.

Drömmer mig bort vid pianot och som alltid när jag sitter där undrar jag varför jag egentligen slutade. Absolut det tar sin tid, som allt egentligen gör, men varför sluta med något som faktiskt får en att glömma tid och rum för en stund?



Lillån IBK <3

Vann med 12-0 idag!!!!!!!!! Gjorde 2 mål. Fan vad glad jag blev. Hoppas det släpper nu! 

Today

Imorse: vaknade av att min fina flicka gjorde scones. Svingott var det!!!

Även i lördags kväll var hon lite extra gos när jag var trött och ledsen, då gick hon och köpte glass åt mig<3 bästa 



Lördagssssss

I lördags: jobbelijobb. Gofika på jobbet, toskakaka med kladdkaksbotten. Så jävulskt gott! Sedan pyssel med vårt UF-företag. Beställ gärna en tavla! 
Mys med några släktingar som var helt nya för mig, men ack så trevliga!






Wie fredags

I fredags: kulturnatten (mina vänner var superduktiga), tacos och massa sorbet och glass<3333 




Trött som bara den

Är helt slut i kroppen. Innebandyn i måndags var så himla jobbig av någon anledning så jag ville spy för jag var så trött haha. Sen igår körde jag och Alex skivstång/intervall. Är död i min rygg idag och vill bara sovaaaaa :'( Ge mig helg, nu. 
Juste har även fikat med Line och Felicia, hur spontant som helst. Såg dom på stan och de frågade om jag ville med. Asmys! 
Nu ska jag äta för ikväll är det träning igen.....BRB gräva min egen grav


Detta ger mig lite hopp....<3

Bilder från fias blogg


Alla vackra bruds hos Marthina i fredags

Fina Marthina i egen hög person! :*

Gillar eeeer
Sanna, Sofia och Julia. Love ya

Ångest

Hade inget att göra (eller egentligen massor men orkade inte) så tog mig ut och sprang några kilometer. Sedan kollade jag innebandy div3 i Mellringe. 3-3 blev det. 
Snart ska jag sova, men vill egentligen bara dö. Hejdå

Såhär fint var det när jag sprang

Wiiee

Igår dukade vi upp massor av gott fika samtidigt som vi njöt av fin musik från Så mycket bättre<3




Mys





Imorse vaknade jag tidigt och bestämde mig för att mysa till det rejält. Min brorsa åkte tillbaka till Norge tidigt, och mamma skjutsade pappa till Arlanda. Han ska då spendera kommande månad (MÅNAD!!!!) i Thailand. Är dödsavis. 
Iallafall. Gjorde goda scones, tände lite ljus och tittade på Alpint ;)




VINST IGEN

Igår spelade jag match, fick vara center igen vilket var kul! Vi vann matchen med 7-2, så jäääävla skönt när matchen var typ utanför Västerås haha. Fortfarande serieledare! :D 

Fredag

I fredags åt vi asgod tacos hos Marthina, och sedan partade vi. Marthina verkade nöjd och glad, vilket är huvudsaken! :D Jag drog runt 10, då jag bara gick över gatan till min homie Sara där massa kuliga människor var. Vi kollade fotbollen och Idol. Kan Kevin åka någon gång?! Helt sinnessjukt. Åkte hem lite väl sent, men hade en rolig kväll. 
Några bilder från Julias blogg på mina babes: 
Fulisar<3

Lovely friends<3333

Min vecka

Det kändes som att jag bloggade igår, så jäkla fort går dagarna!!!!!

I måndags: innebandyträning.

I tisdags: psykologi och sedan chillbill. Drog till biblioteket och läste, hej nörd. Därefter träffade jag alleballe. Vi handlade, tränade gym, åt god mat och sov. Försov mig dagen efter som vanligt, men jag hann;) 

I onsdags: hade kul dag i skolan. Föreläsning med John Kennedy, nej skojar inte han hette så, från London. Kulit!! Sedan åkte jag hem, vilade, drog till gymmet med A, åkte till Mellringe och kollade div3 match. Vinst 7-3!:D

Idag: försov mig igen, gick (läs sprang) upp ur sängen 08.07 och bussen gick 08.17. Jag hann. Helt sjukt hahah!!!!
Har varit effektiv på lektionerna, fått tillbaka ett matteprov där första delen gav mig ett A. Visserligen svagt, men första höga betyget någonsin i matte. Dör vad coolt! Sedan några C-poäng och resten E. Haha rörigt med nya betygssystemet, efter 3 år fortfarande jaaaa. Har varit på en föreläsning som handlade om sälj, faktiskt jävligt rolig och lärorik!!

Åkte hem, bytte om och tillbaka till stan. Blev bowling och mat på Pitchers med laget. Slog strike-strike-spärr-strike-spärr-strike I RAD?!?!? Omg lite grym. Skryter nu. Hehehehe. Kom dock trea för tvåan fuska...driver är dålig förlorare bara :( 

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och plugga, sedan skola och jobb och födelsedagsfest på kvällen, Marthina har äntligen blivit 18 :D<3333 dock ingen utgång, har match på lördag. Kanske blir en snabbis förbi min kära vän Sara som bor bredvid Marthina. Återstår att se.

Kram!




Random som gör mig glad<3


Så gott!

Måndag

Har varit en lång dag i skolan, men har varit effektiv så ganska kul. När jag gick ut från skolan möttes jag av detta<333

Så himla fint!!!:D Får mig att känna lite motivation.

:D

Mysfika i veckan:





Helg del 2

Efter jobbet åkte jag och Alex till Marieberg för shopping. Fick med mig lite smått och gott hem. Dels lite kläder och lite annat behövligt. Bilder kommer här! 

En ny blå (ser lila ut) bh från cubus, rea!!

Även en ny billig mascara från cubus!

Supersköna löpartights!!

Och ett lila träningslinne. Under 300:- för båda, galet bra!

Ny kalender för 2014. Mitt bästa köp 2013 ju så det är givet med en till!

Träffade hennes familj och blev bjudna på fika. Sedan fick vi skjuts hem där vi handlade saker till tacoooos. Linnsan kom och vi åt och njöt som aldrig förr samtidigt som vi såg bästa avsnittet av Så mycket bättre. Ken Ring din jävla hjälte! 

Idag tränade vi på friskis och sedan åkte jag hem med mormor och morfar. Firade pappa och mamma samtidigt och efter det drog jag på innebandyträning. 
Ett gammalt schema men alltid bäst att träna med hon som alltid har en plan!!!

Nu chillar jag galet i sängen. Bästa helgen<3

Helg del 1

Har gått snabbt denna vecka!!!!
Matteprovet gick skapligt. Skönt att slippa tänka mer på det. 

Fått nya övningar för min rygg hos sjukgymnasten. Tror dock inte dom kommer hjälpa för det gör pissont att utföra dom...aja.

Jobbade i fredags och lördags. Gjorde finaste lyxlandgångarna. Ni får se bild snart!
Efter skjutsade jag min mor och far till After dark. Drog iväg och hängde med Sara och Alex, kollade Idol och hade det nice. Sedan åkte jag och Alex och hämtade mina päron och vi åkte hem och såg röstningen av Idol. Heja Erik och Elin!! 

Vaknade tidigt, så fick vi skjuts till stan av Walltin. Jobbade några timmar. 


Massor av gott! Skinka, ost, rostbiff, potatissallad, vanlig sallad, ägg, räkor, lax, brieost, kaviar, majonnäs, oliver, citron, gurka, granatäpple, dill och persilja! Köp köp köp :D


MIN VECKA

HÄR FÅR NI MIN VECKA. ÄR RÄTT OTAGGAD PÅ ATT BLOGGA OCH HAR ONT OM TID OCKSÅ.
 
Idag: Har gått i skola länge länge. Schemat är till 16.30, men vi fick sluta lite tidigare. Har haft möte med vår första rådgivare på Swedbank idag. Det gick super!
 
Tisdag: Ny kurs står på schemat, psykologi! Spännande! Är dock fett otaggad, men ska göra det bästa av situationen. Efter det ska jag hem och plugga matte med padre och titta på inspelningen av Dessertmästarna och Junior Masterchef Australia :$ 
 
Onsdag: Ännu en ny kurs på schemat, engelska 7! Usch är nervig. Hoppas dock det blir rolig. Sägs vara en muntlig kurs vilket jag behöver öva mycket på! Sen kanske träning, det beror på om jag är frisk eller inte. 
 
Torsdag: Matteprov!!!!!!!! Dör. Sedan möte med vår andra rådgivare. Det rullar på finfint med vårt företag! På kvällen är det Hela sverige bakar<333333 Även mamsens födelsedag, men hon måste ha utvecklingssamtal med sina elever hela kvällen lång stackarn :(
 
Fredag: Skola till 12.20, sjukgymnasten vid 13, jobb till 18 och sedan myskväll med Bea och Aczel, ost och kex!!
 
Lördag: Jobbelijobb! Är sugen på att se Så mycket bättre. Alla säger att det är så himlans bra!!
 
Söndag: Tror vi har träning med laget då pga ingen match i helgen. Annars ska jag bara ha söndagsångest och kanske äta något gott. 

orkamallorca

är sjuk det suger rövhål men jag måste kriga för skolan är bajsviktig livet suger puss

BÄSTA LAGET JAO

I lördags var det DM-kval i Lindesberg. Vi vann mot Linde med 5-1 och spelade 3-3 mot Kumla, vilket innebär att vi kom etta (utav tre haha) i kvalet och spelar DM-final mot Kumla i februari. Såg dock att datumet var antingen 1 eller 2a feb, och 2 åker jag till Barcelona. Håller tummarna...! 
Efteråt var det lagfest för hela slanten. Roliga lekar och bara massa skoj. Haha låter som ett kalas för en femåring! Ung på nytt ;) 
Idag har jag bara chillat och pluggat äckelmatte. 

Haha denna tävling var jag inte med på.....äta upp en glass på kortast tid när den dinglar från någon annans midja haha!
FINA LAGET, NI ÄR SÅ BRA!
 
 

Tacooos

Hade mysigaste kvällen igår med världens bästa. Aczels utehus är då mysigaste stället på jorden!!!<3 




RSS 2.0