Mar. 31, 2013

Hello! Imorse vaknade jag och Alexandra hyfsad tid och gjorde fattiga riddare till frukost. Efter det kom Linnsan förbi en stund och de två spelade candy crush som vanligt...så tråkiga. -.- Efter det somnade vi till typ fem haha. Gjorde oss i ordning och åkte till stan och åt finmiddag. Asmys. Nu är jag och bästa brudarna på Ivy och ikväll väntar Robin på RITZ! Wieee!! Sen får vi se vad som händer, bussen hem går 23, men yolo bitches. ;)


:DDDDD

GLAD PÅSK MINA ÄLSKADE! Denna dag brukar vanligtvis vara en utav mina bästa, men just nu har jag rätt tråkigt. Ska gå upp och se klart hockeyn (WEI ÖREBRO ÄGER) och sedan äta god mat. Men jag längtar mest till senare ikväll. Då får jag kärt besök igen. Tröttnar aldrig :')
vi är inte dösnygga på denna bild, men ack så jag älskar dig!!!

mys

Jag och älsklingen (oj låter p12 men ja, jag och alexandra) hade inga regler angående godsaker under lovet utan vi har ätit någonting (eller rätt så mycket) vareviga dag. 
- godis från hemmakväll, 100:-
- chips, 2 påsar
- brylepudding m. grädde 
- cheesecake
- tacochips till frulle
- läskeblask (älskar detta ord)
- fika på svampen
- tybbles pizzeria x2 PLUS I love kebab 1 gång. (inte speciellt gott ska ni veta. allt smakade salt)


Och ja, detta är oviktigt, men seriöst tacos är fan det godaste man kan äta. Jag åt det 3 dagar i rad (med aczel, med karro, med alex) och det är fortfarande lika gott. Herre min skapare, det bara sjunger i munnen!!
 
Ehmmm...jag hade inte tänkt nämna detta men...jag förlorade bowlingen med 2 poäng....(alex etta, jag tvåa, linn trea) MEN DET VAR FAKTISKT PÅ FUSK!!!!!!!!!! (jag är världens sämsta förlorare..)
.
Sen var jag och alex på bio i torsdags med 2 trevliga prickar, såg The Impossible. Handlar om en familj som är med/drabbas av tsunamin. Värd att se. En fantastiskt film. Ha EJ mascara!!!
 

En bra dag

Varför inte leka turister om man ändå bestämmer sig för att göra något så larvigt som att åka till Svampen?!

Jaa...det var rätt kul faktiskt. Gott fika iallafall! (lol vem är jag egentligen....varför har jag vänner)
 

festligheter med badass

 
Och såhär såg man ut dagen efter då det stod jobb på schemat....:
Meeeeen sedan älskade man livet för att det var lov en vecka och då såg man ut såhär:

fler bilder

Finfina skolan bjöd på påskmys! Inte världens bästa bilder men ändå helt klart värt att dokumentera ;)


_____________________________________________________________________________
 
 
Sedan var det festligheter, och älskade Fia gjorde finaste cupcakesen. Synd att magen var proppmätt av Louises tacopaj<333
 

En trevlig kväll med två bra vänner

Ska försöka skriva så lite som möjligt och låta bilderna tala istället.
En finfin kväll häromveckan bjöd mina fina vänner mig på födelsedagsmiddag + tårta, wiiiee vi blev genast 5 år igen!!
Linn hjälper som vanligt till....(genom att spela candy crush)

lite update

Heeeej bröder!
Sitter just nu och bloggar hos aczel eftersom att mitt internet hemma inte fungerar. 
Igår hade jag körlektion som gick bra, lunchade på stan med Miranda och sedan köpte jag och Alexandra godis för över 100 kronor, ska det vara så ska det fan vara ordentligt. (haha mår fan illa av att tänka på det, blä) Sedan åkte jag hem till Linn med henne, Bea och Aczel. Åt våfflor och chillade. Sedan åkte jag och Alex hem till mig, kollade Remember me och somnade astidigt, nice ju. 
 
Idag åkte vi + Linn till Svampen (hahah fråga inte varför) och fikade och tittade på utsikten, som värsta pension-gänget....sedan åkte jag till aczel och nu har vi laddat ner massa skräck inför kvällen. Tacos och cheesecake väntar oss!!!!! :D 
 
Imorgon ska jag, Alex och Linn bowla, jag kommer vinna alla dagar i veckan;) Sedan ska jag och älskade Karro ha myskväll. Wiiiee!!!
 
Torsdag- träna med Linn och på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa Alex + två trevliga männniskor.
Fredag- lite oklart om jag ska ut då eller inte....
Lördag- jobba!
Söndag- dö.

Detta är det första lovet då alla mina dagar är planerade. Känns faktiskt bra. Så drygt att man alltid sover bort loven.
Bloggar mer då jag har internet hemma. Puss bitches
haha favoritbild i repris. varför så taggad olivis?
jag är även inne i säsong 3 på gossip girl. bästa som fiiiiiinns

HEHE

Mitt internet på datorn fungerar inte, pappa är på 50årsfirande i Uppsalaocj brorsan är ute = ingen datakunnig hemma + att jag fick sms om att jag använt 80% av mitt internet. Haha ja. Så jag får helt enkelt blogga en annan dag. DÅ SKA JAG BERÄTTA ALLT KUL JAG VARIT MED OM DENNA VECKA, mitt otroligt spektakulära liv. Haha. Här får ni iallafall en partybild från igår när jag var ute med badass.


yolo

ikväll är det party. imorgon är det jobb. sedan börjar lovet på riktigt!
ska blogga som en jävel då. jag lovar.

SORRY BRÖDER

Har inte haft tid att blogga. Teorikurs 4 dagar denna vecka + en fantastiskt rolig helg så har inte velat spendera den with my computer! Uppdaterar och berättar allt någon dag. Imorgon om jag pallar, annars blir det nog inte förrän torsdag/fredag.
HÅLL UT ÄLSKLINGAR <3<3<3<3<3<3<3<3
PUSS

innebandysnack jao

Hej gamle gossar!!! 
Igår lirade jag somsagt match. Vinst med 12-5 wohooooo. 2 mål, 2 assist och 1 utvisning fick jag minsann för osportsligt uppträdande eller nåt. Men jag var så illa tvungen då bruden i de andra laget skulle vara onödig och säga rasistiskt till mig. Det gillar jag icke!!!!!!!!!! Synd att det ens ska förekomma sånt inom sporten. Jaja, det var sjukt härligt med vinst! Sista seriematchen spelas på söndag. Ska bli superkul! Imorgon åker laget till Boda borg och nu ska jag till stan och äta finmiddag med två asbra vänner<3 Wiee loveit. 

mitt liv de senaste veckorna

 

igår!!

Igååååår var jag med watte-blatte. Skoja hon är helsvensk. Not. Hon är halv-USAisk. OKEJ IALLAFALL.......
Möttes av en citronmousse när jag kom dit, hur gott?! Sen bakade vi till finfina laget. Jag failade dock och hade i 180 gram smör i en smet där det skulle vara 75 gram........meeeen det smakar nog bra ändå ;) Senare kom klerre och chillade och sedan åkte vi och tränade. Jag har köpt sån här sporttejp att ha på benhinnorna nu. Förhoppningsvis hjälper det. SNART MATCH! ÅHH TAGGAD <3<3
KLAAART :D 
Givetvis skojade jag, skojare som jag är.
Bajsgott!

Bloggar seriöst imorgon

Jag klarar inte av detta.


Ge mig kraft

Åstadkommit idag: ingenting. Hade planerat skivstång, men min hand är skadad pga att jag inte tänker klart. Tragiskt. Hade planerat plugg, men motivationen är på noll. Eller rättare sagt, den existerar inte. Hade planerat övningskörning men ilskan tog över. Hade planerat att baka kladdkaka, men inte ens det finner jag någon motivation till. Jag har dock klarat 10 candycrush-banor inom loppet av en timme. Nu önskar jag mig: ett fungerande huvud och torsdag. Då är det match. Förhoppningsvis får det mig på bättre tankar. Eller nja. Engelskatalet på fredag förstör nog hela torsdagen också. KUL VÄRT LIV HEJDÅ


Mys

På fikafabriken med fina tjejerna. Detta är livet (även fast man slutar klockan 17 och ligger efter i skolarbetet.) Idag är en ny dag och vi lägger det gamla på hyllan. För stunden åtminstone.


finns ingen rättvisa, ärligt det gör inte det.

jag är så jävla trött på att känna såhär. mitt hat är så grovt till mycket just nu, och jag vill inte hata. men det är omöjligt. jag önskar det hjälpte med all kärlek jag får från världens bästa vänner, de äger verkligen. men det finns ingen mirakellösning till mitt liv just nu, vilket är tragiskt. vem har jag blivit? vad hände med den riktiga olivia? vill hitta henne. här kan jag inte stå och trampa. hat löser ingenting, men just nu är det den enda känslan jag känner i min kropp. 

detta


Yolo

Ikväll är det yolo. Om en halvtimme drar jag till Emma och vi åker gemensamt till Sanna för tacos och fördrinkar innan strömpis!!!! Jag dricker dock cola ikväll då jag har match 11 imorgon. Men vem säger att man inte kan ha kul utan alkohol! Jag är morsa ikväll :* Hade även härligaste roadtripen med Emma (japp vi åkte till Coop och vidare till Ica maxi) Högtalarna på Max, Ray Bans på och rutorna ner. YOLO ÄR DAGENS MOTTO!!!!!!


Nej jag är inte emo, bara bitter

Har inte orkat blogga. Ni hade ändå inte pallat läsa om hur sämst mitt liv är för tillfället. Förhoppningsvis vänder det imorgon. Puss finisar


En bra helg (förutom lördagen)

Dåligt bloggade, sorry bröder!!! Drar en snabbversion. Eller nä drar en långis. 
 
Fredag och lördag: Lagfest som blev jäkligt rolig! Fick fina och roliga saker av bästa tjejerna. Strömpis var som jag trodde, galet, högljutt och jävligt roligt!!! Sov hos annis med klerre och vaknade upp och mådde SÅÅÅÅ DÅLIGT!!!!! Så i ca 3 timmar satt jag på toan och ville spy (klart som fan det inte gick lol?) sen låg jag i hennes soffa hela dagen och ville helst bara dö. Åkte hem med bussen och spyan satt i halsen HAHA sorry att jag är så ofräsch. Klockan 8 på kvällen lyckades jag få i mig lite godis, men det var helt omöjligt att ta sig till stan och äta middag med tjejerna i klassen. Trist, men jag får skylla mig själv. Blandar man öl, cider, shottar, vodka och drinkar får man ta konsekvenserna. Nästa helg=nykter! <33333333
 
Söndag: Väckarklockan på 8, Vasaloppet :D Hej tönt<3 Vid 12 blev det en fin promenad i detta underbara väder! Sen mat och bortamatch mot Askersund aka serieledarna. Vi lyckades ändå vinna med 12-3, lovely! 2 mål och 1 ass gjorde jag. Ett av målen var mitt snyggaste i världshistorien tror jag. Synd att det inte var mot typ Arboga. 
 
Nu ska jag äta rester från i fredags dvs tårta, godis och chips. WEEIII :D
BILDER KOMMER I VECKAN NÄR JAG HAR TID!
 
hahah fyfan anna. men det stämmer tyvärr. INTE STOLT ÖVER DETTA

WWWWWEEEEI

Idag är det fredag och den här fredagen kommer förhoppningsvis bli en av de bättre!!!! Börjar inte förrän ett och slutar halv tre, liksom bara det är ju halleluja! Sen skyndar jag mig hem och fixar och donar för ikväll kommer innebandylaget hit på party. Sen krogen! Åh herregud det ska bli så jävla kul. Har längtat i 365 dagar på denna dagen hahha. Antagligen kommer massa gå snett, så är det jämt när man har höga förväntningar. Men yolo swag, mina vänner. yolo swag ;)
 

RSS 2.0