Filmer vi såg:

Först såg vi en film som hette "Sebbe" (drama)
Sebastian är femton år och på väg att bli man man. Han och hans mamma bor i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår inte tillbaka. Han älskar sin mamma för att han inte kan annat. Han säger inte emot. Han förlåter när hon sviker. Han vill vara stark. Men hon är svag. Allt blir svart. Vägen tar slut. Då bygger han en bomb.

Trailer.
Jag tyckte den var ganska bra. Verkade ärligt lite bättre än va den var. Tragisk och lite wierd slut, men i helhet bra! Den får nog 6/10

Sen såg vi "Wallander-vittnet" (kriminal,drama)
En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad Tingsrätt där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot. Den skrämmande situationen tvingar dem långsamt att se med nya ögon på sina yrken och varandras liv. När det unga vittnet själv tar kontakt med Kurt Wallander befinner han sig snart mitt uppe i en dramatisk uppgörelse med båda deras liv som insats.


Trailer.
Jag tyckte den var väldigt bra faktiskt! Brukar ofta tycka såna här filmer är sega, typ Beck och såna. Men den här var bra! Har nog inget att klaga på! Om jag ska hitta nåt skulle det isåfall vara att..äsch kommer inte på nåt! Den får 8/10, det finns ju bättre filmer haha.

Nu en gammal goding; MEAN GIRLS! (kan nog replikerna i huvudet;S)

Kommentarer
Postat av: Diyar

OLIVIA DIN JÄVEL ! :( <3

2010-08-01 @ 23:32:03
URL: http://diyarbabamiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0