MATCH!

Nu drar jag på match i västerås med div3 laget. Kul! Hejdå!

Innebandy hela dagen lång!

Träningen med distriktslaget gick inte så himla bra för mig faktiskt, menmen inget att göra åt. Åkte hem, la mig och läste ut min bok, chillade och åkte på match som vi vann med 15-0. Gjorde 3 mål och en assist. Nöjd :) Sen har jag match imorgon också som jag verkligen inte vill spela :( Nån annan som vill kan smsa mig.

LOV!

Härligt med höstlov! Har en hel del planerat redan och det ska bli grymt kul!!!!!!!!!!
.
Imorgon har jag träning med distriktslaget hela dagen (halv 10-4?) och sedan direkt på match mot brickebacken, 18.00 i lillån :D

SAW 3D

Efter skolan åkte jag, evelina, dennis och william till stan med matilda, alexander och patrik. På ett lustigt sätt fick vi tag på biljetter till SAW 3D. Innan det åt vi (träffade felix, richard, huang och ottosson) och gick sedan till ICA och handlade godis. Vidare till biografen och tittade på DEN ÄCKLIGASTE/BLODIGASTE/MEST-ILLAMÅENDE film jag någonsin sett, men när jag tänker efter var den rysligt bra! Haha fan va fel de lät. Men handlingen var grym och jag blir ÅTERIGEN så förvånad över hur BRA dom har gjort saw-filmerna och hur smarta jigsaw och hans kumpaner är! ÅH :D SE DEN!
.
Haha och varför tror alla busschaufförer att jag är från somalia? Hur många som helst har frågat mig -.- NEJ jag är inte från somaila och det blir liite drygt när dom börjar prata på somaliska >(heter det så?) med mig.
JAJA TACK FÖR MIG!

Förtrollad.

Jag måste bara tipsa om världens bästa böcker.
TUSEN SKÄRVOR TILLIT - handlar om 2 ungdomar som träffas på en fest och blir tsm, dom flyttar ihop och inser sedan att det inte är så lätt som dom trodde, och svårare blir det när deras dotter greta föds.. GRYMT BRA!
.
14 ÅR TILL SALU - handlar om en tjej som blir våldtagen. efter det börjar hon sälja sex för att tjäna lite pengar, sen dras hon in i en ond cirkel och männen slutar betala och utnyttjar henne. HEMSK MEN LÄSVÄRD!
PÅ GRUND AV LEON - handlar om en kille som tar självmord och hans 2 kompisar kommer på begravningen och träffas igen efter flera år. dom märker snart hur olika varandra dom har blivit. MINNS INTE SÅ MYCKET MEN MINNS ATT DEN VAR BRA!
.
SKADAD - läser den nu. måste vara världens bästa bok. verklighetsbaserad bok om en fostermamma som tar emot en 8årig flicka som är våldsam och skär sig m.m. Efter ett tag litar flickan på fostermamman och berättar sina historier om pappan som våldtar och släkten som tittar på och som filmar undertiden utan att hjälpa den stackars flickan. RIKTIGT HEMSK P.G.A VERKLIGHETSBASERAD! LÄS DEN. DEN ÄR FÖR JÄVLA BRA!
.
Jag älskar att läsa och dom här böckerna kan man inte tycka är dåliga!

Torsdag

Efter en totalt värdelös dag med värdelösa lektioner och 2 fucking värdelösa missade bussar när jag skulle hem. Kom hem kvart över 4. Kul. Verkligen!
Nu ska jag läsa bok, funderar på att åka till gården ikväll eller eventuellt ligga hemma och äta marabou vintervit. Äger ingen för tillfället...får köpa. Bye.

21.54

Träningen var chill. Bara 6 personer där eftersom dom flesta i vårt lag spelade match som dom tyvärr förlorade med 3-2 mot Askersund, damn :(
Snart ska jag lägga mig och läsa, imorgon är det en ny dag (haha) :D

Onsdag

Förlåt för jävligt unkig uppdatering :pPPpP pluggade hela kvällen igår med william. Orkade inte sätta på datorn på kvällen heller.
.
Idag är det lila dagen så man ska tydligen bära något lila plagg pga något, vettefan vad? Men har ju alltid något lila på mig så :D
Fick VG på soprovet och på engelskaprovet, kändes skönt. Efter lovet väntas matteprov, spanskaprov och soinlämningsuppgift, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.
2 månader och jag ligger på stranden i thailand, behöver värme nu :(

Måndag

Äntligen klar med MVG uppgifterna i hemkunskapen. Inlämnas fredag men skönt att vara färdig, ska bara dubbelchecka allt, skriva ut papper och häfta ihop! Är ganska nöjd, känner att jag kunde skriva lite mer kanske..men 2 sidor på vg och 3 på mvg-uppgifterna är ungefär det mina kompisar har skrivit? Jaja. Innehållet är det viktiga!
Nu träning :))))

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Lillplutten!





.
Hoppas du får en kanonfödelsedag. Jag älskar dig över hela mitt hjärta! Tack för att du finns, min otroligt underbara!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (L) David Alvaréz Andersson!


.

älskling kommer nu, vi höres imorgon.

Back on track.

Tja. Har verkligen inte orkat blogga någonting i helgen.
.
Fredags: var hemma och tog det lugnt, william överraskade mig och kom hit. vi åkte senare till lillån för hans klass anordnade disco, haha söta lågstadiekillar :*
.
Lördags: spelade match mot nora, vinst med 5-1! åkte hem, sällskap av william. åt kebab, drog till coop, vidare hem till honom och sen åkte jag hem.
.
Söndag: spelade match mot kumla, vann med 5-4, stod 5-2 när det var en minut kvar, sen slarvades det rejält i försvaret men vi vann iallafall, skönt! gjorde ett mål också.
.
Nu sitter jag och arbetar med min hemkunskapsuppgift, boooring. Skulle gått på bio ikväll men jag avstod. Paranormal activity 2. Scary!
Fick reda på att SAW 7 3D bara sänds i 3D i Stockholm, fuckyeah.................
Hur bra verkar den inte :(((((((((((

ööööööööööööööööööööööööööööööö

förlåt för låg uppdatering, har inget att blogga om. bara mina hundra läxor. och who cares? skolan kan ta sig.

.

Idag fick vi reda på 20-truppen i innebandyn. Jag kom med. Men jag är inte så jävla glad över det. Hovsta/Lillåns mest bollskickliga, skottskickliga spelare gick inte vidare. Jag förstår inte och jag är jävligt arg över det. Jag kan inte riktigt vara glad över att jag gick vidare..känns inte riktigt när hon, min favorit, inte kom med. FUCK OFF.

she's got no money in the bank.

Gymnasiemässa/information hela kvällen. PEACE!

16.06

Plugget får vänta, william kommer hit nu. Ha en trevlig eftermiddag :D

HOLA!

Jag blev glad idag på spanskan. Hade nämligen 2,5 poäng från VG. Jag förstår inte hur det kunde gå så förbaskat bra! Hade inte övat nånting, utan lagt ner all tid på den där jävla non (som förövrigt gick åt helvete)
Jag är SUPERGLAD! Lite mindre glad över att vi ska byta idrottslärare IGEN -.-' Då blir dom alltid så osäkra på vad dom ska sätta för betyg för "dom känner en inte än" :s Jajaja.

Just nu:

Kollar gamla julkalendern LasseMajas detektivbyrå och spelar spelet på dator till :$

:(

Åker iväg på match nu...mår fortfarande dåligt.........................................................punktpunktpunkt
HÖRS SEN!

Pics

4 likadana bilder. Olika redigeringar/retucheringar.
Orginalbilden.
Redigerade i PhotoScape.
Har installerat om Picasa men det vägrar fungera.....Photoshop strular också. Photofiltre också! ÄR DET NÅGOT FEL PÅ MIN DATOR ELLER ÄR DET JAG SOM ÄR OKUNNIG????????????????

Helt sjukt.

Usch. Man vågar inte vistas ute längre. Hur många våldtäkter har det inte varit dom senaste veckorna? Dagarna? Det är ju fan HELT GALET! Usch usch usch, fina Örebro :((((( Bara en av männen har blivit tagen och det var för någon våldtäkt i maj?? Eller hur det nu var. Det känns läskligt att cykla hem från bussen efter skolan. NOT GOOOOOD :(

Damn..

Skulle vart med bäbisen idag. Mådde apa så det gick ju inte..snart har jag match och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna spela hela matchen. Mår lite bättre nu men inte toppform. Fandå. Ska pressa mig!

Svar på kommentar!

sofia om HAHA:
hahahah ! förstör eran fina kärleksbild -.-
.
Svar: HAHAHA nej du GJORDE våran fina kärleksbild :D <33333333333333333333

HAHA

Jag willlie sofia och NILS :D

00.51

Mysig kväll med tjejerna. Kollade först match och sen åkte jag, andrea och emma till coop och köpte snacks hehe. Åkte hem till emma, väntade på ligan (sara cazandra och line) som kom inskuttandes och då kollade vi på Beck och sen 2 avsnitt Paradise hotel, loveit :D

:D

Kvällen spenderas med cazandra, andrea, emma och sara! Kolla match först och sen får vi se vad som händer :) Take care !
En ganska jätteskön (svenskan..) bild på cazzzzz och emmmmmm :D

14.56

Förlorade matchen med 2-0. Askersunds målvakt är den bästa jag någonsin spelat mot. Hon är läskigt bra. Matchen var jämn, men gör man inga mål vinner man inga matcher :) Är nöjd ändå, har match imorgon också. Div3.

00.31

David hade tydligen utegångsförbud HAHA. Var med kevinsko och jonte, fett roliga killar alltså! Åt pizza, snackade skit och hängde på gården. Var dock mest med andra på gården, var himlans massa mysigt folk där :>
Nu ska jag sova, har match imorgon kl 12.....natti <3

Fredagsmyyyyyyyyyyys

Kan börja med att säga tack för alla fina kommentarer jag fått i skolan om mina tänder, dels att folk tycker dom är vita och väldigt raka, det får man buga och bocka för! :)
.
Idag hade vi ett springlopp i skolan. Jag var inte med i tävlingsklassen men jag sprang. 5,6 km i morgonkylan, härlig start på dagen (y)
Efter det hade vi engelska, lunch, bild, no och svenska. Sega fredagar, och nu gick ändå spanskan och mentortiden bort :S
.
Ikväll ska jag vara med kevin och david, äta pizza och chilla på gården (h) Det blir förhoppningsvis väldigt roligt :D Har alltid kul med dom två iofs!
Mina älsklingar, fråga inte.....
DAMN, guys. You are awesome!

Nöjd!


Hej!

Har inte haft så stor lust att blogga idag.
Hade soprovet idag. Gick bra! Noproven är inte rättade än (åååååååååååååååh)
Hade innegympa också, skönt att slippa köra orientering i minusgrader ._. När jag kom hem kollade jag på film *take the lead*, grym film! Efter det åkte jag på träning :) Snart sova, imorgon ska jag upp tidigt för att ta bort tandställningen :D Men ah, kanske får undertandställning också, beror på vad jag själv vill. Vi får se :)

.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

1. Läppar eller ögon:
ögon självklart.


2. Kramar eller pussar: beror på, men måste säga pussar! är så mysigt :>

3. Kortare eller längre: defenitivt längre.


4. Yngre eller äldre: har noll betydelse. 

5. Romantisk eller spontan: romantisk

6. Snygg mage eller snygga armar: snygg mage, mumsmums.

7. Tatueringar eller piercingar: beror på vad för tatuering och vad för piercing. men säger såhär: tatuering på sidan av magen/armarna eller piercing i ögonbrynet/bröstvåran! det är snyggggggt

8. Känslig eller inte: känslig. härligt med killar som kan visa känslor, det är jag svag för.

9. Ragg eller förhållande: förhållande, fast ragg kan man känna sig fri med. men nej, förhållande!

10. Bråkstake eller tveksam: får jag säga blyg? :D

Randombilder!

FYSIK :D Spektrum,,,,hmmmmmm....
CARL :D haha världens skönaste människa !
Stolsleken med kära släkten! Längst till vänster sitter mina kära sysslingar, sen farmor, min pappas kusins fru och barn (alltså sysslingar) och sen pappa! Kan säga att det var rätt kul att se min farmor och hennes systrar springa omkring där ;) Linn, du vet ju hur farmor är xd

Halvkusiner, sysslingar och en suddig hund..
Suddig bild på pappas kusins fru (finns det nåt namn för det?), elin min halvkusin, andrine min syssling och gabbi min pappas kusin! Släkten är allt bra va. HAH.
Haha cazandra målade lite på min arm..... det till vänster ska föreställa en toalett men jonas och några andra trodde det var en klocka :(
Bild från när jag och älskling åt på Paco´s. Haha ser lite sliskigt ut men jag hade ju redan börjat äta heheh. Gott som fan var det iallafall! <3
Plugg med Linnnnnn :D <3
Bild från helgen! <3
Hanna, sofie, ida, ronja från kumla och aczel haha :D

Wiiihuuuuu!

Jag är glad! På torsdag får jag äntligen ta bort tandställningen, på fredag ska jag vara med kevin och david som jag inte varit med på flera månader<3<3<3 Skulle verkligen vara pricken över i;et om jag kommer med i distriktslaget nu asså :D

Inget annat än amazing!


TJÄ!

I'm sick. Not nice. Men ändå skönt för har så tråkig dag imorgon i skolan. Ska till tandläkaren också, yey.
Idag var jag med william alexander den store! Vi åkte till stan och han köpte en ny parfym som luktar jättegott HÄHÄÄÄÄÄ! Sen åt vi och åkte hem och nu sitter jag här och mår piss. Borde inte sitta vid datorn men kan inte låta bli..ska snart lägga mig och läsa hade jag tänkt :) PEACE!
Hade varit gott nu......

School

STAVAS DET SÅ? AJA.               ÄR I SKOLAN NU OCH BLOGGAR FRÅN iPHONE, DÄRFÖR STORA BOKSTÄVER. SNART SLUTAR WILLIAM OCH DÅ SKA VI LEKA. SEN FÅR VI SE OM JAG HINNER PLUGGA LITE. HÖRES, PUSS!!!!!!

.

har inte pluggat nånting. är ändå för trött för att hjärnan ska fungera korrekt. går och lägger mig snart, godnatt :*
.
Te echo de menos

weheartit


Innebandyhelg!

Hej igen:D
Nu ska jag berätta så kortfattat som möjligt om helgen.
Först kom vi till askersund, gick direkt ut klockan 10.15 och sprang en halv mil...orkade hela vägen men sträckte mig dock i baksida lår som kändes av rejält på träningen.
Efter det kollade vi på en gammal match på datorn och gick igenom lite saker, teori alltså :)
.
Sen åt vi mat och tränade efter det från ca 13.00-17.30, lagom slut efter det :)
Sen var det mat igen, TACOS <3  Åt och hade 5-kamp efteråt som MITT lag vann (H) The green crazy frogs ;) Mitt lag var superhärligt kan jag tillägga!<3
.
Vid 23.15 blev det sovdax. Vaknade (eller ja, blev väckta) runt 7 halv 8.
Gick upp och åt frukost och sen taggade vi match som spelades 10 mot VÄSTMANLANDS DISTRIKTSLAG! Rolig match även fast vi förlorade :)
.
Efter det chillade vi, duschade och så och sen åt vi igen. Efter det spelade vårt andra lag (vi hade två) mot västmanlands andra lag och då blev det lika :)
-
OTROLIGT VÄRD HELG! Får veta på fredag om jag kommer med :) Känns 50/50 att jag kommer med, alla är läskigt bra ._.

Random.

Spanskaprov idag. Jag kommer jubla högt om jag får G. Åt helvete med spanska! Fick jag sitta längst fram också, kanon -.- Fick nåt sorts ryck på bilden (alltså ämnet) och knövlade sönder min teckning som jag jobbat med ända sen skolstarten. Damn. Började på en ny som jag redan är mycket mer nöjd med!
.

Åkte till stan efter skolan med linn. Fikade och pluggade so. Gick som det gick, hihi! Åkte till william och spenderade nån timma där. Hände en väldigt skum och pinsam sak hahah. Sen åt jag pizza med mitt innebandylag och sen åkte jag med emma och line och kollade på match. Efter det gick vi till gården där det var fart och fröjd. LYCKAD DAG!
Btw, tagga soprov på tisdag. Fast nä. ÄR BORTA HELA HELGEN. Åker tidigt imorgon till Askersund och spelar med distriktslaget. Hoppas på att komma med i 20-truppen. Vi får se. Ingen mer uppdatering förrän söndag. KRAM!

Sova?

börjar bli trött, ska väl snart lägga mig. imr-stan med linn, senare kolla på match, får spendera lite tid med världens goaste andrea också!
(klicka för större)
La upp den här igår, men det är iaf jag och sötisandrea som äter choklad och jag antar att jag blir sur för att hon äter det haha. det var helgen under örebrocupen, gud vad jag saknar det. så underbart.

k

ständigt trött på det här nu. det går inte att sluta tänka på, jag försöker helahela tiden, men det blir för mycket. 300 läxor också. det funkar inte. trött på folk som tror att alla ska vara lika smarta som dom och förstå exakt allt första gången man läser det/hör det. också trött på folk som säger att dom är sämst, sen går det åt helvete bra för dom ändå. trött på så gott som allt just nu. plus att det är distriktslagsträning i helgen. snälla, kan jag inte gå vidare till 20-truppen? jag vill vara bra på något.

Photos

Lite gamla webcam bilder på mig :D
Ruffffsss :>
BUSIS!
ÅÅH, saknar mitt hår fuckfuckfuck
Haha bild från en modevisning i februari!
En färgklick!
Haha andrea älskling <3!
Bild från i somras :>
Hihi pälskling!
Affrobruden!
Platt hår haha<3<3 Och min älskade innebandyklubba som jag förhoppningsvis ska göra mål med idag!
Tokis!
=D

YEY!

NOprovet gick bra!!! Nu taggar jag match med div.3!
Såhär kommer jag se ut om jag spelar dåligt idag!
Happyyyy :D

<3

ÅÅÅH asså felicia magnusson, den tjejen tipsar aldrig om en dålig film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förut såg jag på "The reader" och satan vad bra den var. Fin och sorglig med en KANONbra story, grät lite :') Nejmen allvarligt, hur bra film som helst!
Trailer.
se den!

.

Fett tråkigt och läsa bloggen nu haha. Måste plugga ännu mer. Har NOprov imorgon, idrottsbeting imorgon, svenskaläxa engelskaläxa OCH spanskaprov fredag, SOprov tisdag. YEY! Sen den där förbaskade hemkunskapsuppgiften också..
en inte alltför gammal bild på mig. har visserligen lagt upp den förut men tycker om den. hah.

SATAN!

Laddar just nu ner en film men den tar ju HUNDRA ÅR!!!!!!!! 1.62 GiB, fan fan fan. En halvtimme kvar, ska man orka vänta...? Ligger en chipspåse här också, ska man äta..? JÄDRANS vilka problem :S F*ck my life.

öhhhhh

Blev väckt runt sju imorse av willie som hade gått upp tidigt och åkt hit för min skull och allt, min lilla prins :')
Åkte till skolan, hade chilllektioner idag, åkte hem till mig igen tillsammans och pluggade NO och läste engelska, gick kanoners :D Sen åt vi, så skjutsade han mig till min träning och nu är jag hemma igen och väntar på att få se om jag blir uttagen till div3 på onsdag, hope so. Även fast jag inte har tid att spela match, MÅSTE plugga......

Innebandy hela dagen lång!

Åkte somsagt till Hällefors och spelade match i 93-95 serien. Vinst med 13-2 :D Jag gjorde 5 jävla mål, asglad :D Sen missade jag en straff också hahaha..skitkul match och alla spelade verkligen som ett lag, det var kul kul kul :D
Åkte hem och kom på att jag ville kolla på div3 matchen med vårat andra lag som var i Kungsör så då gasade jag och min tränare dit och kollade den matchen. Tyvärr gick det inte lika bra för dom och dom förlorade med 14-2..men det var ett bra lag dom mötte. Tagga match på onsdag igen :D

Taggad!

Nu ska jag strax dra på match, skitkul att serien drar igång nu!
Kommer hem sent så bloggar ikväll. Ha en bra dag!

22.39

Jag kollar på jädrans många filmer har jag märkt..nu ser jag någon på 3an "40 days 40 nights" har sett den förut, om man gillar sex ska man se den haha xd Nej men den är rätt bra.
Är taggad på match imorgon, dock inte taggad på att åka till Hällefors..vafän liksom!?
Haha dryyyyyyg kille.. :( Saknar sommaren!
Liten och gosig :>>>
SOOOOL
Bilderna är från Öland i somras med w <3

17.11

Tack Linn och Tina :)))

En mysig helg med min älskling. Är otroligt nöjd med hans nya hårfärg, tycker det är tufft med svart :D
Snart ska jag till lillån och kolla innebandy med emma ithink, vet inte om någon mer hänger med men det blir roligt!
.
Kollade nyss på "17 again", typ den enda filmen man blir förtrollad av Zac Efrons utseende<3333

Livlig dag!

Hej på eeeeer!
Idag i skolan var det så seg dag..slutade halv 4 också, kulit. Efter skolan var jag med willie, färgade hans hår igen och den här gången svart/brunt, skitnice blev det!:D Sen åkte vi till stan och han bjöd mig på Resturang, Paco´s! Thx snuttisen <3
Nu har vi precis kollat lite film och snart ska vi äta något, hungriga magar igen hähä:D Godnatt!

Plötsligt händer det.

6 månader, ett halvår.

Svar på kommentar!

Svennebanan  ([email protected]) om Tragiskt men ligger något bakom det..:
Det var det dummaste jag läst på länge. Som debatten går just nu verkar det snarare som att det är Sverigedemokrater som är 2010-talets judar. Får inte jobba, får inte höras, skall fördrivas och misshandlas. Utesluts ur facket,..osv..
.
Svar: Tyck att det är dumt men jag kan inte förstå mig på deras åsikter överhuvudtaget? Är det verkligen rätt att ca 90% av invandrarna inte ska få komma in i landet? Det har varit så sjukt mycket snack om det här med Sverigedemokraterna och borde det inte vara rätt att invandrare ska få komma in i landet? Svara mig, vad är fel med det? :P Det ligger ju nåt bakom varför dom inte får jobba, höras osv ;)

RSS 2.0