Mobilfan

Stressens morsa igår när jag skulle kubba till bussen från jobbet. Självklart lägger jag mobilen på jackan och ser bussen, och drar i jackan och mobilen slås i backen-.- hela framskärmen inkl kameran spräcktes. Haha ofc. Fick KLICKA TILLBAKA skärmen för den satt löst?! Hur sjukt...
Tur att jag har försäkring på denna, men ändå så jävla sämst att paja 3 mobiler på fyra månader. 
Åkte hem och grät lite, så mamma fick trösta mig haha❤️ 

Men jag är inte ledsen, för om exakt 11 timmar får jag äntligen träffa min favoriiiiiiit :D!!!!! Ska ha världens bästa helg! (Och världens segaste tågresa haha)

Först: lunch med karro på Paolo's, wiiiie! 

The best is yet to come

Idag är det onsdag, imorgon åker jag till Adam!!!!
Kommer förövrigt bli bästa helgen denna sommar då det är en stor stadsfest med massor av artister i Eksjö. Jag ska se Zara Larsson, Lotta Engberg, Måns (mums!), Hoffmaestro, Nause osv. Linda Bengtzing ska dit också, och det kan fan bli jävligt kul!! Alla kan ju hennes låtar :D
På lördag dag är det en stor maskeradfest med Hawaii-tema. Här ska ni få se min outfit:
(Kjolen är lite stor, så jag håller i den på bilden, men ska fästa med hårnålar)

Så japp. Fest fredag kväll, lördag dag och lördag kväll. Söndagen blir garanterat bara chill och pizza haha ;) Åker hem på måndag morgon. 
ÄR SÅ TAGGAD!!!!!!!😍😍😍

Hahah fuck

Igår när man bestämde sig för att fläta upp en hel fläta, men fick damp och började slita och trassla och slutade med att det återstod 10 cm dreads av mitt riktiga hår. Haha kommer få raka av mig allt och börja om😂


Haha fuck my life😂 men men. Det är ju bara hår. 

Måndag och Träning

Hej allihopa!
Just nu sitter jag på jobbet och chillar lite. Har varit ovanligt lite att göra, och jag har jobbat själv, men det har varit rätt okej :) 
Ikväll ska jag träna innebandy, Wihoo! Ska även titta på Idol och Dr Phil, nörd som man är!!

Idag är det måndag, och snart är dagen slut, och då är det snart torsdag hehe. Både jag och Adam hade nog lite abstinens igår, och vips så hade vi pratat i tre timmar! Tiden går fort när man har roligt☺️



Helgen

I torsdags hängde jag och kleist i Stadsparken med några goa människor. Vi drack öl och hade oss, innan vi drog till strömpis och kollade på Fashionpack! Stört kul :D Efter det var det party party på Harrys. Också jävligt kul! Jag har aldrig varit där förut, men det blev en bra premiär. 
Sov hos Klerre och jobbade fredag 13-18. Åkte hem och åt lax hehe. 

Lördag, jobb 7-13. Hem och sova. Har varit sjukis i helgen, vilket aldrig är roligt. Har roat mig med att läsa deckare av Camilla Läckberg och tittat på Usain Bolt i VM. För en timme sedan tog han guld. Vem hade ens förväntat sig något annat? ;) 

Lagat tacogratäng också, som en riktig hemmafru. Nu vill jag bara att det ska vara måndag, för då är det snart torsdag. Då ska jag äntligen få träffa Adam igen, efter nästan en månad apart. Wie!❤️❤️

Katten Sixten som vandrade omkring i Stadsparken haha.






Staterna

I måndags och igår var det innebandy igen. Igår tränade jag med ett nytt lag. Sköna tjejer, men det var nog ingenting för mig. 
Idag är jag dunderförkyld, så ska vila. Åker ner och tittar på Lillåns träning då det är 40% rabatt på nya prylar. Jag behöver verkligen nya skor och klubbor efter ca 3-4 säsonger med samma haha ;) 

Igår bokade jag även flygbiljett till New York!!!! Sjukt impulsivt beslut egentligen, men när jag hittade biljetter tur och retur för 3500kr, varför tveka?! Så nu känns det fantastiskt bra!!!! Längtar! Bara 75 dagar tills jag åker😍 Träffa Emma några dagar, sedan träffa min morbror och hans familj, och avslutar med Hawaii och San Fransisco med Hanna och Bea!! Dreamteam!

Innebandylycka

Uppstigning vid 7 och iväg till samling med laget. Vi styrde bilarna mot Mariestad där det väntade 2 matcher mot Lockerud, div1-lag. Jag valde att avstå första matchen, men pga skador och ont om folk så klev jag in på andra matchen mot samma lag som vi 2 timmar tidigare förlorat med 7-2 över....dock hade jag en sån där "it's-my-time-to-shine" känsla, vilket speglade min match. Jag måste erkänna att jag är jävligt nöjd. Och matchen överlag? 3-3!!!!!! Mot samma lag!!! Ni kan tro att vi var glada efteråt, och dom förbannade. Vi var 10 spelare, alltså två femmor. Dom var mer än tre ;) Grymt jobbat av oss!!
Min tränare var även supernöjd och jag blev överröst med beröm. Alltså jag var uppe bland molnen! Kroppen höll, och jag fick spela både back och center. Vem vet, om några månader kanske jag faktiskt är redo för div 1. 


Julia 20:D

Igår fyllde Julia 20 barre och det firades med festligheter! Sååå mys att träffa alla igen. Vi åt jättegod mat, och en tårta som var utom denna värld. Najs som fan!!!! Jag drog hem hyfsat tidigt då jag skulle upp 7 idag. 

Mums!

Fre

Har ångest över det mesta nuförtiden och har legat vaken i flera nätter denna vecka. Usch gillar inte detta. Känner mig otillräcklig och bortglömd. 

Igår fick jag iallafall träffa Kapple, som är en så himla bra människa. Vi åt asgod sallad på satin och gosade i hennes soffa. Kvalle-tid❤️



Fuck it

Verkar som att dagarna går i vågor. 
Spräckte min telefon då jag tappade den på kakel-golv...men bara en liten spricka så än så länge är det okej. 
Men har även börjat stråla i mitt högerben vilket jag vet att det beror på mina diskar i ryggen som trycker mot en nerv. Detta gör mig livrädd. Jag vägrar gå igenom samma sak igen. Jag vägrar!!!! 
Och jag såg så himla mycket framemot innebandyn imorgon. Det blir nog ingenting med det. Jag måste försöka vara snäll mot kroppen. Även fast det svider som fan

Tråkigt liv

Jobbar och tränar. Tråkig vardag, men välbehövlig. Utmanar Adam i en sån där 30-days challenge. För en vecka sen tyckte jag det var jobbigt att göra 20 sqats i rad. Igår gjorde jag 100(!) i rad! Skitkul när man får snabba resultat. Ska kämpa på. Det är tråkiga övningar, armhävningar, plankan osv. Men det är kul när det går lättare somsagt. 

Idag ska jag till gymmet efter jobbet, och eventuellt förbi innebandyn. Det beror på vilket humör jag är på. 

Igår bokade jag tågbiljett till Eksjö. Nu är det bara 15 dagar kvar! Härda....

Juste kollade på denna kana igår!


Hahah min söta arbetskamrat åkte ett åk. 
En god middag med potatissallad, en stek och grönsallad med fetaost. 

Blä:(

Usch idag har det varit en riktigt dålig måndag. Ingenting har gått min väg, och då blir man ledsen :( 
Glada tankar glada tankar glada tankar

Helgen

I fredags drog jag ytterligare en spontan utgång med en annan Sofia, nämligen Kapple. Sjukt kul då vi drog till Bells och sen Frimis, där det var skumparty! Vi hängde även hemma hos Evelina i laget med massa innebandybrudar :D en lyckad kväll!

Jobbade bakis för första gången ever typ. Never again hehe. Meeeeen det stoppar inte mig. Drog ut med Ellen, Julia, Fia, Frida och Amanda igår kväll. Satiiiin. Proppfullt och blåste kallt, men ändå en riktigt mysig kväll!

Idag har jag chillat och ätit grillat med familjen. Imorgon är en ny vecka, och jag räknar ner dagarna tills jag får träffa Adam igen (18 dagar.....)

Tis ons tors

I tisdags träffade jag Josse, Karro och Anna i josses nya lägenhet. Det var såååå roligt att umgås igen, och vi åt tacos och godis. Vardagslyx!
Och Anna var dåligt brun efter en hel sommar i Europa! Haha satan!

Igår spenderade jag förmiddagen med Felide, vilket som alltid var supermysigt! Vi var på espresso house, där dom renoverat sjukt fint! 

På kvällen var vi hos morfar som fyllde 96 år. Jag är så glad över att han är pigg och kan bo hemma!
Lilla fina Jamie var där också. Han är en fantastisk unge!


På kvällen drog jag en spontan utgång med Kleist. Vi var på Bells och sedan hängde vi på strömpis. Sov hos henne, och vi degade framför tvn hela förmiddagen innan jag begav mig till jobbet och sedan ännu en rolig fys- och innebandyträning!



Livets sport

Igår efter jobbet gymmade jag på Friskis. Skönt! Efter det hade tjejerna sin första innebandyträning, så jag skulle dit och snacka med tränaren, meeeen som vanligt kunde jag inte hålla mig. Var med hela träningen och njöt över hur underbart roligt det var (och att jag faktiskt var jävligt duktig. Det är som att cykla!!).  
Pratade med mina tränare efteråt, och har fått världens bästa deal inför kommande säsong. Vet inte ens varför jag behöver tänka över detta. Jag kommer garanterat att spela! 

Idag har jag träningsvärk, men satan så skönt det är!! Yessss <333333

Bästa veckan!

I tisdags körde Denniz och Adam olagligt från Tärnaby till Örebro, vilket är 11 (!!) timmar. De kom in och drack kaffe, sen susade Denniz vidare till Eksjö. 
Adam stannade veckan ut. I onsdags bowlade vi, och jag var sämre än sämst. Han vann igen. Stort..efteråt drack vi massa billig öl och hade det gött på Bells. 
På förmiddagen bjöd pappsen och Monica oss på lunch, trevligt!
I fredags var det min tur att köra olagligt till Eksjö. Kul att vara tillbaka, och DAVID VAR HEMMA!!!!! Vi har inte setts sedan april när jag åkte hem. Kärt återseende<3 Vi hängde en stund hos Erika och David med goa vänner, sen gick vi hem och sov. 

Vi vaknade på lördagen av att solen sken!!!! Amazing!!! Så vi packade med oss friluftskläder och gjorde oss redo för att övernatta på en ö. Först åkte vi till Adams sommarstuga och blev bjudna på lunch av hans föräldrar. Vi drog ut och fiskade en stund, och sen körde dom oss med båt ut till ön. Det var obeskrivligt vackert!!!! Varmt som fan, underbar solnedgång och vi hade med oss mat och godsaker i alla dess former. Jag satt hela kvällen - och sov hela natten - i trekvartsbyxor. Fattar ni värmen?! Sjukt!!! 

Har tagit lite bilder och filmat lite med gopron, kanske kommer upp nån video så småningom. 







Denna solnedgång!!!!!!!

På söndagen blev vi hämtade, åt en rejäl frukost och fiskade igen. Inget napp :((((
Trots detta jävla fiskstim ville ingen fisk nappa på min krok. Vi svor en stund, och åkte sedan tillbaka till stugan. 
En stund senare begav vi oss tillbaka till grabbarnas lägenhet där vi åt pizza och kollade på en sjukt bra film som utspelade sig i Indien :D 
På måndag morgon åkte jag hem och nu ses vi inte förrän 28 augusti. Hemska tanke..

Mysdagar

Ska uppdatera! Har spenderat 6 dagar med min favorit, och då får man prioritera❤️

RSS 2.0