Jag äger

Igår vid halv 10 fick jag den briljanta idén att det var dags att göra tacopaj. En timme senare hade jag världens godaste paj på bordet med goda tillbehör. Mums!



Även givet att köpa Cola som jag sa dela med jultomten. Hihi får se om man kommer sakna julen nåt i år. Tror ej det hehe men ändå...

Work

Jobbar ihjäl mig typ?? Ne men det känns nästan så. Denna jobbvecka har varit hemsk!

Men somsagt var jag och Kapple på bio i tisdags. Lets be cops, jäääävligt rolig film :D innan lagade vi bakpotatis med skagenröra och räkor från jobbet som är helt galet goda!!!! 


Mums!!!!

Igår spelade tjejerna match. Blev en rysare igen, men vi vann med 3-1!!!! Så jävla viktig vinst återigen!!!! 
Det finns en tjej i mitt lag som är den bästa backen jag någonsin fått äran att spela i samma lag som. Hon gjorde en så grymt bra match!!! 
Efteråt drog jag och Kapple till bells för en drink. Sen Ritz som sög balle. Som tur är ringde jag och väckte brorsan aka Aczel halv två och hon tröstade mig. Fan va bäst!<333

Nu sitter jag på jobbet. Slutar om 10. Då ska jag handla mat för jag ska laga tacopaj :D Imorgon får jag äntligen träffa karro<3 

Min vecka

(Hatar copycats? Kan folk bara ha en egen stil och sluta leka så mycket -.- stör mig så enormt..)

Snart ska jag iväg och jobba. Sen ska jag hem och mysa med mamsen. Imorgon drar hon till USA. Lyckost! 

Veckoplanering:
Imorgon: träffa Kapple efter jag jobbat 7-15..blä tråkig jobbtid. Vi ska kanske på bio :D
På onsdag: jobbar 7-15. Direkt efter träffa Louise en stund, sen hem och laga tacopaj hehe måste tänka smart nu ekonomimässigt när jag är ensam hemma i två veckor innan jag åker. En paj räcker flera dagar :D efter det möter tjejerna Västerås. På kvällen blir det utgång med Kapple, Hanna osv! Ritz eller strömpis?! 

På torsdag: inte göra nånting på förmiddagen. Jobb på eftermiddagen. Träning på kvällen. 

På fredag: några tomtar kommer och ska fixa massa saker här hemma. Sen jobb. På kvällen ska jag träffa Karro<3 vi totaldissar halloween!!!!!! 

På lördag: ledig och jag och Karro ska kolla futsal-cup all day long!!

På söndag: tjejerna har DM-kval i Nora. 

Sådär!!! Grovplanering. Skönt att planera dagarna så jag inte känner ångest när jag åker och ba "utnyttjade inte mina sista dagar i Sweden"

HAADEE


Rysare

BÄSTA TJEJERNA VANN MED 4-3 ÖVER ARBOGA!!!!! Omg!!! 
Tog övertaget i första period med 3-0, sedan gick brandlarmet av okänd anledning så alla fick evakuera lokalen i väntan på att brandmän skulle utreda saken. Detta gjorde såklart att fokuset försvann lite, vilket straffade sig. Arboga vann andra perioden med 2-0. Meeeeeen i sista blev det en rejäl nagelbitare som till sist ledde till VINST! Kunde inte vara mer stolt. Galet! Viktigaste matchen denna säsong. Mina gröna hjältar är fortfarande obesegrade och på onsdag väntar toppmöte nr två: Västerås! Pirr pirr
Alva, Sara och Lollo på vår nya banderoll! :D


Fint i vårt omklädningsrum!!



(Div tre förlorade tyvärr matchen mot Kumla. Fegt att Kumla hade div1-spelare med...men aja)

Nervös

Frågan är varför JAG inte kunde sova pga nervös över matchen som mitt lag spelar idag?!? De möter Arboga, som spelade i ettan förra säsongen. Jag har alltid älskat matcherna mot Arboga. Dom är sjukt duktiga som individer och lag, dom har asbra tränare, dom spelar inte ful-innebandy utan är tuffa men schyssta. Vem ser inte upp till/respekterar ett sådant lag? 
Hoppas det blir en jämn match. Vill verkligen spelaaaaaa :(((((((( 

Åker med Alva, Sara och Kapple och köper mat på Rosalis innan vi åker och tittar på div 3 som möter Kumla. Toppmatch där också! :D 

Magi

Och Maggio var helt underbar??? Fan sjukaste. Rös i hela kroppen. Hon är verkligen äkta!
Åh perfektion!!

Alina devercerski var förband, och hon var lika häftig som sist jag såg henne när hon uppträdde på vår julavslutning i skolan. 

Efter konserten åkte vi hem till två goa grabbar där vi skrattade åt filmer på internet så mycket att tårarna rann. Helt Amazing att det finns folk som är kapabla till tamefan allting haha!!! 
Har precis kommit hem från en underbar kväll och ska sova så gott nu för fötterna värker hihi. 
Tack igen finaste Kapple för att du gjorde min kväll till något magiskt! En riktigt fin vän är du. 

Grym vän?!!!!

Brände för mycket pengar på m-berg på resesaker. Usch ångest. Meeeeeeen ångesten botades när bästa Kapple ringde "ska du med på Maggio? har gratisbiljetter"
Hahah assssåååå <3333333
Nu lagar vi mat och sen in mot staden!!!! Taggish!

Jobbelijobb

Jobbigt på jobbet idag. Sen ska jag till Marieberg med mamma och köpa lite grejer till resan. Inte skoj med Marieberg och löning...:(
Gofika

Skrattar igen

Insåg just att min iPhone 4 inte bara har roliga sms och bilder, utan även gamla musikalbum!!!!!! Hahaha är inte ens suprised att hälften av låtarna är "grind on me"-låtar! Skrattar återigen åt mig själv. 
Några artister haha!!



Ligger och bokstavligen DANSAR i sängen!!! Jag kan varenda text ordagrant fan, stört. 

Skrattar

Så är man snäll och bokar inte upp kvällen för man vill vara en snäll dotter och vara hemma med mamma innan hon drar till new york på tisdag och vi inte ses på 4,5 månader, meeeeeen morsan hade andra planer och gick alltså på restaurang med sina kollegor? Så Olivia sitter ensam hela kvällen?????? Fick iaf pengar till mat-.- Blev kolgrillen!!!!!!!!<33333

Har även haffat järnet ikväll, helt opassande men vafan yolo swag!!!! Min broder och jag skrattar så hårt. Även Louise och jag har skrattat gott åt detta hela kvällen, haha assååååå
Hemlighetsstämplat vad som skrevs....hahah garvar åt mig själv 

Lyxig torsdag

Igår efter jobbet var jag först på match. Somsagt spelade ÖSK mot Åsbro och vann med 8-3 om jag inte minns galet. Kul att se!! :D kleist gjorde mig sällskap vilket var trevligt. 
Efter det gick vi en promenad i äckelregnet och jag svängde av till Lollo för lite myskväll med knytis. Jag hade smörgåstårta och hon hade fika från jobbet. 

Vi drömde oss bort till videos av Harry Styles och letade desperat efter biljetter till 1D i aus. Alla sidor är fett mysko och verkar vara fake????? Usch. Vårt letande fortsätter. Sista utvägen får bli att se dom i Ggb i sommar. 

Dra åt helvete vad snygg du är

Fick skjuts hem då man är "kung" och missar bussfan för hovstabussen går aldrig på kvällarna typ?? 

Men mys hade vi iaf! <3333

Saknar dig redan baby




Lever för innebandyn?

Igår efter jobbet skulle jag träna rehab. Bestämde mig för att göra det i Mellringe när laget hade träning, för då fick man sällskap. Såklart slutade det med att jag tränade innebandy ändå? Meeeeen tack vare gårdagens behandling hade jag inte ont :D lycklig!!!
Fast nu har jag tränat klart innebandy för år 2014. Ingen mer träning nu Olivia!!!! Tråkigt att resa och ha ont ju. Nej nu får jag hålla mig till tråkrehaben :p

Idag ska jag istället KOLLA på innebandymatch hehe ;) ÖSK spelar och blev ditbjuden av min förra tränare som spelar där. Kuligt!!


:D

Good shit på Idol imorgon!!!



Atlasprofilax

Idag var jag på en behandling som rätade till en del i nacken (Atlas) som håller hela kroppen rak. Är atlas sne=kroppen blir sne, och det lär ju ni alla som läser min blogg veta att ungefär ALLT är fel i min kropp :'D

Men det var helt sjukt. Innan var jag stel överallt och kunde knappt vrida på huvudet. Sen använde hon som en apparat som vibrerade i nacken. Lät som en borr nästan, men gjorde ju såklart inte ont. Som lite hårdare massage i nacken med en apparat. 
Efteråt så kunde jag böja mina fötter lika mycket vilket absolut inte gick innan då min vänsterfot fortfarande är fuckad. Nacken kunde jag vrida på hur mycket som helst, och min HÅLLNING???? Jag var HELT rak? Fattade ingenting. Kändes inte annorlunda när jag stod vanligt, men sen kollade jag i spegel i profil och jag såg ju ut att ha stans bästa hållning?! Haha jag FATTAR inte. 


Det braiga med behandlingen: du behöver bara göra den en gång, och du får träna direkt efteråt. Alltså du behöver inte tänka på att ta det lugnt som du kanske måste göra om du varit hos naprapat. 

Det dåliga med behandlingen: musklerna ställs om och sätter sig på sin rätta plats, men det innebär även att de blir mindre=kan kännas stelt och onaturligt i början. Behandlingen kostar även 2000:-.... Men är ju värt det om man bara behöver gå en gång. Naprapat kostar ca 500:- varje gång och dit måste du komma fler gånger än en. 

Mina ryggbesvär försvinner såklart inte. Jag menar, två trasiga kotor lagas givetvis inte. Men jag har rätat upp ryggen, och minskar risken för mer problem :D dessutom känns foten redan mycket bättre. Tjoho!!! 
Denna lilla skitdel har alltså så stor betydelse att när den är rak så ställs hela kroppen tillrätta. COOLT!!!!

Rekommenderar er som har problem att verkligen göra detta. Så värt.

Glädje på riktigt

Igår hade jag bestämt mig för att gymma, men hela min kropp bara skrek NEJ!!!!! Asså min motivation till att träna existerar inte? Vilket är sämst då jag blir fet som en gris och ska vara i bikini hela dagarna om några veckor......

Så jag ringde min innebandytränare och frågade om jag fick träna en gång för att förhoppningsvis hitta motivationen. 
Sagt och gjort. Lirade innebandy. Älskar att jag hade en sån träning då ALLT gick bra. Kändes amazing! Fick höra så mycket komplimanger som gjorde att jag blev ännu mer glad. Älskar laget och sporten så jävla fucking mycket. Åh. 
Men det var en engångsföreteelse. Har så ont i ryggen idag så tack och bock. Love life..

Heaven is a place on earth

Måndag redan. Huvva.....men en dag närmre resan. Helt sjukt hur jag drömmer mig bort hela tiden. Jag kan inte fatta!!! 

Se häftiga tempel, ta dyksert och dyka i de finaste stränderna på jorden, värme värme värme, äta fantastisk mat, se kulturer från MINST sex olika länder, träffa massor av nya människor som har samma mål med resan som vi, hänga med bästisarna!!!! Alltså jag blir helt pirrig. 
Första sevärdheten på resan; Taj Mahal aka världens coolaste byggnad nånsin? Tänker på Aladdin :DDDD 
Längtar till detta vatten sååå mycket. 

Jag och Julia kommer förmodligen göra en reseblogg där vi lägger upp mest bilder och videos. På min blogg här kommer jag kanske inte uppdatera supermycket, men jag ska göra en ny kategori där jag lägger upp alla inlägg angående resan. :D

Onödigt inlägg egentligen?

Blev taggad att dra på match och alla man frågade kunde inte, inte ens kleist som alltid ställer upp för laget haha;) tur ändå att gussen aka stans roligaste kille gjorde mig sällskap istället. 
Örebro som lirade och dom vann med 10-3 över Lindesberg. Underhållande match, men jag hade fullt upp att skratta åt en spelare som leker så jävla mycket hahah älskar när det är så tydligt

Tagg

Idag har jag hängt med linnsan en stund i morse. Sen var jag på Marieberg med Julia. Vi gick runt i alla butiker och pekade på sjukt onödiga grejer, typ en lövblås och en gräsklippare och ba "den här måste vi ha med oss" haha drev asmkt för vi kommer ju bara ha varsin ryggsäck och packa ner saker för 4 månader hahaha. Sen smygläste vi i massa "Att se i Indien"-böcker, iiiihhh galet! Bokade flyget från Indien till Bangkok och även två hotellnätter i Indien. Haha 400 spänn för två nätter för två personer?! Hur billigt:D???? Och då tog vi finaste rummen. Dock har Indien rätt låg högsta standard..;) Aja bara vi har en säng att sova på. 

Drog en veva förbi XXL och köpte mig en resehandduk. Såna där saker som man inte tänker på men som behövs!
Men trisse vill inte alls att jag åker! :((( haha mysis

Lördagskul

Igår jobbade jag morgon. Usch kämpigt som fan att gå upp kl 6 en lördag. Efter jobbet hämtade Bea och Aczel mig och vi köpte Saigon och sen hem till bea och förbereda för kvällen. Bea lämnar landet imorgon, samma plan som Hanna till och med, och blir au pair i staterna så avskedsmiddag stod på schemat. Var så gott att jag storknade!



Tusentals goda ostar och kex, och en skitgod köttfärspaj som jag och Aczel slängde ihop lite sådär spontant ;) 

Sen förade vi lika kungligt som alltid! Strömpis levererade också, vilket ägde! Nu när jag tänker tillbaka hade jag sjukt kul. Förutom när man skulle leka modig och prata SPANSKA med the love of my life och hans italienska kompisar haha....alltid lika pinsam. Jag som inte ens kan spanska? Jag var ju aldrig på lektionerna hah serri -.- 




Älskar errrrrr
Och älskar att Aczel bjöd på skumpa: Asti, godaste man kan dricka näst efter Cola och lättmjölk??????

Mer såna här kvällar tack!

Är kär i Fanny ja

Okej nyss när man började GRÅTA för att Fanny hängde löst i Idol haha. Tur att hon gick vidare!!!!!!!! Usch. 


Mamsens (läs min) nya kamera är här och jag älskar den minimala touchskärmen!




Fantasivärld eller mardröm?

Haha klockan fem tror jag att jag somnade? Låg och funderade på gamla tider. Tusentals bilder och videos från nian till tvåan. Asså helt fantastiskt hur roligt jag hade i ettan. Alla videos jag och mina kompisar gjorde i skolan. I älskade BL på bästa skolan!!!! Roligt att se hur galet glad jag var då. Kan nästan inte förstå. 

Sen gjorde jag misstaget och läste massor av sms som bara gjorde att jag blev förbannad. Det är SÅ tydligt att jag var helt insnöad i någon slags fantasivärld när jag gick i tvåan. Jag blir rädd för mig själv. Jag FATTAR inte hur jag kunde tillåta mig själv att förändras så? Men jag antar att man blir blind när man lever i en bubbla. 

Jag vill ALDRIG gå tillbaka till den personen jag var då. Och jag tror ALDRIG jag kommer kunna förlåta mig själv för valen jag gjorde då. 

Saknar HAHA

HAHAHAH älskar/saknar slampiga töntiga lilla jag!!!!!!!!!!!!

!!!!!???????


Hittade massa superfina sms från karro! Älskar att vi är lika bra vänner än idag<3




Hahah...var ju duktig och spräckte upp hela jävla armbågen när man var lite för onykter en fin midsommarafton

NEJ GUD NU MÅSTE JAG SOVA! 

Är kär på nytt

STARTADE PRECIS MIN IPHONE 4 SOM HADE BILDER FRÅN FLERA ÅR TILLBAKA!!!!! Bästa jag gjort!<3333
Okej mycket bilder jag inte alls ville se också, men övervägande så jävla kul att se alla smygbilder jag och mina kompisar tagit på skolans hetaste babe som förövrigt skulle blivit min pojkvän om jag inte var sån chicken hahaha (ni vet precis vem jag pratar om) 

Åhhhhh hatar att min femma bara har 16GB medan min fyra har härliga 32GB!!!! Nu ska jag spela alla roliga spel som finns kvar och kolla på videos från spanskalektionerna i tvåan<333333

Bästa

Mys med karro och som vanligt stod det tacos, kladdkaka, zero och skräckfilm på schemat. Shit börjar bli veckotradition!!
Nyss sett klart på paranormal activity 5, och slutet gjorde mig så jävla arg!! Men annars var jag livrädd hela filmen, precis som man ska vara när man ser skräck ;)




Todays tweeeets



det här var den TÖNTIGASTE tweeten jag läst på länge


Och det här var den mest SANNA tweeten jag läst på länge

Åh!!!!!

Helt insane att 1D kommer till Australien SAMMA MÅNAD som vi är där!!!!! Jag och Lollo är hysteriska och ska gå till varje pris!!!!
!!!!!

Även galet att mamma bestämde sig för att köpa Gopro 4 och BYTA med mig!!! Hon är en riktig kung<33333

Ikväll: tacos och skräck med karro<33

Ett år går fort?

Felide Pide och jag träffades en sväng igår förmiddag glömde jag ju säga! Viktigt viktigt!!! ;) 

Idag fikade jag med Louise, Fia, Hanna och Ida. Samma gäng som åt pizza igår. Sen gick jag till jobbet och Hanna kom förbi och fick med lite mackor hem. "Ses om ett år då" var det sista vi sa. Helt stört. :( Men jag kommer komma och hälsa på henne i USA i sommar. 

Dessutom (detta är helt färska nyheter) planerar vi + Julia långresa i Sydamerika nästa höst!!!!! Röka braj i Argentina, ja tack<333333 Plugget får helt enkelt vänta. Jag är inte alls redo. 

Ett litet farväl

Myskväll med tjejerna ikväll. Hanna lämnar oss för 13 månader i USA på måndag. Det är det sjukaste!!!! Men önskar henne all lycka!<3
Familjepizza!!!!! :D

:@

Fick off



Gopro hero 3+

Hehe oups kameran, med alla tillbehör, råkade kosta drygt 4100kr....att minneskort inte ens ingår utan kostade 700kr...men fett värt ändå!!!! Köpte dessutom en äldre modell för den jag ville ha var slut i lager. 
Testade den igår och guuuuud va bra den är!! Är kär!!! Köpte även en ryggsäck. En röd liten skönhet!



Den är såååå liten men grymt många funktioner. Wi-fi och vattentät på 40m djup också vilket känns superpraktiskt! Vi som ska dyka :D åhhh längtar till alla fina filmer och bilder vi ska ta!!!!!

Så igår brände man 6lax, Yey -.- para FANNS

Söndag

Igår var årets tråkigaste dag. Ensam hemma hela dagen och kunde inte gå nerför trappan utan att bli anfådd och behöva vila. Migrän och feber hade jag. Spelade ingen roll hur mycket jag drack, sov elr åt tabletter, kaos hela dagen :( 
På kvällen runt nio åkte jag till Linn och hämtade OTH. Bästa serien!!!! 

Idag mår man lite bättre, men knappast på topp..
Ska till Marieberg med mamma. Handla en ryggsäck och en Gopro-kamera. Haha jag leker att jag har mycket pengar? Kamera för drygt 3500kr och ryggsäck för 2000kr........ Ehh får skippa några mål mat i Indien. 



Snuvig

Usch att jobba på en fredageftermiddag med feber på mitt jobb är verkligen mardrömmen.....men behövde bara jobba några timmar, sen fick jag åka hem och vila. Kollade Idol och tyckte det var rätt person som åkte ut! 

Sovit som en kratta då jag varit täppt i näsan och inte kunnat andas. Men jag vägrar ta nässpray, för sist jag använde det blev jag beroende i ett halvår hehe. Inte värt det när jag ska ut och resa ju :D

Idag skulle jag varit med karro, meeeeen istället ska jag ligga inne och kolla på tv. Yey :( 
Imorgon har laget hemmapremiär mot Köping klockan 17 i Mellringe! Hoppas jag är frisk då :D


Tråk fredag..

Idag är jag sjuk, suckelisuck. Mamsen har förmodligen smittat mig då hon legat sjuk hela veckan. Känns trist när jag hade planer hela helgen :( Men nu kan jag kolla serier all time utan att ha dåligt samvete hehe.

Men först: jobba. Vi har ingen personal så jag måste kriga i några timmar innan Alexander kommer och räddar mig. Han är bäst <3 

Grymt!

Om EXAKT en månad sitter vi förväntansfulla påväg till Arlanda! 
Och vårt flygbolag är världens bästa:

Sååå coolt att mellanlanda i Abu Dahbi (eller hur det stavas) 
Tänker på Sex and the city :DDDD

Indiaaaa

Glada tankar idag!!!!!!

Bokade biljetten till Indien idag med jullan. Haha vi vågade knappt boka! Men nu är det bestämt. 10 november!! Helt sjukt nära!!!!!




Efter det åkte jag till Aczel och hängde en stund innan jobbet. Nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan få stänga. Bad Christine, min boss, köpa lite choklad och hon kom tillbaka med detta:
Muuuuuums

Så fucking frustrerad och ledsen

Happ. Gick inte att köra gympa heller. Behöver jag ens säga hur jag mår nu?

Planering

Myslampor när man kom hem igår!!!


Idag har jag och Louise planerat lite saker vi vill se när vi besöker Malaysia. Vi är även såååå kluvna över om vi ska till Bali eller Filippinerna. Shit vill hinna båda haha :( 


Drömmer mig bort...


Nu jobbar jag och ikväll tänkte jag faktiskt försöka mig på ett gympapass. It's been years!!!!! Ville gå på skivstång, men har superont i ryggen och foten idag. Suck!

Perfekt tisdag

Myskväll med kaosgänget Anna, Karro, Aczel och Jossi :* har saknat sååå mycket!!!!



Igår

Igår jobbade jag med Alexander och helt plötsligt försvann strömmen i hela staden typ haha, galet och vi fick lite panik då allt vi äger är kylvaror....som tur var så kom strömmen tillbaka efter ett tag. 

Sen åkte jag hem till kleist i hennes nya lägenhet, superfin!! Vi åkte till innebandyn och jag glodde när dom hade fotografering. Min vackra fina matchtröja ska tydligen lånas ut till en ny tjej i laget. Ehhhh....inte riktigt vad jag hade räknat med haha -.- 
Snyggingar iaf! 

Sen drog jag och Kapple och köpte sushi och sen kollade vi PH. Kommer sakna den bruttan när jag åker bort :(


Haha hennes katt är ju inte normal

Premiären

I söndags hade jag och mina resvänner + Hanna möte på espresso. Helt sjukt att jag och Sanna ses nästa gång i Thailand!!!!! 

Sen hämtade Fischer mig och vi drog och kollade på seriepremiären i div 3 och sedan drog jag till samlingen för seriepremiären i div 2. Åkte alltså med till Sala (ligger bortanför västerås!!!!) för att kolla på premiären. Jag är ju mongo. 

Både div 3 och 2 vann sina matcher! Amazing!!! Var så jäkla jobbigt att inte kunna spela dock :( usch ingen fattar hur jävla mycket det suger. 



Kärlek

Det var sååååå kul igår! 
Förfest aka avskedsfest för Hanna som drar till USA om drygt två veckor. Sköna människor, bra musik och laddad som attan!! 
Hahaha kung 

Drog till strömpis och ÄLSKAR att Lollo fixade in alla i köföreträde och gratis inträde!!! Största broren!!! 

Lite mingel





<3333

Väl inne på strömpis känner jag en liten krabat omfamna mig bakifrån, så vänder mig om och ser att det är världens bästa (!!!) kevinsko! Glädjetårar!!!! Inte träffat honom sedan studenten, helt sick! Men som alltid med honom, spelar ingen roll hur länge vi inte ses, det är alltid som förr när vi ses ändå<3
(Fett snygg jao så äre)
Hängde med honom och hans kompisar hela kvällen, vilket jag trivdes väldigt bra med. Åkte hem vid två med lajne och somnade som ett litet barn. 

Änglar

Livets kväll!!!!! Tacos, skitsnack, Rhodos-reunion med filmer och bilder! Asså galet vad jag älskar mina bästa. 



Hanna fick en fotobok med bilder från åren som hon ska ha som en liten tröst när hon är i USA. 

Gjorde en seriös och en oseriös bucketlist. Ni får själva gissa vilken som är vilken....



Och helt jäkla galet att man träffade eken för första gången sedan studenten (räknas inte när jag såg henne 2 min utanför satin i somras haha!)
Gillar inte att hon gått ner typ 10 (!!) kilo i Stockholm, men helvete vad snygg hon är juuuuuu med sina ray ban och air max


Men kärlek på er!!
Ännu mer kärlek....! 

Fick skjuts hem av fina Sanna som det också var sjuuuuukt kul att träffa igen, även fast jag hann med en mysig fika med henne i somras. På söndag ska hon, Louise, Julia och jag fortsätta resplanerna. 
Meeeeen imorgon saturday blir det en FET utgång med gänget!!! <333


(Borde sova, börjar jobba sju..)

En bra dag väntar

Hej vackra fredag!!!

Underbart väder idag ju. Var uppe tidigt och städade huset snäll som man är. Tänkte vara lite gullig mot mamma som berättade att hon ska ge mig en behandling för flera tusen för rygg och nacke och hela köret som förhoppningsvis ska göra så jag inte har ont längre.  Hon tycker jag har testat allt som går (vilket jag har) så denna behandling är mitt sista hopp. Har lagt ner SÅ mycket tid och pengar på detta det senaste året, så är ju tacksam om denna behandling fungerar. (Insåg just att det var precis ett år sedan jag var hos sjukgymnast nr 1)

Felide kom och hjälpte mig städa. En riktig bror! 
Nu är jag på väg till jobbet, och ikväll är det myskväll som gäller. Är ledsen att jag missar Anna och Jespers inflyttningsfest, men får komma dit en annan dag<3 

Hörs senare! 

Och kan nån snälla lyckas med detta:



Torsdag

Äntligen har man skickat in alla äckliga papper!!!!! :D
Jobbat och varit på möte idag. Fick skjuts hem av Klerre, plus lite godis på det!!!! ;) helt ok! 
Usch ångest av att titta på detta skiten. Ber till gudarna att jag inte skrivit fel nånstans. Då har jag kastat 700 spänn i sjön. 


Imorgon: jobb och sen ÅTERFÖRENING MED BADASS!!!!! Åhhh älskar att Sanna och Julia kommer hem från Stockholm och att Emma och Marthina kommer hem från Karlstad. Kommer bli världens mysigaste kväll! <33333



Hemsk dag

Usch idag har jag gråtit tre gånger för att allt gått åt pipsvängen och jag är så stressad!!! Grät till och med på jobbet, euu sån fjolla. Men hatar när man kämpar så hårt för att få vardagen att gå ihop, och så är alla odds emot en. Ingen förtjänar det. Usch. 

Karro räddade iaf min kväll!!!! Imorgon kan jag äntligen skicka in mina jäkla visum till ambassaden i Stockholm. Puh! 
Haha och idag varnade dom även för ebola i Indien -.- men fuck it, vi åker dit ändå. Yolo. 



Minihelg

Vi lyckades se en bra skräckfilm för en gångs skull hahah! Tacosen blev bra som vanligt. Så kul att vi vet exakt våra "stationer" när vi lagar tacos. Jag gör guaccemolen och köttfärsen och Karro fixar grönsakerna och efterrätten. Idag bakade hon kladdkaka med marabou. Så farligt gott!!!! 




Sen länkade karro denna haha:
Så tacksam babe -.-'

RSS 2.0