Onsdag



Påsklov är skönt, men långtråkigt. Alla jobbar ju :( Spenderar eftermiddagarna ute i det fina vädret vid Adams stuga som ligger vid vattnet. Mys! Häromdagen såg vi en fladdermus (!) som flög omkring mitt ute på ljusa dagen. Han satte sig EN HALV METER ifrån oss på ett träd, men vi hann inte ta bild :( sjukt häftigt var det iallafall!!! 

Idag har jag och David lagat vegetarisk och vegansk lasagne. Funkar bra, men jag föredrar kött. Försöker anpassa mig lite, men igår åt jag och Adam kassler hehe. Såg en dokumentär häromdagen där det visar sig att den största miljöboven inte är avgaser och att vi slösar för mycket vatten, utan produktionen av kött. Det var läskigt att se. Sånt vet man ingenting om, men efter att ha sett den så fick man sig en tankeställare. 
Aja, lite kortare dusch, promenad istället för bil och varannan vegetarisk. Då har man gjort lite iaf☺️ Finns mycket gott vegetariskt också! 

Påskafton

Bra fest igår, men är dödligt bakis och om 10 minuter börjar fest två..jag och Adam ligger utslagna i sängen haha. Jag fattar inte vad som hänt, men nuförtiden så blir jag så jävla bakis!! Hatar det. Har varit jävligt välsignad alla år nu, men senaste halvåret har varit ett HELVETE😅 är väl åldern...eller att jag dricker okända saker. När man var 17 år drack man ju bara ryssvodka, och när man blev några år äldre så blev det Explorer. Måste fan gå tillbaka till det alltså, och sluta leka vuxen och dricka vin. USCH. 😂

Shit nu måste jag ta mig samman. Hur jag lyckades bete mig normalt på påskfirandet hos Adams päron idag är ett stort frågetecken. Maten var supergod, jag önskar jag hade kunnat njuta mer av den hehe. 

Påskharen (eller ja, Adam) hade gömt ett ägg åt mig imorse. Sååå nice. Han visste att mamma alltid brukar gömma ägg för mig, och att påsken är min absoluta favorithögtid, så imorse sa han "ska du inte leta efter ditt påskägg?"
Haha åh vad han är go, mitt hjärta😘



Helg och lov

Nu har jag påsklov i 10 dagar och igår kom min första lön👍 Firades med buffé med mitt hjärta och även David och Linnea, två av våra roomates. 


Idag ska Adam få laga finmat åt mig! Det är jag värd efter att ha varit uppe vid 07 och tvättat ;) Ikväll är det fest hos Erika. Imorgon blir det påskmiddag hos Adams päron och fest IGEN på kvällen. Usch stackars kroppen😅

Zipline

Livet är en fest och jag sliter på jobbet. Kidsen är mysiga, men lite väl spralliga. Får ta fram min stränga sida lite mer imorgon tror jag😉 3 jobbdagar kvar och sen har jag påsklov hehehe lol så nice då!

Har haft en nice helg med födelsedagsfirande för min vän Oskar. Vi var ca 10 pers som gjorde en höghöjdsbana och åkte zipline. Så jävla nice!!! Vädret var grymt också, vilket hjälpte enormt mycket! På kvällen var det fest, skoj som fan alltså! Söndagen var det bakishäng och tacos. Livet på en pinnjävel☺️



Nytt jobb

Har ej tid att blogga. Nu när mitt nya jobb (som lärare för flyktingbarn) har börjat så finns det knappt tid till någonting annat än att tänka och planera. Igår fick jag dock åka hem en halvtimme tidigare för jag kände mig magsjuk. Många på jobbet är sjuka nu. Tror det var falskt alarm, men är hemma idag ändå för att vara på den säkra sidan. Någonting spökar i kroppen, och jag hoppas inte det är något sådant. Håll tummarna!!

Häromkvällen hade vi ingenting att göra, så vi tog en roadtrip till Jönköping som ligger 6 mil bort. Där shoppade vi lite och åt på Pitchers, mmmh👍 
Imorgon är det jobb till ca 15, och på fredag är det jobb till ca 14. Efter det ska vi fira Denniz som fyller 25 år! Ska bli sköj. 
Hej så länge!

Och juste. Vi gjorde sån himla god mat första kvällen vi flyttade hit. Älgfilé med hasselbackspotatis och sås + fetaost-sallad. Mmmh det var så gott!




Fest

Just nu är man bakis deluxe, men sen ska jag försöka blogga lite hehe. Läs fb om ni vill veta vad som händer😚
Haha denna bild som Denniz nyss tog. Det är faktiskt vatten i flaskan haha

Fullt ös

Mycket är på gång i livet. Skriver när jag har tid. Puss



Min kärlek

Nu är det dags att lämna dessa tre månader av total glädje och frihet! Jag är supernöjd med denna resa, och den var varit helt olik från den förra långresan vi gjorde. 
Men jag känner att det har varit bra att resa bara vi två! Folk har varit skeptiska och frågat "oj kommer ni klara 3 månader varje dag med varandra?" Och ja. Det har inte varit några problem alls. Adam är lättsam och ingen besserwisser. Vi har kunnat kompromissa och reda ur situationer utan att bråka. Bråk löser inga konflikter utan skapar bara fler! 
Sen hade vi fördelen att ha rest ihop som vänner i 3-4 månader, så vi visste redan innan var våra gränser ligger osv t.ex att är man hungrig så ska man säga det, så slipper det bli dålig stämning för att någon är tom i magen😉

Jag är extremt nöjd och glad, och när vi kommer hem ska jag flytta ner till Eksjö och vi ska bo ihop. Vi har bara varit ett par i 8 månader, men varför sitta och pendla när vi båda vet att det kommer gå galant att bo ihop? Seriöst man måste våga för att vinna, och funkar det inte är det bara att flytta hem till öret igen. Man behöver inte krångla till det😃

Nu ska jag dricka upp min kopp chockad och sedan berätta för Adam hur mycket han betyder för mig😘



RSS 2.0