Så värd dag.

Har haft det kanonkul idag. Har inte tagit några bilder men line har tagit ca 200 (!!) med sin system så när hon lagt över dom på datorn får ni några här :)
Vi cyklade först till vivalla, mötte liban, gick till nadir och vidare till diyar :) Sen började vi gå mot varberga, tog ett tag i deras tempo. Spöregn också (N)
.
Väl framme så kollar vi lite på uppträdanden och så, sen minglar vi där i några timmar (nu hade solen kommit fram också :D ) så det var riktigt trevligt. Sen gick vi och käkade pizza, jag line och liban. Fan i helvete vilka sura gubbar som satt vid oss, kallade oss ungjävlar också :( Jaja orka.
.
Vi gick tillbaka till V.OX festivalen *varberga, oxhagen-festivalen* (eller vi fick faktiskt skjuts av några fett schyssta brudar) och då hade det kommit ännu mera folk. Skitroligt var det då. Kollade ännu mera dans och musik. Wiie!
.
Sen snackade vi med en kille som jobbade för UNG vänster, alltså vänsterpartiet. Fyfan asså, kungen tar våra fucking skattepengar+busskorten till gymnasieeleverna och lägger det på massa SKIT, jävla fucking kungamiddagar och besöket i örebro, 7 miljoner?!!?!?!?! Så istället för att folk kan få busskort så går det till kungafamiljen som sitter i EN JÄVLA GULDVAGN och äter 4rättersmiddagar med ett fult smile på läpparna. FYFAN vad patetiskt. Fick också "hata-moderaterna" knappar ;)!
.
NE MEN VAD JAG BABBLAR, asrolig dag iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0