäranvända ikväll på min match!
Och även mina nya skor! (bilden är från google så det är inte mina fötter haha lol)

Ai se eu te pego

Efter en sjukt tråkig skoldag stannade jag och Malin kvar med Reme och dansade till denna SJUUUUKT GRYMMA låt! Vi hade så kul så snart var klockan kvart i fem haha :o Reme är verkligen världens skönaste spanskalärare, tycker verkligen om henne! :) OCH ALLA I MIN KLASS: vi ska lära oss den här dansen på torsdag :D!!!!!!

23.23 - make a wish

Vann matchen med 7-1. Jag spelade min sämsta match någonsin. Inga mål eller assister, bara 2 öppna mål som jag missade med typ 3 meter. Jag skämdes och ville springa därifrån. Men på något sätt lyckades jag genomföra matchen. Så jävla skönt med vinst, annars hade jag inte kunnat förlåta mig själv. Jag måste vara bra, annars funkar det inte. Innebandy är MIN grej, därför får jag inte ha såna här matcher. Tur att det var första (och förhoppningsvis) sista gången.
.
Efteråt åkte jag och bror hem till henne och fixade oss och drog till Mellringe för att kolla match. Mamma hämtade mig och vi åkte hem och åt god hämtmat. Har även fått i ordning det mesta i mitt rum, saknas bara skrivbord, garderob och lite tavlor. Nice.
jag och broder! (och mitt nya mobilskal!!!)
hihi bror du är så söt asså...

Update

Heiii!
I fredags köpte jag mig ett nytt mobilskal från T-shirtstore för 200 riksdaler. Värt det? Japp! Köpte även julklappar till mor och far + ett nytt underklädesplagg till mig. 500:- gick allting på. Skit asså..-.- Efteråt åkte vi hem till Emma, åt pizza och tittade på Idol. Vid 2 kände vi oss lagom trötta så Olivia började dra sig hemmåt.
.
Idag har jag städat rummet och invigt mitt nya sovrum (sitter i sängen nu och skriver, sängen är det enda som finns i rummet just nu haha!) Men jag gillar det.
.
Ikväll drog jag, Sanna, Sofia, Julia och Louise till Kemal där det var ferre. Dock drog jag och Sanna vid halv 12, det var inte världens drag så vi bestämde oss för att åka hem och sova :D Nu sitter jag här och skriver, imorgon spelar jag match på morgonen och fortsätter sedan med mitt rum. Kanoners :DDDDDD
en randombild på finklassen
en ganska otydlig bild på hur jag såg ut ikväll.
.
Nu ska jag lägga mig och läsa igenom konversationer. Det må fan vara det bästa som finns! Puss.

Hello

Har inte orkat blogga idag. Kom hem från Emma vid halv3 tiden, sov alltså hemma. Berättar mer imorgon + lite lite bilder. Nu sitter jag nämligen på bussen med Sanna. Vi ska möta upp Sofia och sen vidare på party. Hörs imorgon somsagt, efter min match, så på eftermiddagen. Puss vänner!


Friday

Känns sjukt att det är första advent på söndag. Då åker pappa till Thailand några veckor innan oss för att få lite lugn och ro, haha jävla pappa.
Just nu ska jag ha engelska och sedan slutar jag. Då åker jag till Marieberg med Emma och Marthina och ikväll sover vi+Sanna hemma hos Emma. FYFAN vad det blir bra alltså :) (så vaknade jag vid halv 5 inatt och tänkte på dig. gud, var inte så himla pigg när jag vaknade.)

en bild på fina vänner

haha så fula




grouphuuuug

nån ful dans


felix och hampus

anton och filip

amanda, evelina, hanna och felix haha!

Here is for the heartbreakers

Sitter ensam mittemellan 2 som inte borde vara där. Känner mig så patetisk och börjar skratta. Emma räddar situationen. Senare; sitter återigen vid 3 personer som borde sitta i olika världsdelar enligt min mening. Men det är ju bara jag. Det gjorde mig ändå lycklig. För du pratade med mig. Köper mat på Lucullus och lyssnar på Drake. Dansar i 2 timmar och känner mig sjukt fri. Pluggar ingenting. Skriver till dig. Du svarar. Drygt en och en halv timme senare ler jag. Du gjorde mig precis till världens lyckligase tjej.


Veckans låt..

...går till denna UNDERBARA låt från Drakes nya album:
Take care - Drake Ft. Rihanna
Drake – Take Care
de här är real music, baby.
.
"Know you’ve been hurt by someone else,
I can tell by the way you carry yourself
If you let me, here’s what I’ll do
I’ll take care of you"


22.12

Haft en tråkig skoldag. Köpt en Snickers och tyckt att jag gjort mig förtjänt av den. Njutit. Sett världens vackraste ögon och ögonfransar som liksom förtrollat mig. Varit största fegisen som någonsin existerat. Känt mig så jävla dålig. Tagit en sen buss till träningen pga ett bra tvprogram. Hoppat av bussen en hållplats för tidigt för att åka bussen efter som världens finaste bästaste bror sitter på. Gjort henne lycklig. Då spelar ingenting annat någon roll. Förutom de där ögonfransarna. Det var faktiskt dagens höjdpunkt. Jag är även expert på att skämma ut mig. Ganska skönt att vara expert på någonting i denna underliga värld. Godnatt.


ÅÅÅÅÅÅÅHHHH

2 ovärda skoldagar. Känner bara för att sova bort hela veckan, men det skulle ju såklart inte fungera...åhh emo. Har iallafall tränat så sjukt hårt idag, nu sitter jag och försöker plugga spanska tills provet på fredag. Det går åt helvete. Så jävla tråkigt så jag spyr. Fattar ingenting heller. Hej F.
en bild från i lördags! jag har fler bilder, de kanske kommer upp här.

23.26

Läste precis ett sjukligt bra inlägg på Dennis Widehammars blogg. Ibland tar han verkligen orden ur munnen på en, grymt! Nu ska jag sova för imorgon väntar en lång och tråkig dag. Godnatt mina vänner!!


23.05

Har installerat nya iOs5 på telefonen. Love it! Enda negativa var att den enda appen som försvann var Temple run, det enda spelet jag spelar. Så ovärt.
.
Hade innebandymatch idag också. Vi vann med 6-3, ett mål gjorde jag också. Skönt!!!!
Imorgon ska ettorna på thoren på bio, blir kewl :D

Bilder från igår!

jag och sannis!<3   (haha JA vi håller i våra glas på typ varje bild, im sorry)
sannis, sofia och jag.
sannis, sofia, jag, pladomena.
haha fanny, sanna och sofia :*
snyggingarna sofia och fanny.
haha sött<3
me, fanny och agnes frisk (som var sjuk för några dagar sen, komiskt hahah)
hanna, fanny, sofia, agnes och sannis.
sofia och evelina.
sanna, pladomena, sofia, agnes, fanny, victoria, evelina, elsa och hanna. gumsisar<3
pladomena, victoria, sofia och fanny + agnes som ville vara med haha...(förstör bilden bara..;))
hanna och klara, charmigt!;)
oj blixt...plado, elsa, lite av elin och mycket av alexandra! :)
hos felix. martin, sanna och en glad sofia haha!
victoria, anton och två suddiga.
hungriga människor påväg till mc!
TACK ALLIHOPA FÖR EN ROLIG KVÄLL! PUSS!

Helt galen lördag..

Har haft så SJUKT kul! Först åkte jag, Sanna och Sofia till stan där vi träffade Plado och Victoria. Åkte till Elin vid öster tillsammans med ett helt gäng; Elsa, Evelina, Fanny, Agnes, Klara, Hanna, Amanda + hennes två kompisar. Släppte loss i nån timme innan vi drog upp på stan. Jag följde med Elin och mötte Alexandra och vi åkte sedan till Adolfsberg på en annan fest hos Felix. Där var det ännu mer folk; Filip, Julia, Anton, Hampus, Scott, Kemal, Jocke, Martin och andra som jag inte minns vad de heter...var där ett tag tills polisen kom och då sprang vi iväg, gick tillbaka lite senare när polisen dragit. Hängde där tills 1 då jag, Hanna, Plado, Victoria, Sanna, Sofia, Anton, Jocke och Hampus drog till stan. Blev lite mat på Mcd, godaste jag ätit!!!! (med tanke på att jag varken åt lunch eller middag idag...)
HAHA livfull kväll men galet rolig. Bilder kommer imorgon. Godnatt!


Helt galen fredag..

Egentligen skulle jag bara stanna hemma eftersom jag mådde skitdåligt efter skolan, men sedan fick jag och Felicia för oss att dra ut på äventyr så vi åkte till stan. Vi gick förbi Folkets men kom inte in för vi var för gamla haha lol...vi gick till Mcd och hörde några snacka om Universitetet så vi åkte dit. Mötte några killar på vägen dit, men bestämde oss för att gå till Pressbyrån haha. Efter det hörde vi att det var party runt hörnet så vi gick dit, men ångrade oss när en halvnaken kille skrämde skiten ur mig. Tog bussen till Lundy, don't ask why. Mötte ännu roligare killar på bussen haha. Åkte sedan tillbaka till stan och då var det 20 ASFULLA tjejer på bussen, haha sjukt kul var det! Förvånar mig inte om dom inte har nåt minne alls idag...
Det blev iallafall en väldigt rolig fredag tillslut.
och jag MÅSTE lägga upp en bild på dig, felide, för du är så otroligt fin!!

Mäklare för en dag

Agerade mäklare i skolan inför en riktig mäklare, VD:n för Swedbank + våra lärare i skolan. Nervöst, men samtidigt riktigt roligt! Fick sluta vid halv 1 pga att jag var färdig med jobbet på engelskan. Skönt.
Sofia och Sanna, supermäklarna ;)
lite jag, Sofia och Fanny!
Malin, Julia, Julia och Louise! 
de 2 sista bilderna tog jag från sofias blogg.
.
Säger grattis till Malin och Milan i min klass som vann. Förvånar mig inte ett dugg att dom vann, de var superbra förberedda! De vann ett presentkort var på weSc 500:- + att de får följa med en riktig mäklare en dag på jobbet. Stort grattis :D

OMG

Filmen var så jävla mäktig! ÅÅÅÅH så grym den var. Mållös, japp! Det var inte långt ifrån kvalitén på HP 7 del2. Skulle kunna se den igen nu utan problem..längtar redan tills del 2 kommer om drygt ett år! :(

tagg!

Hello....sitter i skolan och skriver ett brev på engelska. Mycket trevligt. Tog mig en liten paus för att blogga, måste ju berätta för er att jag ska på bio ikväll. Svårt att gissa vilken?

Skärpning!

Nej nu måste jag faktiskt ta tag i bloggen lite bättre...läste några inlägg som jag skrivit den senaste månaden och det är ju bara "idag har jag blablabla" MEN K, K OCH ÅTERIGEN K!!!! Det är ointressant så jag måste försöka att skriva LIIIIITE roligare med mer bilder. Ska försöka!!!!!! Tur att jag fortfarande har en del läsare kvar :*




Nu kommer lite randombilder som jag lagt upp i bloggen förut, lite repris för mina nya läsare :)


oj vad jag saknar sommaren nu alltså!
en otroligt fin present som jag fick av min bäbis kevin när jag fyllde 16. älskar honom galet, jajjemen.
en bild från virginskas modevisning för några år sedan
fina vänner i 8an (?)
haha en händelserik fest
hittade en ful bild på kevin och mig!!!
ännu en charmig bild på kevin, med en halvnaken david över sig!
med önskemål från marthina, lite bilder från thailand. poolen i området!
en mysig väg till havet
vårat lilla hus!
havet och min vän!
galna thailändare!
julafton i området! (tråkigaste jag någonsin gjort)
nyår!
stranden!

Tråkig dag

HEEEEI.
Kom på att bilden jag la upp igår var extremt ful hahahaha. Men men ;)
Usch dagen har varit så himla dålig, ingenting kul alltså. Usch usch usch. Åkte och tränade efter skolan, för att slippa tänka på allting. Har även lagit beslag på ett mobilnummer som jag skulle varit överlycklig för om det hade varit 5 dagar sedan. Nu känns det bara wierd faktiskt.
Nu tittar jag på tv och skrivernlite på Aczels novell och Hannes historiafrågor. Kom på att jag själv har en novell att skriva, men det får vänta. Orkar inte ta tag i det just nu.
kallt som 17

16.59

Hej vänner!
Idag var lille historialäraren snäll och lät oss sluta typ 1 ½ timme tidigare för det var svinkallt på skolan, man tackar! :D Nu måste jag dock ta tag i plugget (efter jag tittat på tv då hihihi)
Ha en bra kväll :)

HAHA

Nyss var min kusin och min farbror här, väldigt trevligt eftersom jag inte träffat dom på vääääldigt länge! Men kunde inte träffa dom speciellt länge för jag och Emma skulle på match i Lillån men det slutade i värsta fiaskot! HAHAH skrattar när jag tänker på det..skämde ut mig rejält ;) hahahah herregud...och NEJ tyvärr tänker jag inte dela min berättelse här, det är alldeles för pinsamt (även fast emma tycker att det inte är jag som ska skämmas utan det är "den" som ska skämmas)
.
Nu ska jag lägga mig, tvivlar på om jag kommer kunna somna med tanke på hur länge jag sov idag, men vi gör ett försök :) PUSS!

Veckans låt..

..går till en låt med otroligt bra text!!!!
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version
texten till låten;  http://artists.letssingit.com/maskinen-lyrics-krossa-alla-fonster-n78cs83

söndag

Grattis till bästa Marthina som fyller år idag!!!! :D<3
-
Idag gick jag upp kvart i 2 haha, värt....var trött eftersom jag hade tränat klockan 10.00 igår med Fanny och gick och la mig ganska sent i fredags. Jag tänkte att denna dagen bara ska vara chill dvs plugga och städa. Trist, men sånt måste också göras.
här är mitt nya SKITDÅLIGA schema btw...skulle ha slutat kvart i 2 på fredagar men istället slutar jag halv 4. sååå inte-okej :(

2 söta

haha asså<3

Sådär ja!

Så nu ska jag uppdatera lite hihi.
-
Igår käkade jag på Saigon med Annis och efter det begav vi oss till Konserthuset och kollade på Sanna, Emma och Emmsi + massa andra bra dansare. Sedan kom det värsta soul/jazz-bandet och det var seriöst bara jag och Anna som satt och diggade då, men jag tyckte dom var sjuuuuuukt bra ändå. Det värsta var väl att dom själva också tyckte det...;)
Efter det åkte vi till Universitetet och kollade på ännu mer dans och köpte korv för 1:- fett gott haha! Sedan tillbaka till Konserthuset igen och då var det PROPPFULLT men vi lyckades få platser ändå. Skitroligt var det!!!! Så var vi där några timmar och sedan träffade vi Annis kompis och sedan åkte jag hemåt. Träffade mycket trevliga människor under kvällen vilket uppskattades såklart :D
haha så fula :')

Oj...

Höll inte mitt lilla löfte, men jag orkar inte blogga just nu! Igår hade jag skitroligt med Anna och Sanna. Träffade även väldigt mycket kul folk! Lägger kanske upp en bild eller två och skriver lite mer detaljerat om vad vi gjorde :)


Lugn ba lugn;)

Bloggar snart!!! :D


11 november 2011

Idag är det den elfte november. Dock missade jag 11.11 men det var väl lika bra det eftersom hela facebook skrev det och då menar jag verkligen HELA facebook. Så kommer vissa tomtar och är roliga och skriver 11.12 och typ 11.20. Haha? Inte-kul-alls!
.
Nu jobbar vi med ett jättetråkigt mäklarprojekt, senare har vi engelska då vi ska titta på Forrest Gump och sedan slutar jag. Då träffar jag somsagt Annis :)
haha söt !!!!
.
Grattis Felicia och Isabelle som fyller år idag!:)

22.19

Sådär ja! Lämnat in spanskan och tittat på tv hihi. Ska nog lägga mig och läsa nu, skulle vara så otroligt skönt! Imorgon ska jag på stan och äta med Anna och sedan går vi till Konserthuset och tittar på Emma och Sannas dansföreställning. Kulturnatten, alltså. Det blir nog finfint :D
HAHA världens sötaste bild från weheart it!!!


Btw en rolig grej!!! Jag, Marthina, Sanna, Emma och Anna satt i ett grupprum. Olivia börjar då snacka om en skitsnygg kille, Marthina skrev då till honom på facebook och frågade om jag fick chans på honom och han sa ju ja, så nu är vi ihop!!! HAHA höll faktiskt på att dö lite när hon skickade det. Men det var ju en rolig grej bara, min lilla marre ;) Bara jag inte möter honom i skolan är det väl lugnt! Marthina om du läser de här; jag blev INTE sur! tycker om dig ändå :*<3

torsdag

Provet gick över förväntan väldigt bra och det är otroligt skönt att det är över!!! Nu sitter jag med en spanskauppsats som ska vara klar imorgon, men jag hinner nog klart. Efter det ska jag titta på finalen i Robinson och sedan titta på inspelade Biggest loser. Ser ut att bli en trevlig tvkväll! Men då måste jag verkligen sätta fart med spanskan..!
men ja ren spegel osv:)

Just nu:

trött och sliten tjej efter en hård innebandyträning. dricker te och pluggar historia. provet imorgon vet jag faktiskt inte hur det kommer gå på. jag hoppas på godkänt! godnatt vänner!

ett inlägg som egentligen borde vara i papperskorgen

Mötte ett par djupt bruna ögon. Oj vilka ögon. Men nej, tyvärr. Det går ju inte. Fuck you over and over again :).
.
Fått skolkortet. Blev nöjd på gemensamma men inte enskilda. Som vanligt. Svettats floder. Frysit. Funderat över den där killen vid busshållsplatsen. Vem var han egentligen? Såklart jag inte kommer få reda på det. Kanske aldrig. Men livet är ju sådär. Fundersamt och ganska så orättvist.
Druckit te med för mycket socker i. Tittat på tv3. Fått pengar. Även slösat pengar. Saknat min älskade bror (ler när jag ser den underbara teckningen hon ritat till mig). Undrat varför man inte räcker till, hur mycket man än försöker. Men återigen - livet är ju sådär. Längtat efter mina thaivänner. Oroat mig för farfar. Kliat mig i ögonen så linsen åkte ur. Nästan.
.
Varför ser jag inte ut som henne? Allting vore mycket enklare då. Trött på att hela tiden tänka efter. Och varför kan man inte sola sig vit? Då skulle jag ligga på stranden hela dagarna när jag kommer till Thailand. Men icke.
.
varför ska det vara så ((/&%&#¤%/?!*^/("#% svårt? varför kan det inte vara som i filmerna? varför förstår folk inte? folk förstår ingenting. det gör mig så fruktansvärt förbannad. men jag kanske är vrickad. det kanske är jag som inte förstår. men kan någon få mig att förstå då! så det underlättar litegrann. åh. min novell vill jag ändra. och skriva om honom. det vore enklare. då behöver jag inte hitta på en berättelse utan kan skriva utifrån mitt egna perspektiv. men det går ju inte. det vore så genomskinligt. istället får jag skriva - liksom alltid - en ytlig kärleksnovell. lika ytlig som romantiska komedier. som 'the proposal'.

tisdag

Godkväll!
Usch, idag var det en jobbig skoldag. Väldigt jobbig. Stan efteråt, köpte en ny parfym som luktar så förbaskat gott. Efter det gick jag och tränade på friskis, först gympa och sedan gym så ungefär 2 timmar. Känns väldigt bra! Gick förbi och köpte en god risifrutti och sedan begav jag mig hemmåt. Nu har jag skjutit upp skolarbetet ungefär 2 timmar, så det när nog dags att sätta fart nu :/

Juste!

Kan säga att det inte kommer bli lika mycket uppdatering på grund av skola och träning. Det är det som får ta min tid nu med tanke på att jag är borta 8 dagar från skolan när jag åker utomlands. Bara så ni vet det :) Dessutom vill jag säga att jag är glad! Jag fick nämligen C på mitt matteprov (eller det var uppdelat i tre delar och på två av dom fick jag C och på sista fick jag E) men jag är extremt nöjd. Bra jobb, Olivia!!!!:D Känns skönt att man ibland kan överträffa sig själv något så sjukt mycket.


Sent inlägg

Har inte haft ork att blogga idag tyvärr. Skolan är igång på riktigt igen och uppgifter flödar in. Oj så poetiskt det där lät Olivia;) iaf. På lunchrasten gick jag till Clas Ohlsons och handlade en present till mamma som fyller år idag. Komiskt och väldigt ironiskt nog hade pappa köpt exakt samma sak, vad är oddsen för det liksom..? Aja. Farmor köpte den av mig för 200:- plus att jag fick 300:- helt random så jag gick plus idag:D Efter skolan åkte jag till Mcd med Marthina, Sanna och Anna. Mycket trevligt! Åkte hem och tog det lugnt utan plugg och nu ska jag sova för att ta mig till skolan och träffa Fanny och Marthina för lite läxläsning ;) Godnatt!


MTV EMA 2011

Eftersom vi har tagit bort mtv (-.-) tittar jag på EMA live på internet! Alltså det är perfekt! Som ni ser på bilden här ovanför har dom en chat med Mtv, Selena Gomes eller randoms! Selena lägger upp inlägg ibland, som ni kan se högst upp i vänster hörn. Sen till höger ser ni en liten Livekamera som dom filmar backstage. TOPPEN :D Mycket bättre än tv :)

15.23

Godeftermiddag!
Igår gick jag och la mig runt 11, otroligt trött så det var skönt. Vaknade vid 9, men var alldeles för trött för att gå upp, konstigt nog...somnade om till halv 1 -.- hela dagen borta, skitbra olivia....
Jag orkar inte plugga någonting faktiskt, kommer nog straffa sig på provet som jag har på torsdag. Men men.
Snart kommer mormor och morfar, farmor och farfar kom för 20 minuter sedan och de ska bo här i några veckor medan farfar strålas för sin cancer..jag håller mina tummar att allting går bra!!!!
Saknar fina London :))

22.52

Skrattat galet tillsammans med mamma och pappa. Ätit godis samtidigt som jag lyssnat på depp-musik. Mår illa. Men det är ditt fel. Det är ditt fel att jag sitter och tycker synd om mig själv. Det är ditt fel att jag måste lyssna på låtar som jag egentligen inte vill lyssna på.
Tittat på en ganska bra film. Stört mig på facebook. Läst världens finaste novell, men har själv inte pluggat ETT SKIT. Känt mig otillräcklig och oduglig på alla sätt och vis. Undrat varför världen är så orättvis. Och varför jag är jag. Ibland vill jag verkligen inte vara jag. Men jag vill inte vara dig heller. Då hade jag haft en ful flickvän.

:D

Ändrade planer. Sover hemma ikväll istället. Har precis ätit för mycket godis och druckit vatten. Livet :D (detta inlägget borde inte finnas. totalt onödig update.)
imorgon kommer släkten hit, ojojoj det blir kul :D

Mini-shopping

Oj idag har jag inte bloggat nånting, oups.
Imorse var jag och tränade, riktigt skönt men var lagom trött i benen efteråt, fast det var det värt. Åkte hem och tittade lite på tv och åkte och handlade mat med mamma. Ikväll sover jag hos kleist med henne och aczel, blir mysigt!
sen gick mor och jag in på apoteket för att skaffa lite ansiktsprodukter
borste, bommulspads 2 olika, ansiktskräm med solskyddsfaktor 15, foamingwater-mousse, ansiktsvatten + 3 prover
en lite bättre bild. de 3 sista är somsagt prover på ansiktskrämer och ögonkrämer.
tack mammi för dessa bra grejer, jag tänker inte betala för det :'))))

HAHHA MEN FÖR ()&¤"(¤¤%

KOLLA PÅ MIG FRÅN 0.45-1.00, HUR FUL??!?!!??!?! HAHAH DÖR
det roliga är ju att jag FÖRSÖKER vara rolig, men varken emma sara eller cassie tittar på mig hahahahhahahah

Åh!!

Min mamma är ganska bra ibland. Idag frågade hon helt random om jag ville ta med mig någon kompis till Thailand, HELL YEAH?! Vi blev taggade båda två och bestämde oss för att se om det finns några bra biljetter efter skolavslutningen så kör vi på det. Första tjejen man frågar då är SJÄLVKLART Jennifer babe Sjösten, min älskade göteborgs-homie!!! Så om allt går som planerat blir det underbart! Fast vem vet..hon kanske ändrar sig imorgon, ni vet ju föräldrar, dom snackar så mycket ;) Så kan dom komma och ba "neeej olivia jag har aldrig sagt det!!!!" fast dom vet mycket väl att dom har det....aja ville bara dela med mig av min glädje :D
baby, vi är så fula :D

hellloooo

Kom hem för nån timme sedan efter lite fredagsmys i kyrkan, det var roligt men jag måste verkligen sluta svära. Helt sjukt..kom på mig själv flera gånger att det kanske inte är så jättelägligt att svära där;)
Skulle titta på Idol som jag spelade in..trodde jag..självfallet failar jag med inspelningen. Toppen-.- tittade på några klipp på tv4.se. Moa var ju lagom duktig...LOVE HER.
.
Imorgon ska jag träna indoor walking PLUS danspass klockan 10.00-12.00, herregud hur skall detta gå?!

Godkväll!

Har inte orkat blogga idag. Har varit hemma hela dagen och bakat & tittat på tv. Nu ska jag äta och sen dra till kyrkan med Jennie, får se om jag bloggar inatt :)


Don't stop the music


:D

Hade väldigt mysigt med min bror idag. Lagade asgod mat, drack julmust och åt pepparkakor. Tittade på hennes konst. Ska få en tavla av henne som är så otroligt fin. Glad som sjutton blev jag när hon sa att jag kunde få den. Den ska sitta i mitt nya rum. Dansade till lugn musik gjorde vi också. Och drack mellanmjölk. Gosade med katterna och hunden. En fin dag.
så fin kissemiss <3
-
Imorgon ska jag och bror se en fin film. Om jag har någon skjuts. Får tjata lite, det ordnar sig nog. Sen på kvällen ska jag till kyrkan med Jennie, blir roligt :D

13.37 - elit!!!!!!!

Hei vänner :)
Har precis kladdat lite på en novell, nu ska jag...hmm..vad fan ska jag göra haha? Kanske titta på film? Ne gud vad tråkigt :( Haha. Vid halv 5 ska jag träffa bror<3 Fram tills dess ska jag...HAHAHA MEN HJÄLP VAD SKA JAG GÖRA? Inte plugga iallafall. Även fast det behövs.
Ikväll är det iallafall innebandyträning. Fast vi ska spela match med 97/96-tjejerna. Det blir nog roligt! Har dock träningsverk i hela kroppen och har sträckt mig i armen haha. Så mycket myskler...
haha en extremt ful bild på felicia, miranda och kevin ;)

Pannkaksfrukost!


HAHAHA episkt!!!!!!

Jag hittade ett gammalt mail som jag skrev till mina föräldrar när dom var i Thailand för några år sedan.
.
"Hej!
Idag var vi på Boda borg med fotbollslaget, det var kul. Fick 4 stämplar fast jag var inte med Linn, Line & Cassie hela tiden för Line satt i 2579579069016 år och fikade! Så jag gick med Sara & Julia istället. Då ropade Line upp mig i högtalaren TVÅ gånger! Pinsamt men Line är ju sån ;) Nu ska jag sova för klockan är mycket.
Puss och kram från Olivia"
.
HAHAHAHHAHAH ALLTSÅ JAG SER DETTA FRAMFÖR MIG!!!!!!!!!!!!!!! Kommer även ihåg att jag och cazandra sa "men förhelvete line du kan ju inte fika i en timme?!?!?"
åååååh vad detta var roligt.
ibland saknar man detta härliga fotbollslag :)

22.09 - ÅTER IGEN!

Boda borg var sjukt kul! 6 stämplar fick vi ihop, hyfsat stabilt ändå :D DÖÖ vad mycket folk det var där, så himla varmt så vi höll på att sjunka under jorden. Så var det spökvecka också, en jävla apa skrämde skiten ur mig, seriöst höll på att dö! Men vi stötte inte på några i cellerna, tack och lov ;)
.
Är fortfarande irriterad för min näspiercing, köpte ju förfan ny för bara nån vecka sen. Inte najs alltså. Men men, ett halvår fick den vara min, räcker väl I guess....
.
Imorgon ska jag vara med min älskade bror. Det blir bra, som vanligt med henne.
.
Nu har jag tittat igenom min "gamla" dator och jag hittade verkligen bilder som man inte ville se..haha helt sjukt hur man har sett ut. Hittade en bild från julafton 2009!
utan den vita kajalen så såg jag väl ganska okej ut ;)

Åhhhhh

Vaknade imorse och saknade näspiercingen, den hade åkt ur under natten OCH NU FÅR JAG INTE I DEN UTAN HÅLET HAR VÄXT IGEN. Helvete-.- Åhhhh vad sur jag blir. Nu åker jag till Boda Borg. Hejdå.


22.09

Distrikslagsträningen gick mycket bättre än jag trodde, var ganska nervös imorse och fundera på att försova mig, men det var ju tur att jag inte gjorde eftersom jag tyckte det var kul :)
.
Imorgon åker jag somsagt till Boda borg med mina roliga vänner, det kan sluta hur som helst. Haha. Nu ska vi se om jag får in lite bilder i min söta dator (jag skulle behöva plugga men vet ni? jag skiter i det. IT FEELS GOOD TO BE A GANGSTAH!)
.
OCH NU ÄR MIN BROR HEMMA. AAAAAAH.
söta fanny!
så snygga!

M is for Music

Denna tjejen är så SJUKT duktig. Verkligen helt underbart bra. Speciellt bra gör hon Soulja boys låt Turn my swag on. Originalet är bra, men detta är tamefan bättre. Hon har väldigt många covers, Beyonces låtar gör hon riktigt bra. ELLER VAFAN LYSSNA PÅ ALLA!!!!!!!!!!!!!!!
asså jaaaaaaa <33<3<3
hon gör det nästan lika bra som beyonce själv. nästan.

ha - ha - ha

Anonym om Kom precis hem..:
OJOJ OLIVIA HAR SHOPPAT, va händer?????!!!! haha
.
Ha-ha jätteroligt.....nu ska jag visa vad jag åstakom igår:
en svart blus/tunika/topp hehe. väldigt snygg på!
ny svart kajal
en lila bh från gina
ear cuff från glitter
jag orkade inte klippa bort de där på bilderna hhihi.
.
resten av pengarna gick till bio, mat och godis haha!

Kom precis hem..

..från en väldigt bra dag. Först "lite" shopping med Caz och Lajn. Sedan träffade jag somsagt Fanny och vi strosade runt ett tag, hämtade ut biobiljetterna och köpte godis och tog lång tid på oss att bestämma mat haha, men det slutade med Pacos vilket var väldigt gott. Vi begav oss mot bion och filmen var väldigt bra! "en dag" hette den. Romantisk drama. Efteråt följte Fanny och hennes pappa mig till bussen och nu ligger jag i sängen och mobilbloggar! Kan meddela er att jag har varit duktigt och SHOPPAT mycket idag. 748:- drogs från mitt konto. Ångest. Imorgon får ni bilder. Nu måste jag sova, distrikslagsträning imorgon bitti.


RSS 2.0