.

jag har förstått. jag har förstått nu att jag inte duger och inte borde få vara här. jag är bara så jävla trött på att få höra det hela tiden. jag fattar, i get it, jag vet att jag är en fucking negerjävel, JAG HAR HÖRT DET ALLTFÖR MÅNGA GÅNGER. är det ingen som förstår att det sårar? att det skadar så in i helvete? jag är inte perfekt och jag kan inte göra någonting åt det så sluta för helvete att påpeka det. 3 år räcker. jag orkar inte.

Kommentarer
Postat av: isabelle

du är fin, precis som du är vännen!!! Tro inget annat <3

2011-04-15 @ 22:45:45
URL: http://iiisabellle.blogg.se/
Postat av: sara

? :( berätta ikväll! <3

2011-04-16 @ 08:06:05
URL: http://saraolsssson.blogg.se/
Postat av: sofia

Olivia. Min fina vän, du duger. Och du ska inte vara någon annanstans än precis här. Okej? Du är galet bra. Du är så bra som människan någonsin kommer kunna bli.

Du förtjänar inte de här elaka kommentarerna. Dom som kommenterar är bara dumma i huvudet. Och du ska inte bry dig om dom. Jag förstår att det är svårt, speciellt när man får höra det ofta. Men du är så jäkla bra precis som du är. Och du ska inte vara någon annan.

Du vet att jag finns här va? Om du skulle vilja prata eller bara kramas. Jag finns här. Du är bra Olivia. Jag tycker om dig vännen.

2011-04-16 @ 12:08:56
URL: http://poptant.blogspot.com
Postat av: sofia

Att gråta är inte att visa sig svag. Att gråta är att vara stark och se verkligheten som den är. Att gråta är ok. Det är mer än ok.

Och om du inte orkar prata så kramas vi istället. Hoppas vi ses på måndag.

Du äger.

2011-04-16 @ 15:22:57
URL: http://poptant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0