Om matchen

Okej seriöst. Siffrorna ger inte rättvisa. Vi förlorade med 10-3, men många av målen var slarv. I första period var vi bättre, dom blev chockade när vi tog ledningen när dom förväntade sig att äga ut oss. I andra perioden (som förövrigt var extremt tråkig) tog dom tag i matchen och vi tappade sjukt mycket. Förlorade perioden med 3-0. I sista perioden kändes det bara som om alla var irriterade på varandra. Utvisningarna kom och det var nära till bråk. Hade lust att slå till en hel del brudar. SKILLNAD PÅ ATT SPELA FULT OCH FYSISKT!!;) Dock var Kumla bättre än oss och vi tappade markeringar som dom gjorde mål på. Holm blev matchens lirare och det var hon värd. Vi fick 2 straffar men missade båda. Jag gjorde ett mål som var ren tur. Tack för mig!