Zip-Line




Bye bye paradise

Idag lämnar vi vackra Koh rong. Vi har varit här i en vecka (!!) vilket är rekord då vi endast stannat några dagar på alla ställen vi besökt. Så om några timmar tar vi en guppig båt tillbaka till fastlandet och åker vidare mot Kambodjas huvudstad som stavas konstigt, Phnom Phen typ? Pehn kanske? Aja struntsamma! Där stannar vi bara en kortis då vi bestämt oss för att fira jul i Hua hin med örebroare :) Vi ska till 99% förbi mitt hus också, då det bara är drygt en timme dit från Hua hin. Ska bli jävligt skönt!! 

Har även bestämt mig för att göra hela håret i rastaflätor. Om jag hittar något bra ställe i huvudstaden så gör jag det då, annars får det bli i Thailand. 

Sista timmen här på Koh rong så ska vi åka zip-line!!! Ni vet när man är i djungeln och det går en linbana mellan träden typ? Svårt att förklara bra, men en linbana som man åker i :D ska försöka ta några coola bilder med gopron. Hade!!




Sån saknad

Åh idag när man varit sjuk har saknaden inte varit nådig. 

Pratar med finaste Felide, som jag saknar att äta god frulle och dricka kaffe/te tillsammans med + ta långa promenader. Hon är så galet rolig också, och konversationen vi har nu börjar spåra och det gör mig så varm i hjärtat att ligga här i blåsten och skratta högt så kroppen blir alldeles varm!!!<3
Kommer behövas såååå många koppar kaffe för oss att ta igen fyra månader utan varandra....! 

Pratar även med Bea, som befinner sig så långt härifrån som det är möjligt (USA). Vi planerar att jag kommer dit i sommar och hälsar på henne och Hanna, och det KLART jag ska!! Även fast jag är pank så ska jag dit. Även hon får mig att fnittra okontrollerat och härligt. Älskar den här känslan! Åh saknar våra kvällar med tzatziki + kyckling och rotfrukter. Det ska vi+Aczel frossa i när vi återförenas!!!<3

Finns så många andra som jag också saknar idag. Jag saknar mitt fina innebandylag som igår vann sin match med 6-0 och fortfarande står obesegrade med flera poängs försprång efter halva serien spelad. Vill sååååå gärna spela! Drömmer mig bort varje dag ju om att stå på plan och värma upp inför en viktig match. Missar lagfester och pizzakvällar också, vilket svider så mycket.

Jag saknar min säng. Och shit mitt badrum. Och saknar dr Phil två gånger om dagen. Och saknar mamma och min skrikande katt. Saknar tacos med bästisarna. Saknar Smörgåsbutiken och McDonalds. Och Max. OMG!!!! Max<333 
Jag saknar köttbullar och makaroner med onödigt mycket ketchup. Jag saknar hemmakvällgodis och ben&jerrys cookie dough. Jag saknar lax. Jag saknar potatis!!!!!! Åh vad gott. 

Jag saknar allt jag tar för givet. Dricksvatten och varmvatten. Obegränsat med el. Jag saknar bilen, och att åka hem klockan 03 från jobbet med musiken på högsta volym med en Cola light i handen. Jag saknar stadsbussar som, vanligtvis, är i tid. 

Blir ledsen nu, så nu ska jag sluta skriva. Jag vill inte hem, men man måste ändå få längta hem vissa dagar. Idag är en sådan dag. 
Gråter!!!!!!!! 

Sjuk

Idag och igår har jag varit en sjukling. Lyckades inte ens äta mer än 4 pommes igår, och då är det allvarliga fel haha skulle aldrig tacka nej till pommes!! Det suger så jädra mycket för när man är sjuk vill man ha privacy, vilket inte finns här. Vi delar till och med toa med 10 andra rum här på vårt hostel....och hälften här är sjuka. Haha hygieniskt? Nja....
Så nu ligger jag på vår allmänna balkong, men är faktiskt ensam nu vilket är superskönt. Väntar på att kissekatten ska komma och trösta mig..men han är spårlöst försvunnen :( 
Ska fortsätta läsa bok och lyssna på musik och njuta av att det åtminstone är varmt och skönt. HADE

Koh rong

Koh rong måste vara paradiset på denna jord. Vattnet är alldeles klart och sanden är alldeles vit! Visserligen är det en sak som skiljer denna ö mot andra öar.....och det är att det finns så jävla mycket HASCH!!!! Asså det är sjukt. Folk rullar sina joints på restauranger, och röker som om det vore vanliga cigg. Ingen tycker det är konstigt, utan HELT normalt. Du kan även få hasch-brownies för 6$ om du vill haha!!! Därför är det mycket hippies här, och nästan bara backpackers. Svenskar hör man exakt ÖVERALLT!!! Igår var vi ett gäng på 10 svenskar, så brist på sällskap har vi inte! 
Träffade en svensk kille på en bar som bjöd på gräs som om det vore smågodis. Eftersom jag druckit några öl och inte var mitt vanliga kloka jag så tog man ju sig ett bloss, meeeen för en person som aldrig någonsin rört en vanlig cigarett så hostade jag så mycket att killen som bjöd mig skrattade så han grät och undrade vad fan jag höll på med hahaha......! Så ja, då har man testat det. Ingen hit direkt haha. 

Har träffat en katt som numera är min bästa vän haha, love it. Imorgon ska vi antingen vandra till andra sidan ön med några örebrokillar som kom igår, eller så ska vi åka linbana i djungeln med våra stockholmskillar. Många bollar i luften!!!! 


Haha två sovandes och en kräkandes igår klockan 11...
jag och kungen! (Som suktar efter min mat....)

Haha baaam

Känner mig så träffad :( 
Men i själva verket kanske jag inte har 10 bästisar? Kanske inte har nån? Om man nu inte får ha det!!!!!! Har ju X antal bröder och systrar också haha.....
ÄLSKAR ALLA MINA BÄSTISAR LIKA MYCKET SÅ TYST MED DIG JACOB! 



Ett inlägg tillägnat till henne

Idag har jag pratat jättemycket med bästa broder J. Saknar henne något så enormt mycket, och dessutom får hon mig alltid på bra humör. Jag vet inte hur mycket jag skrattat åt henne idag!!!! 
Bror om du läser detta: du är världsbäst! Haha men ah det vet du redan, så jag orkar inte skriva mer än så. Längtar tills vi ses!!!!! Älskar dig lika mycket som tacos och Cola zero!<333 

Internskämt...

Dessutom har hennes fantastiske pojke tagit examen idag, vilket är grymt! Han är typ militär nu? Eller löjtnant haha? Fan minns aldrig, men han har fin kostym och en sån där hatt med massa märken på! Så grattis Simpala, du är rätt grym faktiskt! ;)


Haha vår relation är lite väl 

SAKNAR ER ERA JÄVLAR 

Älskar

Varför kan jag inte sova om nätterna för? Igår somnade jag fyra, och vi gick upp vid 05. Suck. 

Denna kväll har varit bäst. Nya svenska vänner, och en charmknutt från Venezuela. Julia och jag + dessa härliga grabbar delar på ett hotellrum med två stora sängar och ett badrum. Sjukt fräscht!!! Jag kanske ska nämna att vi är i Kambodja nu. Tog oss 12 timmar att komma hit. Därför vi gick upp vid fem, för att ta tåget till gränsen. Visumet gick lätt att fixa, trots att köerna var sjukt långa vid gränsområdet. 
Tillbaka till kvällen. 
Vi drog ut och käkade mat, sedan öl öl öl. Tror en öl kostade fyra kronor (!) och en Redbull vodka 14 kronor. Fattar ni hur billigt det är?!
Deras valuta är helt fuckad också. 20tusen är typ bara några enstaka svenska kronor. Vi går alltså runt med feta plånböcker och fattar inte hur en måltid kan kosta 24tusen haha. Man blir knäpp i skallen. 
Men ja. Vi söp och stannade hela kvällen på en klubb där det nästan vara var lokalbefolkningen. Alltså ÄLSKAR dessa människor!!!!! Och alla vet ju hur mycket jag älskar thailändare, men dessa är sjukt mycket skönare och snygga!!! Vet inte hur många babes vi dansade med ikväll, jag vet bara att dom älskade att släppa loss och bara göra sin grej. Så sjukt kul!!!! 

Sedan fick Julia en smäll på käften av en random kille som sedan fuckade i hennes ansikte? Haha va? Så då blev det slagsmål mellan han och våra svenska vänner haha så sjukt. Tröjor drogs sönder och näsor krokade sig. Till slut fick vi loss våra vänner och kunde springa därifrån.
Vi drog hem och lyssnade när dom sjöng sina egna och spelade gitarr (drömmen!) och jag och Julia tände ljus och firande andra advent. 

Alltså vill aldrig hem. 





Oklart

Känner mig glad och ovanligt pigg klockan 03.42 thailändsk tid. Är det för att jag är här, lever livet och bara lyxar? Eller är det för att jag snapat hela natten med mitt favoritpar som alltid får mig på bra humör och som jag älskar? Eller är det för att det pirrar till i kroppen varje gång jag får meddelande från den där speciella personen? 
Jag tror det är en mix. En härlig mix av känslor. Kärlek, vänskap, glädje, sympati, nervositet och ännu mer kärlek. 

Jag saknar väldigt mycket saker i mina yngre dagar. 2011. Jag plågar mig själv lite mer genom att kolla på bilder och videos från det året. Slutet av nian, början av ettan. Shit. Det gör mig nostalgisk och blödig. Gillar inte det. 
Jag måste istället acceptera situationen som den är nu. 

RSS 2.0